banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2013, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa Cvele je samo trosak, bolje nekoga mladjeg ubaciti, moze se samo dobiti, ne moze biti gori

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skeva je napisao:
Hercog, da Cveleta kretena bih ostavio, kao i Subotica kretena i cak i Lazica kretena.
Znam da je ovo fantazija ali ova ekipa sa izmjenama Braun-Milicic, Skot-Radmanovic, Vuk-Stovberi (ne znam kako se pise :D )

Skeva, što Stroberi, kad realno ne znamo koliko McGrady ostaje u Sparsima :D
Fantaziram i ja pomalo oko sastava, ali brate ti ga zakuca sa slobodnog :)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A jos McGrady avantiristickog duha, Kina ovo ono :)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nece valjati Trejsi, ne igra odbranu, ne moze vise skociti, promasice slobodno bacanje, ma neee, daj nam Krisa Pola, kontam da bi on mogao biti dobar, ali jebes i to, jebo pleja koji ne pogadja trice kao Rej Alen 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 21:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Nije podjebavanje, ali vi ćete jako teško do drugog mjesta ako Mega dobije Vojvodinu u petak. Šta se dešava onda sa domaćinstvom u ABA ligi?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Vjerujem da ce Misko ostati u Krusevcu.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cek malo, jel se to gleda kraj regularnog dijela ili plej of kod putnika u ABA ligu?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa valjda regularnog. Ne vjerujem da se uopste igra za trece mjesto u plej ofu.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Regularnog bi trebalo, i prošle sezone je Radnički išao kao 3. u regularnom dijelu.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: Jebote, zakomplikovasmo sebi bez potrebe :)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta, ako budemo lose plasirani ne idemo u aba?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jok, idu 4 ekipe, ali ovo oko domacinstava ima smisla, mada, nije Misku u interesu da se kaci sa Covicem, treba udomljavati pulene u Zvezdi kao i u ostalim klubovima :) . Krusevac mu je sasvim pristojna destinacija, tamo ce imati i navijaca, punu dvoranu i sl.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma idemo u ABA ako budemo u 4 ekipe, valjda bar to nece izmaci. Samo sto ima ono pravilo da ne moze vise od dve ekipe iz istog grada ucestvovati u ABA, zato je Mega otisla u Krusevac. Posto bi oni vrlo lako mogli biti ispred nas na kraju regularnog mozda bi Misko mogao reci ajte vi u Krusevac ili negdje a ja cu u BG. A ako zavrsimo cetvrti moramo baciti 150k eura na pozivnicu.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ma idemo u ABA ako budemo u 4 ekipe, valjda bar to nece izmaci. Samo sto ima ono pravilo da ne moze vise od dve ekipe iz istog grada ucestvovati u ABA, zato je Mega otisla u Krusevac. Posto bi oni vrlo lako mogli biti ispred nas na kraju regularnog mozda bi Misko mogao reci ajte vi u Krusevac ili negdje a ja cu u BG. A ako zavrsimo cetvrti moramo baciti 150k eura na pozivnicu.

