Pa sta da ti kazem, realno ja od auta ne znam nista, ovo mi je prvo, znam samo ono sto sam procitao na netu, po meni sve radi OK, nemam nikakvih problema sa autom osim sto mi nekad malo pocne trzati, ali mislim da je to do moje neiskusne voznje, tj. nisam vozio par godina do neki dan

Dobro lazem, gume su mi lose, to sam uspeo sam skontati... jedva

Evo sta se desilo, napisao sam vec negdje da puno citam, nekada i previse, i procitam ti ja tako da u stilu, a i u nekim drugim autima, elektronika/senzori pocnu luditi kada je slab akumulator, obicno se desava da prijavljuje greske koje ne postoje, ili ti izmislja. I kako to obicno biva, ne prodje par dana pisti on meni kaze ne radi sijalica na tablici, ja izadjem ono radi, i tako skoro svaki 5-6 kontakt. Posle par dana ujutru u pola osam sjeo da krenem na posao, dam kontakt ono kazaljka temperature se zakuca, izvadim kljuc vratim sve normala, sutradan kaze nema ulja izvucem sipku iz motora vidim ima, jednom upaljen cruse control (tempomat) pogledam nije, ... sta je jos bilo, da senzor goriva, dam kontak kazaljka se podigne i odmah spusti, ispise crko senzor i posle 2 sekunde vrati kazalju u normalu. Znaci sve radi, samo sto pri svakom 4 - 5 kontaktu prijavi neku gresku koja ne postoji. Kada sam ga kupovao, pre 20 dana, bio je na dijagnostici, nasli su da je otisao senzor airbag-a i da klima ne radi, sve ostalo je bilo OK.
Posto on meni ispisuje svakojake greske koje ne postoje sumljam na akumulator. Znam znam trebam ici majstoru, problem je sto sam trenutno bez para, skoro sam resavao neke stvari na njemu posle kupovine i sad mi se ovo pocelo desavati. Zato sam mislio da ispitam sam akumulator ako kako mogu. Iskreno sam sebe sam isprepadao misleci na najgore, tj. da je crkao ECU pa boga molim, i ako u njega ne vjerujem, da nije