skeva je napisao:
Ja ne znam ko je ikada smatrao da smo imali drim tim prosle godine. To sto je Dule pricao da imamo brutalnu ekipu da bi skinuo teret sa svoji klinaca nema veze sa nasim rosterom nego sa njegovom taktikom. Pa ove sezone ce govoriti da imamo tim za F4, vec ocekujem kuknjavu nekad pocetkom avgusta. Mi smo prosle sezone imali dobru godinu, plasman u evroligu, super smo odigrali evrokup, igrali tri finala od koga smo uzeli jedan. Vise nego zadovoljavajuca sezona. Nemamo mi podlogu da postavljamo velike ciljeve, a to sto je drugima taktika da mi poletimo a mi se primamo na to to je vec do nase nerealnosti. I ako bi doveli evo npr, Macvana, Milicica i ovog crnca, meni bi opet F16 bio OGROMAN uspijeh, digao bih kredit da odem u arenu da pogledam nase momke i ni jedan poraz ne bih dozivio kao neku posebnu nestrecu.
Nego, koliko Macvan prima inace, hajd da malo mastamo

Skeva, pa ti ne pamtiš euforiju po internetu: Almond - koledž ubica!!!, Simonović - strava, šuter, atleta!!!, Savović - sam radi sve, ijao!!! i na kraju - RAKOČEEEEVIĆĆĆĆĆ
Otprilike tako je bilo prošle godine uovo vrijeme.
Osim - Katić
Nelson - aj dobro, valjda nije loš.
Na kraju, njih dvojica najbolji
Što se tiče ambicija kluba, upravo to ti i govorim, samo polako, obe noge na zemlji. Prošla sezona jeste više nego zadovoljavajuća, ali da nije bilo plasmana u EL, slabo bi se pamtili Kahasol i Sasari. A taj plasman je zbog opšteg raspada odlučivao jedan otvoren šut za 3 poena, koji je ispao iz koša na prvi obruč.
Ovo za Čovića je vjerovatno tačno koliko ono da nam prošlog utorka dolazi Duško Ivanović. Nije valjda lud Vučić da hapsi jedinog čovjeka koji mu drži FK da se ne raspadne.