banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2013, 09:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bojim se da cemo na pleju imati ove sto ne pogadjaju :) vec asistiraju

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa da nam opet ostavljaju njivu ispred a da nam plej ne moze pogoditi nista? Savrseno :lol: . Ovom bi se morali primaketi na 10cm jer ovaj opasno pali kad je sam :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 09:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A da prepravljamo pjesmice na 4 :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skeva je napisao:
Kakav bolan Keselj, ne postoje ni teoretske sanse da on dodje, trica je zatvorena. Ovaj koliko sam vidio moze bez problema pogoditi za 3, ima i asistenciju mada se dosta igra. Ubitacan je skorer, igra odlicnu odbranu. U sustini nadogradnja na poziciji 1, suprotan igrac od Nelona, Nelson je atipican crnac, ovaj je pravi crnac :lol: . Ako on potpise ja sam prezadovoljan. Kako stvari stoje Savovic ce nam biti najslabija karika :lol: , a jebote, ovo je nestvarno :D

Ma ko priča o Kešelju :) Kad sam to rekao, mislio sam "dolazi kao i Kešelj", tj. ovo je Čovina diverzija. Uostalom on nije kompatibilan Šilbu, ima on koga da mu čuva leđa, najbolju evropsku odbrambenu trojku 8) Sa Igorom, Jakom, Šilbom, Raletom koji troši dosta lopti, pa novim centrom koji će možda biti i bolji od Raleta... njima treba ili klasični razigravač, ili još jedna lopta. Treba neko ko će izvući maksimum iz tima, a bojim se da bi igraču koji je skorer u Evrokupu, individualna efikasnost dosta opala u konkurenciji EL. Jednostavno, na pleju nam treba vezivno tkivo za tim. I da pogađa otvorene trojke.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo si naveo Sarasa, kontam da ce ga Barselona pustiti :lol:

Brigate, objasni? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nasa interna zeza

Pricali ko bi nam trebao na cetvorci i slozili se da od domacih jedino Macvan ispunjava uslove :) jedino moramo prepraviti pjesmicu. Umjesto vrati konju glavu moramo naci adekvatno rjesenje :)
Dule je napisao na jednom forumu da nam dolaze Deda Mraz na kecu, Betmen na cetiri ( Macvana mogu zamisliti u ovoj ulozi ) i Supermen na pet...
Kolega koji prati Zvezdu mi decidno tvrdi da ovaj Dilejni NE DOLAZI.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebote, Macvana sa zaboravio :oops: . Pa vidi, dobar na niskom postu, moze pogoditi za tri, moze vratiti pas, ucestvuje u akcijama, tj nije statican... Jebote, tacno nadogradnja na Savovica :D . Hm....

Sto se tice pleja, pa dobro, mozda je i realno da se plej dovede poslednji, kad im malo opadne cijena u finisu prelaznog roka ili ti kad sve jace ekipe potpisu svoje pikove.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Plus je slobodan igrac

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Omg...dobro dosao gospodine Macvan :lol: . Za koliko on igra ovako ofrlje? Za nekih 300.000? Nemoj mi Turske cifre nego realne :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Upravo si naveo Sarasa, kontam da ce ga Barselona pustiti :lol:

Brigate, objasni? :D

Šarac na kecu taman da nosi Kraljevića Marka na petici 8)
Kakav Šaras, drtina matora... ja bih i Vasom Micićem bio zadovoljan, jedino ako ambicija Ćokija nije F4.
Cilj sezone za mene je ne obrukati se u Evroligi i onda opet obezbijediti plasman u istu. I uzeti prvenstvo Srbije. Sve ostalo bonus.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realno moramo ciljati prvo mjesto u regularnom dijelu, nismo jos izrasli u ekipu koja ce dobijati finalne turnire, ali doci ce i to :) .

Mene tek sad pocela hvatati euforija, kad sam skontao da ce ekipa biti stvarno jaka, do sad nisam zelio da povjerujem u to :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U odnosu na završenu sezonu, i prošle godine je stvoren drim-tim, pa smo vidjeli da smo zamalo i bez Evrolige ostali, a uzeli tek najslabiji trofej. Zato kažem, samo polako, mada se po profilu dovedenih igrača čini da su dosta naučili iz protekle sezone. Da budem pecizniji, imaćemo više muda, više takmičara. Bitno je da smo najteže ipak pregurali kako treba, da ova sezona ipak nije promašena, nismo prošli kao Cedevita.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne znam ko je ikada smatrao da smo imali drim tim prosle godine. To sto je Dule pricao da imamo brutalnu ekipu da bi skinuo teret sa svoji klinaca nema veze sa nasim rosterom nego sa njegovom taktikom. Pa ove sezone ce govoriti da imamo tim za F4, vec ocekujem kuknjavu nekad pocetkom avgusta. Mi smo prosle sezone imali dobru godinu, plasman u evroligu, super smo odigrali evrokup, igrali tri finala od koga smo uzeli jedan. Vise nego zadovoljavajuca sezona. Nemamo mi podlogu da postavljamo velike ciljeve, a to sto je drugima taktika da mi poletimo a mi se primamo na to to je vec do nase nerealnosti. I ako bi doveli evo npr, Macvana, Milicica i ovog crnca, meni bi opet F16 bio OGROMAN uspijeh, digao bih kredit da odem u arenu da pogledam nase momke i ni jedan poraz ne bih dozivio kao neku posebnu nestrecu.

Nego, koliko Macvan prima inace, hajd da malo mastamo 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Što vam Mačvan jedini od domaćih četvorki odgovara? A Novica? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Полиција саслушава Небојшу Човића и Душана Михајловића!

