banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2013, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Eh, a Evroliga je principijelna u p.m, pa je problem da nekad napravi presedan. Pa koju su samo lakrdiju i zamlaćivanje imali oko licenci, svaki dan su pričali drugačije, tako da meni ta verzija o "betonsko-mermernim i nepromjenljivim pravilima Evrolige" ne pije vode u potpunosti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naravno da nije problem, ali nesto ne vjerujem da ce praviti presedan zbog Igokee. ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Presedan se u ovom slučaju ne bi pravio radi pojedinačnog kluba, već radi svih klubova, odnosno regularnosti ABA lige. To što je Igokea trenutno prva je apsolutno nebitno za situaciju, mogao je biti bilo ko.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
I šta se ustanovilo na kraju, ko ide u el ?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Zeznuli su se ovi iz abbe,idu zadnje dvije u euroligu.znaci solnok je siguran a za drugo mjesto ce se boriti split,zadar i krka

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Poraz Partizana od Olimpije je ih je udaljio od f4 mada ima jos da se igra a sa tim moze jos vise da se i pogorsa situacija.Partizan je dakle slab ove sezone a Olimpija nije bas kita od ekipe pa je ocekivano doslo do izjednacene utakmice i uzbudljive zavrsnice.
Nainteresantnije detalje imamo na ovom klipu,kao i zadnji napad Olimpije sa pobjedonosnim kosem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKA7x5QJ9e8[/youtube]

Iskreno,ne bih ni ja primjetio da nisam malo procitao komentare ispod klipa i jedan lik napise da je centar Olimpije bio 3 i vise sekunde u reketu.To sto se lik predstavio kao zvezdas navodno,uopste nije bitno.
Naravno da sam vratio snimak i obratio paznju na to.Njihov centar je mnogo vise od 3 sek. bio u reketu sudija je to mogao ladno svirati.Sada to nije vise ni bitno ali ipak takve greske kada se lomi mec nisu za pohvalu.Pa nije jedan sudija na terenu.Ta greska je ,realno,direktno uticala na ishod meca.Mozda su sudije vise gledale to da dosude neku licnu Partizanu pod kosem,moze bit.
Kao sto napisah to je bilo i proslo ali takve stvari sudije moraju da vide osim ako ne zele.
Mozete pogledati i vi komotno,mozda neko utvrdi nesto drugo.Inace da olaksam malo,centar njihov ulazi u reket na 05:23 a dalje procijenite sami.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
E sad mi je lakše, a mislio sam da ovaj put sudije nisu krive. Ovako i dalje je svima jasno da je Parzizana nemoguće pobjediti "pošteno" :).

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a moze i normalno izgleda:

Slika

Citiraj:
ošarkaš Partizana mt:s i Crvene zvezde Telekom zajedno sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine učestvovali su u akciji očuvanje životne sredine.

Zajedničkom akcijom zasađen je drvored jasena, u 61. bloku na Novom Beogradu.

Sadnice su zasadili crno-beli Dragan Milosavljević, Žofre Lovernj, Nikola Milutinov, crveno-beli Branko Lazić, Bojan Subotić, Aleksandar Cvetković i Goran Trivan, gradski sekretar za zaštitu životne sredine. — "Pošumi Beograd"

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
gradski sekretar za zaštitu životne sredine. — "Pošumi Beograd"

Mogla se akcija zvati i "Okrečite Beograd"!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 17:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Галеб je napisao:
Poraz Partizana od Olimpije je ih je udaljio od f4 mada ima jos da se igra a sa tim moze jos vise da se i pogorsa situacija.Partizan je dakle slab ove sezone a Olimpija nije bas kita od ekipe pa je ocekivano doslo do izjednacene utakmice i uzbudljive zavrsnice.
Nainteresantnije detalje imamo na ovom klipu,kao i zadnji napad Olimpije sa pobjedonosnim kosem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKA7x5QJ9e8[/youtube]

Iskreno,ne bih ni ja primjetio da nisam malo procitao komentare ispod klipa i jedan lik napise da je centar Olimpije bio 3 i vise sekunde u reketu.To sto se lik predstavio kao zvezdas navodno,uopste nije bitno.
Naravno da sam vratio snimak i obratio paznju na to.Njihov centar je mnogo vise od 3 sek. bio u reketu sudija je to mogao ladno svirati.Sada to nije vise ni bitno ali ipak takve greske kada se lomi mec nisu za pohvalu.Pa nije jedan sudija na terenu.Ta greska je ,realno,direktno uticala na ishod meca.Mozda su sudije vise gledale to da dosude neku licnu Partizanu pod kosem,moze bit.
Kao sto napisah to je bilo i proslo ali takve stvari sudije moraju da vide osim ako ne zele.
Mozete pogledati i vi komotno,mozda neko utvrdi nesto drugo.Inace da olaksam malo,centar njihov ulazi u reket na 05:23 a dalje procijenite sami.

