banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2013, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Legenda ne krade :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Izgleda da će stvarno stranac na keca, što nisam očekivao. Ovaj Dilejni nije baš dobar izbor i nešto sumnjam da će Radonjić blagonaklono gledati na pleja koji voli da poentia više nego a jede 'ljeba. Te različite varijacije Alena Ajversona, za dvojku nedovoljno visoki plejevi, vleiki su problem. Može da dominira i zatrpava koš protivnika, ali štete ostatku ekipe, veliki su potrošači lopti, a i ovako će trebati uklopiti tu ekipu napadački. I Jaka, i Igor, a bogami i ovaj Amer, uglavnom vole loptu u rukama, s tim da Igor zna i može da se ponaša kao bek kome se prave blokovi, da šutira odmah po prijemu. Da im se doda još jedan potrošač lopti sa vanjskih pozicija, bilo bi problema, pogotovo što će opet faliti još jedan organizator igre.
Priželjkivao sam nekog ko je više okrenut tom segmentu, a da je pouzdan egzekutor porema potrebi. S obzirom da je Šaras i dalje uzdanica Barselone :D , može i onaj Diner iz Sasarija, ali biće da je on poskup. Nemam baš predstavu kolike su plate u evro košarci, ali kontam da jedan Sasari, italijanski učesnik Evrokupa, ne može imati puno veći budžet od Zvezde...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 13:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Diner 800 000 evra zaboravite...
Dilejni nece doci, sa svih strana ide potvrda...
U klubu demantuju samo ona pojacanja koja su novinari pogodili :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne moze Diner biti 800.000 majku mu??? A jesu igraci precjenjeni...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Po mom skromnom mišljenju pravi se gluposti oko pojačanja, bar po meni...

Zar nije logičnije da se ostavi Nelson, Cvetković i pokuša dovesti neki "domaći" plej tipa Ivanovića, Miljenovića, neko ko im dobar spektar napadačkih mogućnosti. Na 2 će se izgleda oslanjati na Lazića i Rakočevića. Što implicira da će opet Rakoč po stare dane morati tegliti, a ne može više ko nekad, realno. Lazić može solidno napadački napredovati, ali je to sve tanko za obiljnu košarku, evro ligašku. Dakle, treba neki potentniji igrač na poziciji 2. Jedino ako Lazić ne napreduje za 40% preko ljeta, a od tog nema ništa. Blažić i Simonović ok. Na poziciji 4, Mitrović i Savović. Mali Mitrović je dosta inteligentan, i uz pravi radi se sa njim može dosta toga uraditi. Može dobro pogađati, skakati. Pozicija 5, Hetšajmer, Katić, Milovanović bi bili ok. Naravko ako Hetšajmer dođe. I ako ne bude on, takav igrač treba. Malo jači u odbrani od pick and rolla.

Zahvaliti se Vuku, Laziću, Subotiću, Skotu. Ali ajd, vidjećemo šta će biti. Valjalo bi nekog i prodati za pare, a ne samo ulagati do smrti.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 13:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Komso Jaka je dvojka
U Olimpiji je prinudno igrao krilo sto su protivnicki treneri koristili.
Zaboravio si da jeSilb krilo koje je dovedeno da prangija

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čekaj jel doveden onaj 100% što ste klipove kačili ?
Čuj, Jaka dvojka :roll: Da bar ne gledam košarku, pa ajd :-? On je spor za dvice. Izgleda da se ovdje više pita Čović od Radonjića. Izgleda da će se opet crno bijeli radovati.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NV uvazavajuci sve tvoje kosarkasno znanje ovjde si se malo nalupao :) .
Ok je to za Miljenovica, ali posto se pravi malo ozbiljnija ekipa jedini plej koji bi mogao proci kao pojacanje je Vasa koji je vec produzio ugovor sa Megom. Jos jedna stvar, mi ne mozemo praviti dva pleja odjednom, ako cemo praviti Cvetkovica onda nema nista od jos jednog mladica u ovakvoj vrsti tima gdje se ulaze malo vise para. Sto se dvice tice, Rakoc nece imati ni upola onoliku minutazu jer je na dvici BLAZIC (ne na trici, Blazic je bek), plus Lazic koji je igrac zadatka. Na trici je Silb i Somonovic a moze uzeti i Blazic koju minutu ali mislim da do toga nece dolaziti. Na cetvorci Savovic, Mitrovic i vjerovatno jedan igrac koji moze igrati 4 i 5. I na petici Rasko i pojacanje.
Kakav Milovanovic dragi covjece, kakav Milovanovic :confused2: , pa vidjeli smo ove sezone u domacoj ligi da se on ne moze nositi ni sa prosjecnim KLS centrima, necemo se lagati, momak je ogranicen, nije on za jaku ekipu.
NV, prati malo bolje desavanja u Zvezdi, nemoj da te ja, ako kosarkaski duduk manje vise moram ispravljati :P

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Čekaj jel doveden onaj 100% što ste klipove kačili ?
Čuj, Jaka dvojka :roll: Da bar ne gledam košarku, pa ajd :-? On je spor za dvice. Izgleda da se ovdje više pita Čović od Radonjića. Izgleda da će se opet crno bijeli radovati.

