banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 764 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2013, 11:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bravo Tasko...

Meni je problem sto su mi federalni mediji ogadili i neke momke koje sam licno upoznao a koji su zaista odlicni.
Dzeko je sjajan lik, totalno opusten, zajebant na kvadrat koji sigurno ne mrzi nas..
Sta tek reci o Asmiru. LJUDINA...LIk ciji sestric nosi sal Borca, koji vise voli klub nego brojni Banjalucani
Ali upravo zbog natpisa u medijima, glupih povika, insistiranju da se mora navijati za BIH dodjes do toga da te bas briga

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
jbg, ja jednostavno ne mogu navijati za bih, nema šanse. milion stvari, ljudi i desavanja ne mogu da zaboravim.
a i, niti priznajem ove bosnjake kao autohtonu naciju od 1993., a niti bilo kakvu bih od 1990.

i kad vidim šta 90% ljudi misli o republici šumskoj, genocidnom ratu i nama vlasima... najbolje da ih ignorišem - ja njih, oni mene. do nekog novog vremena

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 12:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Schlager je napisao:
ovo je sto puta prožvakana tema,a sve zavisi od čovjeka do čovjeka i ko iz koje perspektive gleda,zato se ne treba ljutiti ni na ove što navijaju za bosnu,ni na ove što su apsolutno za sve njihove protivnike..onaj ko ide na klix i prepire se sa onima iz brigade mučenika malme ili st louis,ili ko gleda iz perspektive uhranjenih dijasporaca bh fanaticosa,ili mustafe cerića,silajdžića i ostalih,naravno da će svršavati na svaki neuspjeh bosne...ali ja spadam u one koji uvijek sa pozitivnije strane gledaju,u one za koje je čaša uvijek do pola puna,a ne do pola prazna...ja danas zamišljam onih 90 % obespravljenih,poniženih građana,koji mjesecima žive samo za ovo,i kojima je ovo jedna od rijetkih radosti što im je preostala u njihovim usranim životima...gledam iz perspektive ove sirotinje,rudara iz kreke,banovića,raspotočja,ili željezare zenica,koji će danas onako garavi sjest uz televizor i zaboraviti bar na trenutak na ove robovlasnike mittala i ostale koji ih izrabljuju...gledam iz perspektive hiljada onih koji sad putuju iz bihaća ili mostara,koji su cijelu noć čekali na taj komadić papira,a vjerovatno mnogi od njih i posudili koji dinar da bi imali za put,ulaznicu ili sendvič..uvjeren sam da je 90% takvih,a ove dijasporce ne jebem 2%,iako su oni ti koji su mnogo glasniji i kod većine nas stvaraju utisak da su svi tamo takvi......i baš zbog te sirotinje,bih volio da bar jednom uspiju da se plasiraju negdje....a ovi naši srbi što igraju za bih mi nekako nisu nikakav motiv da bih nešto navijao,pojma nemam,nekako mi se čini da to nije iskreno i da igraju uglavnom zato što nisu dobri za srbiju...ne znam..ali kažem nisam ostrašćen uopšte,i imam razumjevanje i za one koji navijaju i za protiv,jer samo je stvar u pristupu i uglu gledanja...

Bravo, odlicno receno.

Svi mi mozemo naci razloge za ne simpatisanje susjednih reprezentacija zbog raznoraznih budala, proslosti itd. ali rijetko ko (kao ti npr.) stavlja normalne ljude ispred tih budala.
Sve dok budemo u prvi plan isticali budale, a ne (vecinom) normalan svijet, necemo daleko iz zabokrecine izaci.
Nekome je dovoljan jedan nenormalan Bosnjak, Hrvat ili Srbin pa da kaze dabogda izgubili, mrzim vas itd. dok je meni dovoljan jedan normalan Srbin ili Hrvat pa da kazem sretno veceras :wink:

Uglavnom, sretno nam ceveras :)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Kada ste u nedoumici samo skoknete do klix-a,sportsports.ba... i samo će vam se kaSti

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
....a ovi naši srbi što igraju za bih mi nekako nisu nikakav motiv da bih nešto navijao,pojma nemam,nekako mi se čini da to nije iskreno i da igraju uglavnom zato što nisu dobri za srbiju...ne znam..ali kažem nisam ostrašćen uopšte,i imam razumjevanje i za one koji navijaju i za protiv,jer samo je stvar u pristupu i uglu gledanja...

Cekaj,cekaj zaigrace i Graha nekada pa onda samo pokusaj navijati :D :D :D hehehe zezam se nek navija ko za koga hoce jer milion puta sam rekao da to srce odlucuje ali ja licno nikada ali bas nikada nebi mogao navijati za neku tamo Tursku kad igra protiv Srbije.Jednostavno neosjecam nista prema Turskoj i uvijek sam navijo za drzave iz bivse nam drzave da sto vise naprave u svijetu i da nas Balkance nepoznaju samo po ratu i ubijanju.Meni je jako drago kad Nole osvoji neki turnir iako tenis bas i nevolim,kad ga Kolarov zabije iz slobodnog udarca,Modric iz neke kontre itd da nenabrajam dalje.Ma gdje ce mi biti draze da Tavez daje gol nego Kolarov ili Dzeko.Nevolim Manchester Junajted zbog okoline u kojoj zivim ali mi je isto drago kad vidim Vidica u nekom derbiju premijer lige i jako mi je bilo drago kad se vratio na teren poslije povrede.Ma ima nji jos dosta ali evo ovo su mi najblizi primjeri.Pa neka neko navija i za Grcku veceras ako mu je bliza srcu njegovo pravo ali meni nikad nece biti drazi neki Nuri Sahin i da navijam za njega.Sto se tice vecerasnje utakmnice Hrvatska-Srbija najvaznije je da prodje u najboljem redu (u to sam siguran),a vidjecete nakraju kako se dresovi mjenjaju izmedju igraca.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 13:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma ti si uhranjeni dijasporac,sumnjiv si ti meni... :wink:

