banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2013, 19:36 
Da, njihova garancija, ako se sta desi saljem za Sarajevo.

Citiraj:
Zamišljam tvoju dilemu dok biraš haljine, cipele, tašne...

Biram cesto zeMske gace i sexy odjecu, ne za sebe naravno... :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 19:39 
Dobra je Slovenija, ali sta kada se pokvari telefon, treba 20 km samo u jednom pravcu puci...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 19:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Naručim preko neta, stigne kolegi na kućnu adresu, plati pouzećem, donese ovamo. A nemaju oni tih problema što pričaš na srpskom ako si im došao ostaviti pare, vjeruj mi ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 19:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Povoljniji i imaš veću ponudu. Što se tiče telefona, nisu jeftiniji od Univerzalnog, ali makar znam šta kupujem...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Valja li čemu LG L4 II E440 u mtelovoj ponudi? Planirao sam da pređem na student tarifu i uzmem neki telefon, pa da posluži par mjeseci, dok ne skupim pare za neku ozbiljnu mašinu.
Nijedan od telefona u ponudi nije nešto, ali pored Galaxy Young-a S6310 i Xperie E, ovaj mi se čini kao najmanje loš izbor.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 19:56 
Citiraj:
a kud ćeš jeftinije od Univerzalnog.

Ma hebo ti cijenu ako ti uvale krs telefon, mislim neispravan ili sa nekom falinkom...

Bar sam ja to na svojoj kozi naucio, sve hocu polovan telefon za malo para i uvijek me prej*bu...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
tensSa je napisao:
Dobra je Slovenija, ali sta kada se pokvari telefon, treba 20 km samo u jednom pravcu puci...

Cime? Teleportacijom? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 20:02 
Aleks.05 je napisao:
tensSa je napisao:
Citiraj:
a kud ćeš jeftinije od Univerzalnog.

Ma hebo ti cijenu ako ti uvale krs telefon, mislim neispravan ili sa nekom falinkom...

Bar sam ja to na svojoj kozi naucio, sve hocu polovan telefon za malo para i uvijek me prej*bu...
Pa to, vidim šta pišete o njihovoj pouzdanosti i kvalitetu telefona. Ako je kod Slovenaca ista cijena, a kvalitet i pouzdanost na nivou to je odlično

Pa sad, ja sam do sada od nekih poznanika cuo sve najbolje o ovima iz sarajeva, a opet sa druge strane ima i negativnih iskustava...

Citiraj:
Cime? Teleportacijom? :lol: :lol:

Da.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Iskustva su razlicita. Moja drugarica je uzela mob S4 u sred Njemacke u ovlastenoj Samsung radnji i kvario se, blokirao i na kraju crkao potpuno. Nakon 9 mjeseci koristenja.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 20:11 
Samo sto svabo nece smecariti ili slicno, njima je svaki "kunden" vazan, ne smiju sebi dopustiti los publicitet, velika je tu konkurencija...i znaju da ce taj isti kupac doci tu i uzeti i narednih 10 telefona ako bude zadovoljna uslugom i cijenom...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
i sto zakoni postoje kao i kod nas, samo se primjenjuju za razliku od nas

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 21:48 
Da, i to takodje, ako ga prijavis inspekciji ili slicno znas da ce najebati, nema toliko "podmazivanja"...

Ja sada sta sam nacito o ovima iz univerzalnog, boz' sacuvaj...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 22:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Ne treba vjerovati tim radnjama preko pika.Ja sam prije 2 godine narucio iPhone iz Srbije,navodno je telefon bio nov i fabricki otkljucan,a dosao je upaljen,sa cydiom(jailbreakovan,zakljucan BB na 6.15.00,znaci gps se nije mogao koristiti).Da sam bio blize,tuzio bih ih sigurno,ali jbg.U BL treba provjeriti ove PIN telefone i Mobil Sektor.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 02:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
tensSa je napisao:
Da, i to takodje, ako ga prijavis inspekciji ili slicno znas da ce najebati, nema toliko "podmazivanja"...

Ja sada sta sam nacito o ovima iz univerzalnog, boz' sacuvaj...

Ja sam imao iskustva sa njima i ne znam šta bih mislio. Nosio sam Nokiju 5800 na popravku kod njih. Prestao telefon da sim prepoznaje. I naprave mi nešto, radi sim, ali mi sjebu srednje dugme i odbiju da poprave, kaže bilo tako, neki pravo nekulturan lik. I odnesem u drugu radnju da mi poprave dugme, platim 10 km. Ali, kroz sedmicu se kvar vrati, i ja ostavim telefon, kontam kupiću drugi, i tako prođe par mjeseci, neku skulu nosao, neki drugi troškovi iskočili, i odnesem nakon tih par mjeseci na reklamaciju. Taman se bio pripremio da ih pošaljem u lijepu... kad ono ništa me nisu pitali, ni račun tražili, neki lik ga pravio dvije sedmice, stvarno čudan problem, uspostavilo se da samo m:telove kartice nije prepoznavao, ali uspiju ga napraviti i nisu dodatnu lovu tražili i telefon još uvijek radi. Tog nekulturnog više nisam vidjeo, ovaj pravo fin bio serviser, baš se potrudio, i testirao ga par dana nakon popravke. Tako da imam i loše i dobro iskustvo sa njima.

@ vojopd
Ovo nije samo radnja sa pika, imaju ljudi dvije prodavnice u Sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 11:00 
Citiraj:
@ vojopd
Ovo nije samo radnja sa pika, imaju ljudi dvije prodavnice u Sarajevu.

Da, i to bas fino izgledaju na slikama, ne bih nikad rekao da je neki fuseraj ili slicno kad pogledam radnju na slikama.

Ali zaista sam se naslusao prica i procitao da su radnici jako bezobrazni i arogantni. Ova pozitivna iskustva sto sam citao su uglavnom dobili telefon i nisu imali problema sa istim. Mene vise interesuju ovi kojima se telefon pokvario i nisu ga htjeli popraviti. Zatim price da su to uglavnom vec jednom raspakovani telefoni i da bili brendirani na neke druge evropske mreze (i da su ovi ubacili samo novi firmware da izgledaju kao da nisu brendirani) ili da su "pali sa kamiona"...

Uglavnom sam ukucao na google "univerzalno iskustva" i iskreno nije mi sad svejedno, a paket je vec u BL.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
kad ga otvaraš, nestrpljiv sam :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 11:21 
Ako ga uopste prihvatim, i najmanji znak da je nesto neregularno ne uzeo ga. Btw zvali su me ovi iz dostave u BL, rekli da ce doci u toku dana...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ajd javi kad stigne

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 12:53 
Aj necu... :P

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Obavezno javi. Da cujemo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]