Zahvaljujem :)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Od Radonjića vala nije bilo ni za očekivati da nešto promijeni za 3 treninga. On je studiozan trener koji će po cijenu da izgubi nekoliko utakmica u nizu, izgraditi svoj sistem igre, rotacije, odbrane i nadasve autoriteta. Meni se lično čini, da je pravo vrijeme za poraz i ovu rokadu Vukoičić - Radonjić, bila utakmica sa Radničkim. Samo što Muta i njegovi mutavci, ne znaju da dobiju dobijenu utakmicu, pa nije bilo realne osnove da se smjenjuje trener, samim tim je ovo sve došlo, za moj ukus, malo prekasno, ali opet bolje kasnije nego nikad (vidi pod Janković u FK)... Da ne bude zabune, ne mislim da je Vukoičić za KK, bio isto što i Janković za FK, daleko bilo. Onakva štetočina se neće u skorije vrijeme ponoviti (nadam se)... 'oću reći, Vlada je solidan trener i ništa više. Može da radi u nekoj sredini koja nema pritisak rezultata i gdje nema ekipu kojoj treba vrhunski autoritet na klupi...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Moje mišljenje o ovim promjenama. Vlada nije sastavljo tim od početka, jer da jest teško da bi Skot bio tu, vjerovatno ni Brauna ne bi htio, a možda bi LAzić takođe ostao kratkih rukava.
Nije ovo njegov tip tima.
Vidim pljuvanje po Vladi, istina opravdano, ali ajd nek mi neko objasni kako je onomad imao 15-ak pobjeda zaredom? Ko mi kaže "provaljena je igra" šamar mu lupim :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato sto je ekipa koristila napadacki potencijal koji ima, zadnjih par mjeseci smo i na toj strani ocajni a odbranu svakako ne igramo.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Odbrana je timska igra, ne induvidualna. Lazić igra dobro odbranu 1-1, ali džaba kad se igra pick and roll a ostali zveralju okolo, onda nema ljeba.
Te priče o dobrom odmbrabenom igraču dođu do izražaja tek kad cjela ekipa igra dobro istu.
1-1 je teško bilo koga zaustaviti, možeš 1-2 na utakmici, ali uradi "cross over" dobar i odbrambeni igrač ispada.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2013, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vlada je tip trenera koji forsira brzu košarku. Odbrana kod njega nikad nije bila primarna, čak je i u vrijeme najvećih uspjeha sa FMP-om, igrao na veliki broj poena, veliki broj šuteva i puno brzih napada. Nije to klasično run and gun, ali recimo neka unaprijeđena verzija toga. Ja sam odmah na početku rekao, pogotovo poslije onih silnih pobjeda nad Partizanom, da Zvezda ima puno sreće u odbrani, sa protivnicima koji fulaju dosta otvorenih šuteva i dosta nerealne procente realizacije u napadu. To jednostavno nije moglo tako da potraje i bolji trener bi vjerovatno pripremio rezervnu varijantu, upravo za situaciju kad dođe do pada forme, a do njega je došlo, kad se poklopilo par stvari. Povreda Nelsona i njegov izostanak sa par mečeva, osvajanje kupa, što je izazvalo negativan efekat, jer su igrači podsvjesno osjetili zasićenje i činjenica da su, postali svjesni da do prvog mjesta u ABA ligi, ne mogu da dođu (čitaj Igokea je imala prilično jasnu situaciju ispred sebe). Od tada počinje pad i otaljavanje posla, umorio se Igor, što je bilo za očekivati jer ima 35 godina, a na svakoj narednoj utakmici, imao je 10-ak godina mlađe protivnike, koji su ga jurili po terenu, a on je za svaki poen i poziciju morao da dobro da se pomuči. I tako dođeš u situaciju da igraš protiv Partizana, gdje je Vujošević lijepo tempirao formu, za finiš sezone, protiv Mege, koja ima dobrog trenera, dobru ekipu, mladu i željnu dokazivanja, i koja iza sebe nije ima puno teških utakmica u sezoni. Onda na scenu isplivaju silni nedstaci, manjak rješenja u napadu, par igrača van forme i kolektivno loša odbrana...
Recimo ona mutava preuzimanja.
I budala od trenera bi skontala, da kad je Braun u postavi, protivnik ima potpuno dobitnu kombinaciju u napadu. Pick and roll, na njegovoj strani, znaš da dolazi do preuzimanja u 90 odsto slučajeva i protiv teško pokretnog "zabole me dupe za odbranom" Brauna, imaš pokretljivog beka ili mismatch pod košem. Protiv Mege, samo je Rakočević, 2 ili 3 puta, pokušao da ne preuzme igrača, već na bilo kakav način da probije blok. Da se razumijemo, nemaju sve ekipe Stoktona i Melouna u ekipi, pa da taj pick and roll, uvije bude tačan i tečan. U vleikom broju slučajeva, blok nije dobar i čvrst i bek može da se isprati... Zašto niko nije pokušavao, ostaje upitno...

Ja mu recimo zamjeram to, odbranu generalno i neadekvatno korišćenje pojedinih igrača. Skot i Simonović imaju veći potencijal, nego što su korišćeni. Obojica su malo "teži" tip trojke, statičniji, a kod Vlade spoljni igrači moraju stalno da jure oko blokova i traže poziciju za šut. Zato je Lazić često imao otvorene pozicije, jer je pokretljiv i atletski dobar, a Igor cijelu karijeru igra tako. Skot i Simonović su napadački svedeni samo na šuteve, nerijetko preko igrača.

Da se razumijemo, nije Vlada loš trener uopšte, ali ima nedorečenosti u radu, vođenju utakmica i njihove pripreme.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2013, 08:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Nitro je napisao:
I budala od trenera bi skontala, da kad je Braun u postavi, protivnik ima potpuno dobitnu kombinaciju u napadu. Pick and roll, na njegovoj strani, znaš da dolazi do preuzimanja u 90 odsto slučajeva i protiv teško pokretnog "zabole me dupe za odbranom" Brauna, imaš pokretljivog beka ili mismatch pod košem.

Pa nije to jedina odbrana od bloka majka mu stara, kakvo preuzimanje..
Zvezda nema play-a i to je najveca boljka ove ekipe, Nelson to nije ostali nisu za komentarisanje. Dio sezone je islo na suvi kvalitet sad su se istrosili i to je to. Ne vjerujem da ce i Radonjic nesto popraviti ako ne dovedemo pravog play-a. U odbrani smo tanki i najvise zbog Igora sto je i razumljivo. Meni je zao Vlade sto ovako ode jer ga stvarno cijenim kao trenera ali rezultati su mjerilo, jbg.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]