banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 13:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2013, 18:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Evo da pohvalim ova sjenila.
Super ostaju boje, ne nakupljaju se na kapcima, ne spadaju satima, super se blendaju...
Imaju vrlo lijepe nijanse, ja sam uzela neke bež - zlatne, smeđe.
Slika

Iii dobih ovaj zeleni lak na poklon ljetos :love7:
Predivan je i oni imaju tako prekrasne radnje sa hiljade nijansi - želim još :(
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 12:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2013, 17:16
Зависи од расположења хаха, али обично сву козметику наручујем у авону. Одлична је, маскаре посебно..

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Obnovila sam malo šminku, Max Factor maskara 2000 calorie, pan stick i puder u kamenu, sjaj za usne Essence i :
Slika

Uzela bih neki prajmer za probu, sad gledam da imaju za lice i za oči. :-? Iskustva i preporuke?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Lijepe sjenkice, svaki put se zakacim za te nijanse :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Najgora je napisao:
Obnovila sam malo šminku, Max Factor maskara 2000 calorie, pan stick i puder u kamenu, sjaj za usne Essence i :
Slika

Uzela bih neki prajmer za probu, sad gledam da imaju za lice i za oči. :-? Iskustva i preporuke?

godinama ne odustajem od istih,ja taj pan stick koristim umjesto korektora i ubjedljivo mi najvise odgovara,skoro sam se sminkala za neku svadbu i skontala da uopste vise ne znam koristiti sjene za oci :-?
puder,maskara,neki karmin-sjajeve mrzim,gadi mi se taj ljepljiv osjecaj na usnama,eventualno malo bronzera i to je moj max sto se sminkanja tice :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kontam u sebi, šta je prajmer teško meni. :?

Prajmer, za šta služi i kako se koristi

(ovo za analfabete poput mene, ako ih još ima) :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Najgora je napisao:

Spoiler:
Slika

Samo ovaj sam probala i nastavila da ga kupujem. Meni odgovara, vlažan je, bukvalno voda u čvrstom stanju dok ne dođe u dodir sa kožom i stvori tanak zaštitni film. Ne znam koliko bi se slagao sa PAN-om, možda bi se stvarale mrvice i gromuljice zbog različite gustine, ali sa tečnim puderom je skroz ok. Ja ga najčešće koristim samog, umjesto dnevne kreme, jer je tako lagan i ima lijep miris.

Prajmer za kapke nisam koristila, a i sjenku stavim jednom godišnje. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ispunjavam sve uslove za prajmer sa ovog linka :D
Niveu volim, gdje da tražim to čudo i koliko košta? :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 21:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

DM.

Desetak maraka. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Super, tnx :thumbup:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja to nekad davno dobila ,ne sjecam se da sam i potrosila do kraja,ja i ako se sminkam to je u nekoj frci pa dok se upije krema(bez nje nema sanse,koza suva k'o opanak)pa jos dok bih to stavila,pa tecni puder... nemam ja dan za to :) i ako namazem to je malo tecnog pudera a i to bas u specijalnim prilikama ili ako bas ustanem k'o zombi :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Sada ste i mene zainteresovale :). Na kozu stavljam minimum sminke posto je ultra osjetljiva na bilo kakvu hemiju, prajmer nisam nikada koristila. Jesu li isti za sve ili imaju neki prema tipovima koze (suva, masna itd.)?

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Piše na Talijinom linku da je namijenjen masnoj koži, da se ne topi šminka, a ovaj za oči da istakne boju sjenila.

P.S. Sretan rođendan :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Hvala! :D
Znaci nista za mene, T zona mi je masna ali obrazi suvi. A za obraze mi i treba jer sam zenski pandan Sajinu kad se zacrvenim, pa na tu zonu puder uglavnom i stavljam :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2013, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Možeš staviti primer samo na T zonu, ako ti je masna.

Mesečeva, odgovara li taj Nivea primer za masnu kožu?
Ja sam koristila nekoliko puta neki oriflame ( bijela tuba - ljubičasti čep), ne znam imaju li još, bio mi je ful okej.
Imam sad alverde zeleni ( stavljala sam sliku ovdje ja mislim nekad) za ublažavanje crvenila, ali nisam oduševljena njime ( nekad se stvaraju valjuškice od njega ili se peruta), a treba mi neki koji će mi i matirati lice i popuniti pore i ublažiti crvenilo koje imam doduše povremeno samo ali...

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2013, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
A kada sam ja nekad ranije pitala za prajmer za sjenke, reakcije su bile... hmmmm... zanimljive, najkraće rečeno. :-?

Ja sam probala ovaj, i meni je odličan. Najbitnije je to da se sjenke ne skupljaju po kapcima i da ostanu na kapku preko dana.

