banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 05:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K L S
PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Zadnja cetvrtina 22:6, bravo sise jedne. U petak nek prije podbacivanja skinu gace i naguze se na centru, lakse ce biti i nama i Grobarima tako.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ajd sta ste na kraj srca...
odigrali su ko picke... imaju sansu u petak da se vrate...
sto bi nas narod rekao sami pali sami se ubili... nismo sa Megom smjeli igrati tri meca

Mandrak, ovaj put je u svlacionici bila interventna :)
Budala nam dao 28 poena :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
papučar je napisao:
Zadnja cetvrtina 22:6, bravo sise jedne. U petak nek prije podbacivanja skinu gace i naguze se na centru, lakse ce biti i nama i Grobarima tako.

Ti tacno ne znas podnijeti poraz, haj opusti se :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemam ja problem da podnesem poraz kad ljudi u muskoj igri budu bolji. Imam problem kad gomila luzera i sisa izadje i ceka da vidi sa koliko razlike ce ih dobiti Partizan, a ja treba da se nerviram i lupam stvari po kuci.
Samo da se sto prije zavrsi i serija i sezona, ovo nase SD satra zdravlje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jel skevin simonovic poentirao veceras?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Post sa RSB koji otprilike docarava stanje u nasem KK i stanje prosjecnog navijaca KK CZ.
Forumas Ljuba73

Citiraj:
Koliko smo samo jadni u ovom sportu možemo najbolje videti po onom slavlju na Malom Kalemegdanu za osvajanje kupa. Ej, slavlje, ludnica, za osvajanje kupa. Barem tad da smo dostojanstveno ćutali, lakše bi mi palo ovo rašrafljivanje kad je došlo vreme za borbu za stvarne trofeje u sezoni. Ovako, baš smo, ono, bedni, mukice...
Poslednji košarkaš Crvene Zvezde na kojeg sam bio ponosan bio je Mileta Lisica (nešto kao Raško, samo još bolje i čestitije) Ovi stariji znaju kad je to bilo, mlađi neka guglaju.
Kako je moguće 20 celih godina selektovati isključivo luzere?
Kako je moguće da i oni koji su drugde bili veliki pobednici kod nas opet postanu luzeri? Gurović? Rakočević?
Ili oni koji su kod nas bili luzeri negde drugde odmah postanu pobednici? Vujanić? Skuni? Kuk? Pero Antić?
Kako je moguće da 20 celih godina na prste jedne, možda obe ruke, možeš da nabrojiš derbije u kojem je naš tim više želeo pobedu od ovih drugih?
Kako je moguće da i klinci koji procvetaju u našoj bašti pređu kod njih i GINU za njih?
Kako je moguće da se žalimo (opravdano) na sve što komšijska duševna bolnica radi ispod žita, kad sreću i pravdu tih 20 celih godina nismo ni zaslužili? Te dve lutke idu sa hrabrima, mudonjama, onima koji ZAHTEVAJU sreću i pravdu svojim stavom, a ne da ih čekaju *****stim, beživotnim...postojanjem.