U medjuvremenu si ovo napisao. I sta kazes, Jaka spor? :) Sta ti je danas?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Komso skoncentrisi se ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Trema pred basket :D

Šeširi za Evroligu:
Prvi šešir: Barselona, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid
Drugi šešir: Makabi, CSKA Moskva, Montepaski, Anadolu Efes
Treći šešir: Kaha Laboral, Unikaha, Fenerbahče, Žalgiris
Četvrti šešir: Galatasaraj, Lokomotiva Kuban, Budivelnik, Bamberg
Peti šešir: Armani, Partizan, Crvena zvezda, Stelmet
Šesti šešir: Bajern Minhen, Nanter, Starzbur, kvalifikant

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zelje izbjeci Galatasaraj iz cetvrtog i Bajer iz sestog te Himki kao pobjednika kvalifikacija najvjerovatnije..
Iz prva dva koga god dobije svejedno iz treceg prizeljkujem Zalgiris :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Olimpijakos, Efes, Unikaha, Budivelnik, Nanter.
To bih volio.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kako to zvezda i partizan u istom šeširu,a vi deceniju i po obični levati,jedno nezapaženo učešće,dok oni ubijaju puru,čak i dva final foura imali u tom periodu? :D

apsurd.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Bamber,Bayern,Kuban sve zajebani timovi..
Gledao sam švabe završnicu lige,dosta brza igra sa puno koševa.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Boktejebo...

Skeva, ako će Blažić sa onim svojim visokim driblingom na poziciji 2 praviti razliku, onda ga jebi. Zar nije logičnije da čovjek igra tricu ? Taman je na to navikao + je brži od svih trica u ABA lig, a i od većine evroligaških. Ako je taj Slib doveden, iako je prangijaš ko Simon, onda imate na istoj poziciji dva ista igrača. Što opet ne valja.
No, međutim, pametniji je Radonjić od mene, a i više zna. Samo se meni ne sviđa koncept ekipe. Ali ok, ko zna zašto je to dobro.
Ako je Blažić dvica, opet na toj poziciji neće biti klasičnog prangijaša. istina, Rakočević uvijek može dati 30+ poena, ali i to će vremenom stati.

EDIT: a što se tiče pravljanja dva playmekera nećete imati potrebe za tim ako se uzme Miljenović ili Ivanović, pogotovo ovaj drugi. Čovjek je prvi play svoje repezentacije 94 godište, ima dosta dobrih osobina.
Pare će se srukati na nekog amera, koji opet može zakazati, pa drži ne daj. A velike će pare uzeti. Zar nije bolje ovako, imaš mladog igrača, koji može napredovati još više. I možeš za njega velike pare uzeti. Ali Čović je Čović, nužno zlo.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

što se tiče grupa za EL, bilo bi dobro da Zvezda ili Partizan izvuku u grupi...Pao, montepaski, unikahu, budivelnik, nantere :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Нова Варош je napisao:
što se tiče grupa za EL, bilo bi dobro da Zvezda ili Partizan izvuku u grupi...Pao, montepaski, unikahu, budivelnik, nantere :D

ćaća,ovaj post nimalo ne liči na tebe...jako neiskusno zvuči sad u junu pisat ko bi bio dobar izbor,a ko loš,kad se nema pojma kako će rosteri ekipa izgledat,ni izbliza...

ako se za dve,tri ekipe zna da su uvijek kandidati za final four,za neke se ne zna nijedan igrač za sledeću sezonu 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realno je da ovi navedeni ne mogu imati bolji roster od drugih ekipa iz tih šešira.

Unikaha ima dobar roster, ali oni se uvijek raspadaju, po nekom svemirskom pravilu :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Boktejebo...

Skeva, ako će Blažić sa onim svojim visokim driblingom na poziciji 2 praviti razliku, onda ga jebi. Zar nije logičnije da čovjek igra tricu ? Taman je na to navikao + je brži od svih trica u ABA lig, a i od većine evroligaških. Ako je taj Slib doveden, iako je prangijaš ko Simon, onda imate na istoj poziciji dva ista igrača. Što opet ne valja.
No, međutim, pametniji je Radonjić od mene, a i više zna. Samo se meni ne sviđa koncept ekipe. Ali ok, ko zna zašto je to dobro.
Ako je Blažić dvica, opet na toj poziciji neće biti klasičnog prangijaša. istina, Rakočević uvijek može dati 30+ poena, ali i to će vremenom stati.

EDIT: a što se tiče pravljanja dva playmekera nećete imati potrebe za tim ako se uzme Miljenović ili Ivanović, pogotovo ovaj drugi. Čovjek je prvi play svoje repezentacije 94 godište, ima dosta dobrih osobina.
Pare će se srukati na nekog amera, koji opet može zakazati, pa drži ne daj. A velike će pare uzeti. Zar nije bolje ovako, imaš mladog igrača, koji može napredovati još više. I možeš za njega velike pare uzeti. Ali Čović je Čović, nužno zlo.

Silb i Simon su bas razliciti. Silb voli da ima loptu, sam sebi moze iskreirati sut, ima asistenciju itd., Simonovic to nema. Sto se Jake tice, momak ima odlican ulaz, brz je, ima sut za 3, mozde iskreirati sebi, moze raditi sve sto rade dvice i pri tom ce napredovati. Na trici bi u odbrani svaka protivnicka trica imala mismec na niskom postu. Bez zajebancije, nikad nisi izjavio vecu nebulozu sto se tice kosarke od ovog sa Blazicem :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]