banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 510  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2013, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Upravo sam htjela napisati nesto kao _zoka. Onda mi je finansijski puno isplatnije otici i kupiti stvari u Azelu nego u "elitnim" prodavnicama kada znam da su po kvalitetu isti. Mnoge kolegice su mi rekle za lose utiske ali ja tamo redovno nadjem ekstra simpa stvari pa kad dodjem na posao hoce da me ocerupaju i skinu a navodno nikad nista ne mogu naci kad odu. Mislim da je presudan psiholoski momenat i taj nas prepotentni stav da je djevojkama bezze da ih neko vidi kako kupuju u lijevim prodavnicama a ne u onim prenapucanim sa prodavacicama koje te tetose, lazno se smijulje i ubjedjuju kako ti bas te hlace odlicno stoje iako i sama vidis da ti stomacic kipi.
U Engleskoj sam imala situaciju da se druzim sa zenom koja je vjerovatno multimilijarder i koja nerijetko kupuje stvari u second hand shopu ili Primarku (najjeftinija robna kuca u UK) ali isto tako i u Diorovom butiku jer je njoj jedino bitno da joj se nesto svidi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Normalna i neopterećena žena.
Ja žalim što Azel više nema Inditex jer sad teško šta mogu naći za sebe u BL, a da nije precijenjeno i dosadno.

Azel nije second hand, ali treba znati izabrati. Neke od stvari kod njih stoje jako dugo, zato su već ofucane. Ali nikada nisu nošene, to je outlet (stvari povučene iz prodaje iz butika, ranije kolekcije).

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
_зока je napisao:
seven je napisao:
Mng, Oviesse, Orsay, Terra nova...

Pa normalno da prepolove kada su svugdje u svijetu to low cost brendovi samo kod nas startaju sa napucanim cijenama...

E to je meni potpuno nejasno. :-? Ko određuje cijene u tim franšizama? Npr. u Oslu u H&M kupih neki komplet helanki i majica za vježbanje koji košta kao kutija cigareta tamo i to je za njihove uslove low budget. Čak nije bilo sezonsko sniženje. U New Yorkeru kod nas, gaće staju 30-40 KM. :lol:

bingolina je napisao:
Upravo sam htjela napisati nesto kao _zoka. Onda mi je finansijski puno isplatnije otici i kupiti stvari u Azelu nego u "elitnim" prodavnicama kada znam da su po kvalitetu isti. Mnoge kolegice su mi rekle za lose utiske ali ja tamo redovno nadjem ekstra simpa stvari pa kad dodjem na posao hoce da me ocerupaju i skinu a navodno nikad nista ne mogu naci kad odu. Mislim da je presudan psiholoski momenat i taj nas prepotentni stav da je djevojkama bezze da ih neko vidi kako kupuju u lijevim prodavnicama a ne u onim prenapucanim sa prodavacicama koje te tetose, lazno se smijulje i ubjedjuju kako ti bas te hlace odlicno stoje iako i sama vidis da ti stomacic kipi.

Ma, nisu to uopšte elitne prodavnice, odnosno roba nije elitna, samo je tako prezentuju, ali ne samo kod nas, i u Bg je ista stvar. I u Sa. Oni imaju Pimky za koji sam slušala hvalospjeve, a meni se doslovno nijedan komad odjeće/obuće nije dopao (za tu cijenu). Uglavnom, Azelu ne bi škodilo da malo poradi na preglednosti, ako ništa, jer nisu ni oni zadružna prodavnica ni Crveni Krst. Oni takođe prodaju svoj proizvod i znaju ga zacijeniti i valjda im je u cilju da se rasproda, a ne da komad odjeće stoji 2 godine, pa na kraju izgleda iznošeno. Second Hand kod nas i svijetu su nebo i zemlja, ali i kod nas se može naći poneki dobar komad, posebno tašne, jakne i sl. :wink: Obuću ne bih rizikovala da kupujem iz druge ruke.

Eto, nemam pitanje na temu, ništa mi ne treba. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sam polijena za hodati po radnjama,ali imam dosta stvari iz azela,mama me znala obuci za 20km od glave do pete, a znam navratiti i uvijek nadjem neku stvarcicu koja je jeftina i super izgleda

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
PlavaMaca je napisao:
Jedino gdje sam ja vidjela nargile, pa možda imaju i duvan za njih je prodavničica kod Ferhadije (preko puta ex-a), imaju one neke orijentalne stvari.
Ne kažem da imaju, već mi djeluje ko da im ne bi bilo mrsko da imaju. Proobaj.