Što se ovog trenutka tiče, samo nekoliko zapažanja:
Radonjića ova situacija u kojoj se našao prevazilazi. Vidi mu se po faci da nije pobednik (došao je na pravo mesto). Ne vidim u njemu nikakav potencijal da ovu seriju izvuče svojim nekim znanjem, autoritetom a najmanje energijom.
Neverovatno, ali ne-jebeno-verovatno je da smo uspeli opet, sa mnogo više uloženih para, da budemo inferiorni pod košem, protiv pazi sad: Muslija tablu-pogađam-samo-ako-mogu-daje-dohvatim-rukom i Gagića artikulacija-pokreta-opasna-po-sebe-samog. Kako je uopšte moguće od respektabilnih para kakve su uložene u Brauna i Samardžijskog ostati samo sa Raškom Katićem jedinim centrom? Kako? Ako smo imali viška para mogli smo sa ovog foruma da iskoristimo poznavaoce da skautiraju nekog ko će na ovakvoj utakmici barem zagraditi sopstveni reket, ako ne već unositi u koš ove totalne, totalne indijance.
Tim je popio šamarčinu, pukao 30 razlike od lošije plaćenih, mlađih, nekvalitetnijih igrača najljućeg rivala. Uopšte se ne nadam da to u njima proizvodi bilo kakav osećaj poniženja kojem treba uzvratiti. Ne. Oni će i u petak biti kao izvešane gaće na štriku.
Posebno: ja sam po svojoj kući u poslednje 3 decenije zbog košarkaškog kluba polomio stvari da se opremi jedna garsonjera. Ponosan ako sam bio par puta. Na primer, eto sećam se one polufinalne serije protiv Cibone sa Draženom. Teško onima među nama koji košarku stavrno vole, ja sam fudbalski navijač, košarka mi je 5% značaja u odnosu na fudbal. Kako li je bratu Dabi, NMP-u, ovim junačinama iz partera B koji prkose stoci i na -30, kad sam ja izlomio sve po kući svih ovih godina gledajući ovaj klub, ovu višedecenijsku sramotu našeg sportskog društva? Kako li oni sve ovo podnose, odakle im snaga više?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne diraj mi Simona, bio je los kao i svi :D . Zalijepio je jedno dvije-tri banane, ukrao isto toliko lopti, ostalo slabo, ali bilo je i gorih 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nista nije jos gotovo. Vidjecemo u petak im je popravni..
Partizan usao sa mnogo vise zara, bolje skakao, a Budala pogadjao (da me ne napadaju to mu je nadimak ). Dejo je pogrijesio u mnogo stvari na mecu ali sta ces sami smo krivi za to, zbog selekcije centara. Rasko igrao maksimalno (ali previse sutirao, jer niko drugi nije preuzeo odgovornost), Nelson se nesto borio a ostali su losi za sve pare. Kad smo prisli na 39 43 i promasili napade tacno sam znao sta ce da bude...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma Brigate, znas da su Zvezdasi uvijek bili teatralni, i kad se gubi i kad se pobjedjuje :) . Paz ovog gore posta sto je Papucar postavio sa RSBa, liku se svijet srusio, kao da je porodicu pogubio :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:
Radonjića ova situacija u kojoj se našao prevazilazi. Vidi mu se po faci da nije pobednik (došao je na pravo mesto). Ne vidim u njemu nikakav potencijal da ovu seriju izvuče svojim nekim znanjem, autoritetom a najmanje energijom.

Au, brate mili... promašio sve. Još "najmanje energijom", šta je onda VV, živi mrtvac? Pretjerivanje, jer su nas razguzili. Za ovo su krivi igrači i umor (za koji su krivi opet igrači).
Dobra strana svega je da će Ćoki sad pola ovoga rastjerati za sledeću sezonu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a da nije igrao sin dragan sa svojih 28 poena,ladno bi izborili produzetak :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
http://www.zurnal.rs/2013/06/05/zeljko- ... index.html

Елита око терена. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
„Играли су чврсто и ако хоћемо да победимо, морамо и ми тако. Они су се много бацали и скакали за сваку лопту, чак и када су убедљиво водили. Ту је разлика у менталитету, ту утакмица почиње. Ако немаш ментални приступ да желиш да се бориш и такмичиш човек на човека, очи у очи, без одступања, не треба ни да излазиш на паркет. Рећи ћу то и својим саиграчима, морамо да поправимо то за другу утакмицу„, рекао је Нелсон.

E moj De Markuse, ne ide to tako kod Srba :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fino.

http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezd ... vujosevica

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da pitam sad dok vodimo, da ne bude nekih nesporazuma.
Kakvu moć ima D.Vujošević nad sudijama? Ne aludiram na gepek, svlačionicu ni bilo šta slično nego najozbiljnije pitam. Kako je moguće da iz utakmice u utakmicu čovjek sudijama u lice govori najcrnje moguće psovke i da u 99% slučajeva završi utakmicu na klupi. Evo sad dobije tehničku, to ga nije omelo već nastavlja sudiji psovati majku, i nakon par minuta govori mu kako je plaćen a sudija ne reaguje. Sigurno ne postoji sport ni trener koji se tako ponaša a da prolazi manje više bez problema osim nekih blagih novčanih kazni. Stvarno ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kako ti cujes sta on govori? :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa imam oči majku mu, može se pročitati kad on to polako i natenane.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

csi papucar :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zveeezdaaaa jooooojjjjjjjj

momci usi zavrcu,idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://belgradepartizan.blogspot.se/201 ... _6508.html

ta divna beogradska publika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]