БЕОГРАД-У предмету „Агробанка“ полиција истражује вишемилионске кредите које су предузећа ФМП и „Лутра“ узели од банке а њухови власници Небојша Човић и Душан Михајловић биће саскушани у наредних неколико дана, сазнаје „Ало“!

07 covic nebojsa 30 Полиција саслушава Небојшу Човића и Душана Михајловића!Поред њих двојице позив да се јави полицији ускоро би могао да очекује и бивши премијер Мирко Цветковић пошто је био члан УО те банке у време када су се кредити делили и „шаком и капом“.

Милорад Џамбић, оредседник Извршног одбора „Нове Агробанке“ током сведочења набрајајући које су све компаније узеле кредите а нису их вратиле још јесенас је поменуо и ова два предузећа.

-Иако је оптужница у овом предмету већ подигнута нисмо стали са истрагом. На основу исказа које смо до сада добили и на основу провере документације утврђено је да су ове две фирме узеле кредите који нису враћени. Тим поводом ће на информативни разговор у полицију, у својству грађанина, бити позвани Човић и Михајловић, каже извор „Ало“ из полиције.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Što vam Mačvan jedini od domaćih četvorki odgovara? A Novica? :D

Nece ubica kod nas, ne bi zelio da mu drugi tata dobije nervni slom :lol:

Raskoljnikov, nadam se da ce se i to ubrzo zavrsiti pa da ga puste na miru, Prevelika je on mraka da bi pao na obicnom kreditu :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ja ne znam ko je ikada smatrao da smo imali drim tim prosle godine. To sto je Dule pricao da imamo brutalnu ekipu da bi skinuo teret sa svoji klinaca nema veze sa nasim rosterom nego sa njegovom taktikom. Pa ove sezone ce govoriti da imamo tim za F4, vec ocekujem kuknjavu nekad pocetkom avgusta. Mi smo prosle sezone imali dobru godinu, plasman u evroligu, super smo odigrali evrokup, igrali tri finala od koga smo uzeli jedan. Vise nego zadovoljavajuca sezona. Nemamo mi podlogu da postavljamo velike ciljeve, a to sto je drugima taktika da mi poletimo a mi se primamo na to to je vec do nase nerealnosti. I ako bi doveli evo npr, Macvana, Milicica i ovog crnca, meni bi opet F16 bio OGROMAN uspijeh, digao bih kredit da odem u arenu da pogledam nase momke i ni jedan poraz ne bih dozivio kao neku posebnu nestrecu.

Nego, koliko Macvan prima inace, hajd da malo mastamo 8) :lol:

Skeva, pa ti ne pamtiš euforiju po internetu: Almond - koledž ubica!!!, Simonović - strava, šuter, atleta!!!, Savović - sam radi sve, ijao!!! i na kraju - RAKOČEEEEVIĆĆĆĆĆ :D
Otprilike tako je bilo prošle godine uovo vrijeme.
Osim - Katić :roll: :x :mad: :confused3: :confused2: :angry3: :angry1: :confused4: :angry4:
Nelson - aj dobro, valjda nije loš.

Na kraju, njih dvojica najbolji :lol:

Što se tiče ambicija kluba, upravo to ti i govorim, samo polako, obe noge na zemlji. Prošla sezona jeste više nego zadovoljavajuća, ali da nije bilo plasmana u EL, slabo bi se pamtili Kahasol i Sasari. A taj plasman je zbog opšteg raspada odlučivao jedan otvoren šut za 3 poena, koji je ispao iz koša na prvi obruč.

Ovo za Čovića je vjerovatno tačno koliko ono da nam prošlog utorka dolazi Duško Ivanović. Nije valjda lud Vučić da hapsi jedinog čovjeka koji mu drži FK da se ne raspadne.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moram priznati da sam se i ja nalozio na Almonda :lol: . I sad tvrdim da bi bio nas ponajbolji igrac da je ostao :)

A realno gledajuci ekipa i nije bila losa, sta vise. Razlikaod prosle sezone je sto su ostali najbolji iz te ekipe i nadogradili smo iha sa drugim igracima koji imaju pedigre :) . To obecava, ali nista ne garantuje naravno. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Pa upravo zbog toga je Covic toliko angazovan oko Zvezde, kao ostavio je politiku, ali prikriveno djeluje, mada sve mislim da je Covic jaci i od Vucica. Kako to da je covjek bio dobar sa svakom vlascu, od Milosevica, Djindjica, Vucica, iako je Vucic svasta govorio o njemu. Ja ne znam da li je covjek neki ubaceni strani element pa zna mnogo stvari, ili je zaista toliko jak. Bem mu sve, ne znam sta da mislim, ali da je krao, u to sam siguran, mada ko nije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Pa upravo zbog toga je Covic toliko angazovan oko Zvezde, kao ostavio je politiku, ali prikriveno djeluje, mada sve mislim da je Covic jaci i od Vucica. Kako to da je covjek bio dobar sa svakom vlascu, od Milosevica, Djindjica, Vucica, iako je Vucic svasta govorio o njemu. Ja ne znam da li je covjek neki ubaceni strani element pa zna mnogo stvari, ili je zaista toliko jak. Bem mu sve, ne znam sta da mislim, ali da je krao, u to sam siguran, mada ko nije.

Jes ti kad prije navijao za Partizan :lol:

A sto se tice da je krao, naravno da jeste, ko nije krao a da je imao priliku, nema takvog medju politicarima :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]