ali srećom,ja u glavi prosječnog bosanskog navijača zamišljam ovako 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0zCTnzGOLDk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
ma ti si uhranjeni dijasporac,sumnjiv si ti meni... :wink:

ali srećom,ja u glavi prosječnog bosanskog navijača zamišljam ovako 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0zCTnzGOLDk[/youtube]

Nisam uhranjeniji od tebe :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 13:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
BOSS66 je napisao:
Pa neka neko navija i za Grcku veceras ako mu je bliza srcu njegovo pravo

http://www.karavani.gr/en/index.html

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Danas u grupi Srbije sve od 0-2

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja baš zbog tih rudara, radnika sa trake, jadnih i obespravljenih želim da sve bivše reprezentacije propadnu i da se nikad nigdje ne plasiraju. Ovako, tenzije i eventualni uspjesi samo dobro dođu robovlasnicima da se na mjesec-dva zaboravi na probleme. Da se razumijemo, naravno da želim da Srbija pobijedi, jer se u meni bore glupan, navijač koji se koristi nižim formama svijesti, i razuman čovjek, koji shvata da je sve to jedna velika farsa i novi opijum masa, koji samo produbljuje probleme umjesto da, kako često floskuliraju, "sport mostove gradi", i ne želi da ga se sve to previše dotiče.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
nemoze meni ni masa a ni pojedinac odrediti hocul ja voliti npr.. reprezentaciju bih , simpatisem naravno , a citam da federalci mislim na obicne ljude natjeraju da ne simpatisuju bih ,pa to je smijesno , pa koliko sam ja nepravde dozivio od strane bosnjaka ili hrvata a i nasih srba to je za nepovjerovat , a ne moze meni jedan bosnjak narediti ili nekim svojim postupkom natjerat da ja mrzim bih ili ovo gdje zivim , kao ni vlast da mi sve uzmu , to ne mogu , jer niko nije vlasnik ove napacene drzave kao i regije , svi smo mi prolazni , golog su me skidali na granici sa srbijom pa sta sad trebam da mrzim srbiju ? ili sto sam fasovao u makarskoj sto sam srbin ?? pa da hrvate mrzim ? nidze veze , jednostavno imam pravo na ovo zemlju ko i svaki gradzanin i navijacu za koga zelim , rat je svoje ucinio , dobri smo mi opet kakvo je stanje u drugim zemljama , mi se ipak ovdje koliko toliko druzimo , a na kosovu ili makedoniji to nikad nece biti , pozdrav

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Joj ovog Portugala... Izrael ih uči fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nista cudno.
Ja sam na shitu stavio keca. i na kraju promjenim na iks, zato sto se sa kecom portugal pozdravlja sa SP. A tako ce i biti.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
jao nevjerovatno
http://www.kurir-info.rs/vernik-igor-st ... nak-708921

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Vidi stvarno Izrael - Portugal (3-3).

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
joj Portugala, sa ovakvim igracima da ne mogu nista jednoj Sjevernoj Irskoj i Izraelu
sva sreca igrao sam 3+

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ja lagano zaokružio 4+
Sad čekam braću Libanonce :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 17:52 
Evo i u Doboju krecu navijaci sa BiH zastavama...

Neka trojica balonja prodjose sa zastavama gorenavedene "drzave"...

Gdje Skeva?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
kristijan borik je napisao:
nemoze meni ni masa a ni pojedinac odrediti hocul ja voliti npr.. reprezentaciju bih , simpatisem naravno , a citam da federalci mislim na obicne ljude natjeraju da ne simpatisuju bih ,pa to je smijesno , pa koliko sam ja nepravde dozivio od strane bosnjaka ili hrvata a i nasih srba to je za nepovjerovat , a ne moze meni jedan bosnjak narediti ili nekim svojim postupkom natjerat da ja mrzim bih ili ovo gdje zivim , kao ni vlast da mi sve uzmu , to ne mogu , jer niko nije vlasnik ove napacene drzave kao i regije , svi smo mi prolazni , golog su me skidali na granici sa srbijom pa sta sad trebam da mrzim srbiju ? ili sto sam fasovao u makarskoj sto sam srbin ?? pa da hrvate mrzim ? nidze veze , jednostavno imam pravo na ovo zemlju ko i svaki gradzanin i navijacu za koga zelim , rat je svoje ucinio , dobri smo mi opet kakvo je stanje u drugim zemljama , mi se ipak ovdje koliko toliko druzimo , a na kosovu ili makedoniji to nikad nece biti , pozdrav

Korektno i pravilno zboris drugar, i znaj da nisi sam stim razmiljanjem.. Veliki pozdrav

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 764 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]