Hvala, provjericu! :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ne moras provjeravati... nemaju...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi, može li mi neko napisati bilo kakav kontakt (mail ili telefon) za onu kopirnicu, ne znam kako se tačno zove, ali mislim da piše nešto "digital print copy", nalazi se u zanatskom centru, preko puta žitopeke, blizu sex shopa :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 09:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Feb 2013, 09:35
Lijep pozdrav svima ;)

Vidim da su ljudi pričali (16. strana) o "Dormeo putnim koferima":

http://www.dormeo.ba/koferi/dormeo-go-kofer.html

Interesuje me ovaj najveći, možda ga je do sada oprobalo više ljudi pa kakav mu je kvalitet, izdržljivost i sl.?? Vrijedi li trenutačnih 180 km?! Hvala :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja imam taj kofer, samo M.
Dok je bio na akciji u Mercatoru, cijene su bile odlične, isplatilo se.
Kvalitet je dobar, stvarno nemam zamjerku, ali mi se čini da je sadašnja cijena prenapuhana. Bolje traži neki Samsonite za te pare.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 14:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Feb 2013, 09:35
Ok hvala ;)

Ma Samsonite te veličine sve od 290-390 km, previše...

Ne znam, ovaj mi se svidio, ali idem na putovanje avionom, a previše ljudi se žale kako poslije putovanja avionom kofer izgleda kao iz Biafre maltene.. Ne želim da poslije jednog putovanja izgleda polovno, zato se nadam da će neko iz sličnog iskustva reći nešto..

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Legolas7 je napisao:
Ok hvala ;)

Ma Samsonite te veličine sve od 290-390 km, previše...

Ne znam, ovaj mi se svidio, ali idem na putovanje avionom, a previše ljudi se žale kako poslije putovanja avionom kofer izgleda kao iz Biafre maltene.. Ne želim da poslije jednog putovanja izgleda polovno, zato se nadam da će neko iz sličnog iskustva reći nešto..

I ja ću prvi put avionom uskoro, baš sa tim koferom, tako da bih i ja volio pročitati poneko iskustvo. Čvrst je taj Dormeo, nije fuš.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja imam onaj S. Zadovoljan sam, dosta je kvalitetan.
Jedino što su me u Ryanair-u zajebavali jer je veći od njihovih dozvoljenih standarda za putnički prtljag, pa ga nisam mogao progurati u avion :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U Ryanairu je i novcanik vecih dimenzija od dozvoljenih

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Legolas7 je napisao:

Pa vole ih bacati kod utovara/istovara :) Ali ako nije neki baš loš može svašta izdržati. Ja sam skoro kupila u Fisu bijeli sa printom, kao iz nekog stripa :P Od čvršćeg je materijala i ima silikonske točkove, isprobaću ga uskoro akobogda...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 22:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
lutrija sa koferima po aerodromima, mozes proci dobro sa jeftinim a da ti neki skuplji polome(rucke, tocak), a moze i da ga ne dobijes il cekas nekoliko sedmica..u BG ljudi uglavnom zamotavaju u celofanche koliko sam primjetio..

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
mi smo kompletirali dok je bila akcija u merkatoru 3 kofera,neke nesesere, putni jastuk...uglavnom putovali su vise puta i avionom i u gepeku i u sanduku na krovu auta :lol: odlicni su samo malo poteski
imam vec nekoliko godina neke american tourister kofere,isto neki set koji su isli ko seoske k... :lol: namjerno su kupljeni serpa plavoj boji,ruzni ko djavo,ali ih uvijek prepoznas na aerodromu :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2013, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

American tourister torbe i koferi su kvalitetni i nekoliko puta jeftiniji od Samsonite. Istina poružni su, ili u boljem slučaju previše klasični... što često nije ni bitno :)

spavac je napisao:
lutrija sa koferima po aerodromima, mozes proci dobro sa jeftinim a da ti neki skuplji polome(rucke, tocak), a moze i da ga ne dobijes il cekas nekoliko sedmica..u BG ljudi uglavnom zamotavaju u celofanche koliko sam primjetio..

Upravo tako. A vidjela sam one zamotane u celofan, izgledaju kao nešto što je Alien napao i zarobio :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2013, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ajoj jesam se smijao - prilazi mi na Plesu onaj momak sto radi na pakovanju kofera i nudi da ga zamota. Kaze ako dodje do nesrece zapakovan kofer pluta na vodi, ne potone. Bas mi je u tom trenutku bitno sta ce biti sa koferom.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2013, 20:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Revan je napisao:
American tourister torbe i koferi su kvalitetni i nekoliko puta jeftiniji od Samsonite. Istina poružni su, ili u boljem slučaju previše klasični... što često nije ni bitno :)

Америкен туристер јесте Самсонајт, само за сиротињу :) То је њихов нискобуджетни бренд.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2013, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam znala :)

blaf77 je napisao:
Ajoj jesam se smijao - prilazi mi na Plesu onaj momak sto radi na pakovanju kofera i nudi da ga zamota. Kaze ako dodje do nesrece zapakovan kofer pluta na vodi, ne potone. Bas mi je u tom trenutku bitno sta ce biti sa koferom.

I ja se sad smijem, mogu misliti kako je tebi bilo... gledas jel' te covjek zaj*bava :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 510  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]