meni diskusija ne smeta tako da nema potrebe za bilo kakvim sankcionisanjem, samo nastavite. ako ništa ono da mi držite oglas na prvoj stranici

evo spijo je kolega proizvođač čim zna razliku između teldora i switcha. što se tiče ubeđivanja, znam da je sizifov posao ali neko mora i to započeti. pokušavamo priču podići na malo viši nivo, zato potenciramo brendiranje, poštovanje karenci, uvođenje novog sortimenta.
spijo kao lijevčak sigurno može potvrditi postojanje praksi poput proizvodnje "za kuće" i "za prodaju", pojačavanja doza, prskanja zabranjenim preparatima, prskanja pred prodaju... kad bismo bili upoznati sa celom pričom niko od nas ne bi više nikad ništa pojeo. mislim da je vreme da se polupismeni ljudi sa diplomama seoskog fakulteta prestanu baviti proizvodnjom hrane i da to trebaju početi raditi ljudi koji su za to školovani. e pa mi to radimo i želimo da naplatimo. a pošto svaka roba ima svog kupca (pa i pileći parizer od 1 KM), na kupcima je da odluče vredi li to tih para.
ssaassaa je napisao:
upravo ne bih hteo da moje dijete jede te jagode,prskano je prskano ma koliko taj preparat kostao
a na ove(ništa lično), koji misle da se zdravo hrane ako kupuju od baba na tržnici i da karcinomi nastaju zato što je mile dodik na vlasti, sam oguglao, nisu mi ciljna populacija