Галеб je napisao:
Poraz Partizana od Olimpije je ih je udaljio od f4 mada ima jos da se igra a sa tim moze jos vise da se i pogorsa situacija.Partizan je dakle slab ove sezone a Olimpija nije bas kita od ekipe pa je ocekivano doslo do izjednacene utakmice i uzbudljive zavrsnice.
Nainteresantnije detalje imamo na ovom klipu,kao i zadnji napad Olimpije sa pobjedonosnim kosem.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKA7x5QJ9e8[/youtube]
Iskreno,ne bih ni ja primjetio da nisam malo procitao komentare ispod klipa i jedan lik napise da je centar Olimpije bio 3 i vise sekunde u reketu.To sto se lik predstavio kao zvezdas navodno,uopste nije bitno.
Naravno da sam vratio snimak i obratio paznju na to.Njihov centar je mnogo vise od 3 sek. bio u reketu sudija je to mogao ladno svirati.Sada to nije vise ni bitno ali ipak takve greske kada se lomi mec nisu za pohvalu.Pa nije jedan sudija na terenu.Ta greska je ,realno,direktno uticala na ishod meca.Mozda su sudije vise gledale to da dosude neku licnu Partizanu pod kosem,moze bit.
Kao sto napisah to je bilo i proslo ali takve stvari sudije moraju da vide osim ako ne zele.
Mozete pogledati i vi komotno,mozda neko utvrdi nesto drugo.Inace da olaksam malo,centar njihov ulazi u reket na 05:23 a dalje procijenite sami.
Ne znam ko je vise smijesan: Taj sto je prvi postavio komentar ispod klipa, ti koji se pravis pametan ili ovaj sto ti se pridruzuje ispod tvog komentara. da su ovo 3 sekunde u kosarci se 3 posetan napada za 40 minuta ne bi mogla odigrati.. Ajd ti jos jedno 2-3 godine gledaj kosarku pa tek onda pocni suditi o tome kad jesu 3 sekunde, a kad nisu, tj. vidi u kakvim situacijama se stvarno najcesce sude.. Uz to ovo svirati kao 3 sekunde u , bas kako ti rece, odlucujucim trenucima, bilo bi zalosno i tragicno.