banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 10:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ako CZBG i Partizan budu u finalu, veće su i šanse za mahinacije po pitanju plasmana u EL. "Izmisli" se nešto, neko pravilo, ili kažu da ipak važi pravilo EL o finalistima plej ofa i voila. To bi bilo papanski, ali ne i nerealno.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ako i dalje stoji ovo za aerodrom nema se sta ni izmisljati. To su pravila EL a ne ABA lige tako da se tu ni Igokea ne moze zaliti.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja ne znam kome nije jasno da Igosi ako zavrse na prvom mjestu sad, a zavrsice, nemaju nista od toga JER SU VEC ZA ABA LIGU PRIJAVILI DVORANU KOJA NE ISPUNJAVA "B" LICENCU EVROLIGE. Dakle, ako Igose budu prvi, finalisti F4 idu u Evroligu bez obzira na sve. Ne znam kakve mucke mogu sada biti kad je sve jasno. Za F4 se moze prijaviti druga dvorana ili prepraviti postojeca i prilagoditi ostale uslove zahtjevima Evrolige, znaci to vazi samo za F4 ne za kraj regularnog dijela. Igokea moze sutra prosiriti dvoranu, uvesti 100 medjunarodnih letova i izgraditit 200 hotela i to joj opet nece pomoci da kao prva ide u Evroligu, nego ce to moci obezbijediti samo ako udje u finale. Nadam se da je sad sve objasnjeno pa da ne razglabamo vise o Igokei kao Evroligasu i sta bi Dodo uradio i sl. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Popokatepetl je napisao:
Kontam da su CZBG i Partizan jedini u poziciji da kalkulišu, i da će gledati da izbjegnu jedni druge u polufinalu. A to znači da će i jedni i drugi zapeti da pobijede u sljedećem kolu, kako bi u zadnjem mogli opušteno da gube, čime bi bili drugi i četvrti. Naravno, ako Radnički ne pomrsi račune svima porazom u Splitu.

CZT ako pobijedi u sljedećem kolu, ona nema šta da kalkuliše, biće sigurno druga. Naravno, podrazumijevajući da će Igokea ostati prva. Tad bi kalkulacije bile moguće samo u trouglu Partizan-Budućnost-Radnički.

zerocool je napisao:
Nego sta je na kraju sa Igokeom i EL? Ok, Dodo ce srediti dvoranu to ne sumnjam ali sta je sa aerodromom? Hoce li moci igrati iako nemaju u krugu od 100km aerodrom sa redovnim linijama?

Što se tiče aerodroma, pasus iz pravilnika Evrolige kaže doslovno sljedeće: "International airport at a maximum distance of 100km by road from the arena, with enough daily flights to allow the teams to have access to the city under the right conditions, without significant disruption to their schedule."

Znači, Zagreb otpada jer je na nekih 170 km od Laktaša, bez obzira što se relativno brzo stiže. Ostaje opcija aerodroma Mahovljani, ali kako ispoštovati ovaj drugi dio kriterijuma, bolje rečeno šta bi zadovoljilo ove iz ULEB-a? Naravno, dogovor bi se uvijek mogao postići. Recimo, uvesti liniju ka Beču ili nekom drugom većem gradu, i to recimo dvaput sedmično, onim danima kad bi to pasalo gostujućim ekipama. Pretpostavljam da to nije neizvedivo.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mislim da je bolje da Lemi uvede jos koju liniju, bezveze se samo na Bec oslanjati, sta ako nekom od protivnika Bec ne bude na ruku.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jeftinije im je da šalju dodikplane po ekipe, nego da otvaraju nove linije.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
vlade_divac je napisao:
CZT ako pobijedi u sljedećem kolu, ona nema šta da kalkuliše, biće sigurno druga. Naravno, podrazumijevajući da će Igokea ostati prva. Tad bi kalkulacije bile moguće samo u trouglu Partizan-Budućnost-Radnički.

Pa, nije da nema, jer bi u zadnjem kolu mogli da igraju opušteno protiv Radničkog, i time im omoguće treće mjesto, ukoliko prethodno ovi dobiju Split. Naravno, za to bi Partizan morao da izgubi jednu od sljedeće dvije. Mjesta za kalkulacije sad sigurno ima, a vjerujem da ni CZBG ni Partizan neće bježati od mogućnosti da se ne sretnu u polufinalu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vlade_divac je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Kontam da su CZBG i Partizan jedini u poziciji da kalkulišu, i da će gledati da izbjegnu jedni druge u polufinalu. A to znači da će i jedni i drugi zapeti da pobijede u sljedećem kolu, kako bi u zadnjem mogli opušteno da gube, čime bi bili drugi i četvrti. Naravno, ako Radnički ne pomrsi račune svima porazom u Splitu.

zerocool je napisao:
Nego sta je na kraju sa Igokeom i EL? Ok, Dodo ce srediti dvoranu to ne sumnjam ali sta je sa aerodromom? Hoce li moci igrati iako nemaju u krugu od 100km aerodrom sa redovnim linijama?

Što se tiče aerodroma, pasus iz pravilnika Evrolige kaže doslovno sljedeće: "International airport at a maximum distance of 100km by road from the arena, with enough daily flights to allow the teams to have access to the city under the right conditions, without significant disruption to their schedule."