Ne znam ko je vise smijesan: Taj sto je prvi postavio komentar ispod klipa, ti koji se pravis pametan ili ovaj sto ti se pridruzuje ispod tvog komentara. da su ovo 3 sekunde u kosarci se 3 posetan napada za 40 minuta ne bi mogla odigrati.. Ajd ti jos jedno 2-3 godine gledaj kosarku pa tek onda pocni suditi o tome kad jesu 3 sekunde, a kad nisu, tj. vidi u kakvim situacijama se stvarno najcesce sude.. Uz to ovo svirati kao 3 sekunde u , bas kako ti rece, odlucujucim trenucima, bilo bi zalosno i tragicno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 21:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedna zanimljivost. Vladimir Radmanović u ovoj sezoni zarađuje 20.454 dolara za minut na parketu, dok je na primer Majkl Džordan na vrhuncu karijere zarađivao po 10.370 zelenih novčanica.

:-?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
pa kad ima 3 minute po mecu, a dzordan manje vise igrao citav mec...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Neka zaradjuje do ljeta pa nek se vraca kuci, vrijeme je 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 23:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ostao bi on u nba da se njega pita i da je u invalidskim kolicima

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Boze moj, zaradio je velike pare, sad moze da se zajebava po evropi, pravi budale od ovih evropskih nazovi igraca, a posto mu pare nisu problem fino se vrati kuci u svoj klub i svi zadovoljni :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 00:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
skeva je napisao:
A Boze moj, zaradio je velike pare, sad moze da se zajebava po evropi, pravi budale od ovih evropskih nazovi igraca, a posto mu pare nisu problem fino se vrati kuci u svoj klub i svi zadovoljni :wink:

Još bolje da dođe u Trebinje

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 00:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Koliko je vjerovati ovima:
http://www.telegraf.rs/sport/566592-aba ... i-izuzetak

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Millwall je napisao:

Najrealniji ishod...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Millwall je napisao:
skeva je napisao:

Još bolje da dođe u Trebinje

Da da, mi smo vrhunska ekipa i ne treba nam on. Jebote, pobjedimo nekoliko puta nikad losiji Partizan, smijesnu Cedevitu i jadnu Olipiju i odmah umislimo sebi da smo neka sila od ekipe :roll: . Citam po pojedinim forumima na konstataciju da bi trebali pokusati dovesti Tarika Vajta komentare, ma on je nekonstantan, on nije pouzdan ovo ono, pa brate dragi Tariko je NBA igrac, sta pricamo mi! :confused2: Evo sad i Radmanovic, sigurno nam je bolji Skot od njega 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
1987 je napisao:
Ne znam ko je vise smijesan: Taj sto je prvi postavio komentar ispod klipa, ti koji se pravis pametan ili ovaj sto ti se pridruzuje ispod tvog komentara. da su ovo 3 sekunde u kosarci se 3 posetan napada za 40 minuta ne bi mogla odigrati.. Ajd ti jos jedno 2-3 godine gledaj kosarku pa tek onda pocni suditi o tome kad jesu 3 sekunde, a kad nisu, tj. vidi u kakvim situacijama se stvarno najcesce sude.. Uz to ovo svirati kao 3 sekunde u , bas kako ti rece, odlucujucim trenucima, bilo bi zalosno i tragicno.

Sto pjenis zbog klipa i 3 sekunde yebene.Znaci ako je kraj meca i neizvjesna zavrsnica ne treba to suditi.Samo zato?Koliko je puta nesto sudjeno u bilo kojem sportu pred kraj meca?
Dobro,ti znas da se to samo sudi u posebnim situacijama a u kojim to sacuvaj za sebe.
Niko se ne pravi pametan i opusti se.Postavio sam video na kojem se lijepo vidi sve i to je to.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]