Нова Варош je napisao:
Boktejebo...
Skeva, ako će Blažić sa onim svojim visokim driblingom na poziciji 2 praviti razliku, onda ga jebi. Zar nije logičnije da čovjek igra tricu ? Taman je na to navikao + je brži od svih trica u ABA lig, a i od većine evroligaških. Ako je taj Slib doveden, iako je prangijaš ko Simon, onda imate na istoj poziciji dva ista igrača. Što opet ne valja.
No, međutim, pametniji je Radonjić od mene, a i više zna. Samo se meni ne sviđa koncept ekipe. Ali ok, ko zna zašto je to dobro.
Ako je Blažić dvica, opet na toj poziciji neće biti klasičnog prangijaša. istina, Rakočević uvijek može dati 30+ poena, ali i to će vremenom stati.
EDIT: a što se tiče pravljanja dva playmekera nećete imati potrebe za tim ako se uzme Miljenović ili Ivanović, pogotovo ovaj drugi. Čovjek je prvi play svoje repezentacije 94 godište, ima dosta dobrih osobina.
Pare će se srukati na nekog amera, koji opet može zakazati, pa drži ne daj. A velike će pare uzeti. Zar nije bolje ovako, imaš mladog igrača, koji može napredovati još više. I možeš za njega velike pare uzeti. Ali Čović je Čović, nužno zlo.
Silb i Simon su bas razliciti. Silb voli da ima loptu, sam sebi moze iskreirati sut, ima asistenciju itd., Simonovic to nema. Sto se Jake tice, momak ima odlican ulaz, brz je, ima sut za 3, mozde iskreirati sebi, moze raditi sve sto rade dvice i pri tom ce napredovati. Na trici bi u odbrani svaka protivnicka trica imala mismec na niskom postu. Bez zajebancije, nikad nisi izjavio vecu nebulozu sto se tice kosarke od ovog sa Blazicem