Bilo ga je kupiti u rahmetli Didacu u Gospodskoj, dok je još bio u prizemlju one zgrade gdje je Azel France, ali sada tog Didaca više nema i ne znam može li se igde kupiti ovaj prajmer. Tražila sam u nekim njihovim radnjama, ali nisam našla, tako da ako neko zna gdje ima da se kupi, javite.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2013, 19:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Little angel je napisao:
Možeš staviti primer samo na T zonu, ako ti je masna.

Mesečeva, odgovara li taj Nivea primer za masnu kožu?
Ja sam koristila nekoliko puta neki oriflame ( bijela tuba - ljubičasti čep), ne znam imaju li još, bio mi je ful okej.
Imam sad alverde zeleni ( stavljala sam sliku ovdje ja mislim nekad) za ublažavanje crvenila, ali nisam oduševljena njime ( nekad se stvaraju valjuškice od njega ili se peruta), a treba mi neki koji će mi i matirati lice i popuniti pore i ublažiti crvenilo koje imam doduše povremeno samo ali...

Joj, nemam pojma zaista. Glupo mi je da govorim ljudima za kakav tip kože koja stvar odgovara, jer svaka od nas ima različite potrebe, želje i navike održavanja. Ja sam ovaj Nivea kupila u adrenalinskom napadu "šopingovanja" i bila je čista sreća što se poklopio sa mojim potrebama tad, a nisam znala ni koja mu je svrha. :D

Meni je koža sad normalna, bez packe na licu, ali sam se u pubertetu borila sa suhom kožom (tako da sam čula ono kššššš kad pređem rukom preko obraza), pa je bila samo masna neko vrijeme, pa su me snašle bubuljice, pa je opet bila suha i sad je nekoliko godina već normalna. Tad kad je bila suha počela sam da koristim prajmer čisto jer imam obrnut redosljed spremanja i hidratantna krema mi je išla na živce. Jako je lagan, tako da ne vjerujem da može škoditi bilo kom tipu, ali svaki brend ima svoj prajmer pa je možda najbolje da kupiš marku pudera koji koristiš. Ili kupi ovaj pa pokloni nekoj drugarici ako ti se ne dopadne. :D

Taj oriflame je fin, njušnula sam ga kod sestre. Dala mi je Dior bronzer (u tubi, ja sam mislila da to dolazi u prahu), ona dobila dva, pa dala meni svjetliji, ali ja ne znam šta raditi sa tim ...nije ni puder, nije ni krema. :-?

Alverde je meni izgovor za kozmetiku, šta god sam kupila sve je nekako poluproizvod. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2013, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Phoenix je napisao:
A kada sam ja nekad ranije pitala za prajmer za sjenke, reakcije su bile... hmmmm... zanimljive, najkraće rečeno. :-?

Ja sam probala ovaj, i meni je odličan. Najbitnije je to da se sjenke ne skupljaju po kapcima i da ostanu na kapku preko dana.

Bilo ga je kupiti u rahmetli Didacu u Gospodskoj, dok je još bio u prizemlju one zgrade gdje je Azel France, ali sada tog Didaca više nema i ne znam može li se igde kupiti ovaj prajmer. Tražila sam u nekim njihovim radnjama, ali nisam našla, tako da ako neko zna gdje ima da se kupi, javite.

Slika

Ima u CM-u. Čak je prije desetak dana bio na akciji 7 KM.

@little angel
KIKO :love4:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2013, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mesečeva_kći je napisao:
Dala mi je Dior bronzer (u tubi, ja sam mislila da to dolazi u prahu), ona dobila dva, pa dala meni svjetliji, ali ja ne znam šta raditi sa tim ...nije ni puder, nije ni krema.

Samo ga malo rastrljaš na jagodice ko rumenilo kremasto.
Ja imam bronzer essence, prekrasan ( i star :oops: uvijek sam bacala šminku čim joj prođe rok, ali ovaj sam odlučna da potrošim do kraja, jer mi se čini da ga nema više).

Što se tiče ovog primera za sjenila što Phoenix pominje, meni se to čini korisno onome ko ne stavlja komplet šminku, već samo šminka oči, kad već stavim ovaj na cijelo lice i stavim puder onda mi nekako dođe višak i primer za oči, jer čak i na malo tečnog pudera sjenila ostaju dobro.
Jedino ako baš ti treba neka TV šminka ili da traje dva dana :D

U suštini, meni je najvažniji moj puder u kamenu što se tiče masne T zone i sve pet, bar mi je čisto lice, ako me već toliko smara ta masnoća :( ali uvijek bih probala nešto novo iako se obično samo zadržim na isprobavanju.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2013, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koje boje mogu mazati i nositi ginger zene blijedog tena

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]