banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 15:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
kako to zvezda i partizan u istom šeširu,a vi deceniju i po obični levati,jedno nezapaženo učešće,dok oni ubijaju puru,čak i dva final foura imali u tom periodu? :D

apsurd.

Zato sto se rezultati u evorilig i evrokupu isto boduju :) . Ne znam zasto ali tako je :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa i u LS/LE se boduju isto, sto ne bi i ovde. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Vidjećemo sve Skevo :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Sto se Jake tice, momak ima odlican ulaz, brz je, ima sut za 3, mozde iskreirati sebi, moze raditi sve sto rade dvice i pri tom ce napredovati.

Slažem se sa skevom... Inače mislim da je doveden da prve sezone dijeli minute sa Igorom, a naredne, ako Igor ode u upravu na mjesto SD, da preuzme mjesto prvog beka. Imaće čitavu sezonu da unaprijedi neke elemente, kao što su konstantnost u šutu, izlaz iz bloka, onda šut sa poludistance i naravno odbrana. Za posljednje se, pored Radonjića na mjestu trenera, ne brinem, a prve dvije stavke će morati da popravlja individualno. Mada mislim da neće biti problema, jer ima volju za radom. Što se negovog ulaza tiče, pravi odličnu prednost u prvom koraku, što je bilo sasvim dovoljno za ABA ligu, pa pretpsotavljam da je zato i forsiran na trojci. Tim prvim korakom, mogao je pored sporijih igrača na krilu, konstantno da ulazi pod koš i poentira. S obzirom da Olimpija i nije imala neki raskošan napadački potencijal, jasno je zašto je izdominirao, kad je lopta uglavnom bila u njegovim rukama. E sad, za Evroligu, moraće da radi puno, ali zato kažem da i neće biti prva opcija na beku, već će dijeliti minute sa Igorom, a od njega može da skine dosta stvari, pogotovo što se tiče šuta...

Citiraj:
Silb i Simon su bas razliciti. Silb voli da ima loptu, sam sebi moze iskreirati sut, ima asistenciju itd., Simonovic to nema.

Plus je Šilb slabiji u odbrani, a Simonović baš može da je odigra dobro, što će reći da na trojci imamo dva krila različitih karakteristika, što je jako dobar izbor.

Ostaju pozicije 1,4 i 5. Ma koliko ja gotivio igrače tipa Radivojevića i Lazića, pojačanja koja pristižu, govore da za njih dvojicu jednostavno neće biti mjesta. Radivojević sa 30 godina, nema mjesta za napredak i nije kalibar za Evroligu. Lazić možda može da napreduje, ali jednostavno je napadački limitiran i pravljenje bekovskog para od njega i Cvetkovića, koji bi bio upotrebljiv u dogledno vrijeme, luksuz je koji sebi Zvezda, naredne sezone, ne može da dopusti. Prosto za tako nešto neće biti prostora... Lazić je prenizak za trojku, jako slabe kontrole lopte za beka i u ovakvoj ekipi, nije upotrebljiv...

Ovaj pominjani Dilejni mi se ne sviđa. On je, što bi se reklo, u stvari undersize bek, odnosno neka evropska (daleko lošija) verzija Ajversona. Nedovoljno plej da bi igrao keca i nedovoljno visok za beka, uzima šuteve i kad treba i kad ne, što govori u prilog da, kao i 90 odsto američkih igrača na toj poziciji, u stvari samo nabija statistiku. Plej koji na utakmici postigne 20 poena i za to potroši isto toliko lopti, nije ono što treba Zvezdi i pored očitog projektovanog manjka poena sa pozicije jedan, sve zbog dosta bezopasnih šutera Nelsona i Cvetkovića. Najbliže onome što Zvezdi tu treba, da je domaće rješenje, jeste Miljan Pavković, odnosno taj tip igrača. Naravno Pavković, i pored solidne karijere, nije taj kalibar. Pitanje za nekog ko bolje prati od mene... Šta je sa Vladom Ilievskim?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2013, 18:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nitro ja mislim da ce Cvele, Luka i Lazic itekako biti dio ekipe. Jednostavno ne mozes na 12 mjesta da opasno placas.. Njih trojica nisu taj trosak, a mogu biti treci u rotaciji. Isto mislim da ce na centru treci biti Ristic. Covic zeli da dokaze da ce klinci imati sansu jer stize to famozno 95 godiste koje on zeli da donese kvalitet iz mladjih kategorija...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2013, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bolje da pozajme Cveleta nego da bude treći u rotaciji, ili može da se odrekne karijere koja je ionako u kanalu. Neka ga daju negdje gdje će igrati 30+ minuta, pa makar i KLS, ali da bude vođa tima i stekne sigurnost u sebe, a ne da stalno zenta od greške, gubi glavu i pravi 2 faula za 2 napada.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li kakvih imena, vrijeme je :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bobi :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma... Necemo se zajebavati :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Phil Pressey nije draftovan :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ma... Necemo se zajebavati :lol:

Pa Miško je sinoć to rekao :) Šta ima veze, nek bude treći centar.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Phil Pressey nije draftovan :D

ooouuuu daaaa :D

Papucar, nemamo mi toliko kinte, cijenim da cemo imati samo dva centra a da ce se dovesti cetvorka koja ce moci odigrati solidno i na 5.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čuj nemamo toliko kinte, Skeva što nerviraš komšije kad i mi i oni znamo da imamo :D
Darko, Raško, Bobi, životinja na 4 i da pičimo na taj F4 da vidimo šta tamo ima :) Kontam da bi Miško bio popustljiv sa cijenom, gdje će mu bolji izlog od EL, a centar od 2.20 će se moći zavaljati za opasnu kintu ako odigra iole pristojno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvezda ako kojim slučajem grupu prođe, možete slaviti kao da ste i uzeli el

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma zajebavam se jbt, ABA je prioritet, u EL je dovoljno da ne popravljaju koš razliku na nama. Ako ubodemo koju pobjedu dobro i jest.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

znam ja da se ti zezaš. Nego partizan je prolazio grupu polu-redovno. Govorim o vremenu početka dominacije u domaćem prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Majstore, mozemo se mi zajebavati ali centarski trio Milicic-Katic-Marjanovic je medju nezgodnijim i Evroligi :wink: . Naravno, prolazenje grupe bi bio veliki uspjeh, ali realno, prva petorka koja je odigrala super Evrokup prosle sezone, pobijedila neke zajebane ekipe ce ako se stvari poklope pocinjati sa klupe, nije to ni malo naivno sto se tice jacine ekipe. Naravno moraju se poklopiti stvari, ali mora se i nama jednom sve poklopiti :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

poklopiće se u sezoni 2014/15, standradno :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Taj trio Miličić-Katić-Bobi nije ni u ABA ligi najnezgodniji kamoli u Euroligi.
Spustite malo loptu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2013, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma nije ni u BG najnezgodniji, pogotovo ako navijaš za Partizan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]