Znači, Zagreb otpada jer je na nekih 170 km od Laktaša, bez obzira što se relativno brzo stiže. Ostaje opcija aerodroma Mahovljani, ali kako ispoštovati ovaj drugi dio kriterijuma, bolje rečeno šta bi zadovoljilo ove iz ULEB-a? Naravno, dogovor bi se uvijek mogao postići. Recimo, uvesti liniju ka Beču ili nekom drugom većem gradu, i to recimo dvaput sedmično, onim danima kad bi to pasalo gostujućim ekipama. Pretpostavljam da to nije neizvedivo.

:lol: :lol: :lol:
Da, najbolje da ovaj nas raspali budzet jos vise opterete i uvode nove linije koje nisu isplative samo da bi Dodo mogao gledati svoje pulene u EL. Ne vjerujem cak ni da je on toliko bahat.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Popokatepetl je napisao:
vlade_divac je napisao:

Pa, nije da nema, jer bi u zadnjem kolu mogli da igraju opušteno protiv Radničkog, i time im omoguće treće mjesto, ukoliko prethodno ovi dobiju Split. Naravno, za to bi Partizan morao da izgubi jednu od sljedeće dvije. Mjesta za kalkulacije sad sigurno ima, a vjerujem da ni CZBG ni Partizan neće bježati od mogućnosti da se ne sretnu u polufinalu.

Zamišljam situaciju pred utakmicu zadnjeg kola u Kragujevcu. Ako CZT pobijedi, Partizan je treći, a Radnički četvrti. A ako Radnički pobijedi, Radnički je treći, a Partizan četvrti. I šta se dešava? Kao što ti reče, CZT igra opušteno, na šta Radnički odgovara još opuštenije. Pa dokle stignu. A istovremeno u Beogradu Vujošević i Todorić sa bubicama u ušima, osluškuju i po potrebi uvode Đekića i Čakarevića kako bi došli do "željenog" rezultata.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
U zadnjem kolu ce petorka CZ: Cvetkovic, Lazic, Smiljanic, Mitrovic, Milovanovic odigrati 30+ minuta, dok ce na suprotnoj strani Muta pustiti Capinu da igra samo 35 minuta 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To da ga odmori za F4? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Dec 2010, 00:58
Kad je mogao jedan PANATENEIKOS doci u Laktase sto to druge ekipe nebi mogle......

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Euro Leauge je takvo smeće da je to nevjerovatno. Pa onaj Platini što organiule LŠ je za ove ćaća igrice.
Kakav idiot moraš biti da tražiš neke budalaštine, tipa aerodroma, hotela, kao da će neko tu biti 15 dana, i da će ga čuvat SWAT, mossad...
U redu, treba tu biti nekih stvari da se ispoštuju, tipa dvorane ili tako nekih "sitnih", ali gdje ćeš sirotinju oko aerodoroma uslovljavati.
I kad sam čuo da hoće da Evropu spoje sa NBA, pade mi mrak na oči. :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 20:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Ja cirkusa
Prva tv:"Laktaši najbliži da budu domaćini f4"

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 21:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ljudi, uslovi koje Euroliga postavlja su tu samo na papiru. Ako EL hoće da prihvati Igokeu primiće ih i sa manje od 5 hiljada mjesta i mahovljanskim aerodromom i hotelima. Ako neće onda im ne pomaže ni O2 Arena ni aerodrom k'o frankfurtski. Sad je do rukovodstva Igokee da u pregovorima sa EL pokuša da uđe u elitno takmičenje.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 21:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma da,igrao je salon ove godine euroligu a dvorana im ima nesto preko 4000

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
miki je napisao:
Ljudi, uslovi koje Euroliga postavlja su tu samo na papiru. Ako EL hoće da prihvati Igokeu primiće ih i sa manje od 5 hiljada mjesta i mahovljanskim aerodromom i hotelima. Ako neće onda im ne pomaže ni O2 Arena ni aerodrom k'o frankfurtski. Sad je do rukovodstva Igokee da u pregovorima sa EL pokuša da uđe u elitno takmičenje.

Браво. Љигави Бартомеу зна само за паре и интерес. Нема код њега правила и закона,само закон еура.
Баш такве,сродне душе,нашао је у власницима АБА лиге (и њиховим пријатељима).
Додик ако се отвори и подмаже љигавца,неће бити проблема за Игокеу.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 23:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Celnici ABA lige su mi licno u roku od sedam dan pet puta mijenjali pricu
znas kad sam ja kao Ciganin popizdio,majku mu reci propozicije...
zasto nije dostavljen sporazum ...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Izgleda da drzavni projekat igra u BL...kao renovirace Borik. :( :( :( :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 08:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Pa neka ga renoviraju. Ja sam za to. Oni će trajati još godinu i po, a dvorana ostaje. U ovom vremenu nema šanse da se u Banjaluci napravi nova dvorana, tako da ako će povećati kapacitet Borika i dovesti ga u pošteno stanje, ja nemam ništa protiv. Naravno, ostaje pitanje ko će ih gledati, ali to je već njihova stvar ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]