banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 12:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
sta je radio?pa recimo terorisao manji bg klub,skidao skalpove barseloni,realu,panatinaikosu,realu,efesu,cska,makabiju,besiktasu...

Opet prepisujes :D ... Dusko Vujosevic, Crnogorska junacina i moderni Don Kihot. Borac za pravdu protiv razuzdanih licimura kurvi i demona :D . Moj naklon :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
to je to :diabloanifire:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Lako je njima kad imaju takvu moralnu gromadu u klubu da nama drze lekcije.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a i iz cska ga otjerali...

ovo sam napisao umjesto sledeceg druga clana

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
papučar je napisao:
Lako je njima kad imaju takvu moralnu gromadu u klubu da nama drze lekcije.

Као што сам већ говорио,СА ГОСПОДОМ ГОСПОДСКИ-СА ЦИГАНИМА ЦИГАНСКИ.
Разумљива је потпуно ваша опсесија управом ККП. 11 дугих година ејакулирања по фаци
оставило је трауме.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemoj uzimati moje fraze, kad sam prvi spomenuo prskanje Covica i to prije 15 minuta.
To sto je tebi idol lik koji napusava kurcem tvoju navijacku grupu je za malo ozbiljnija posmatranja.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Кога је то у стању да испрска Човић живота ти? :D
Ја сам већ рекао овдје више пута да Вујошевића не волим као човјека,али овдје браним ККП и управу клуба. То нема везе једно са другим. То што ја мислим о Вујошевићу,не мјења чињеницу
да сте ви буљаши једног криминалца и Александра Вучића.Овдје се ради о нападу на Партизан као клуб.Прошле 2 године није било Дулета у екипи,ко је онда био крив за све?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko ce biti kriv, bili bolji i uzeli titulu, sta ima ko biti kriv. Jedino vi trazite krivca i ganjate teorije zavjere kad vas kvalitetnija ekipa dobije.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
Кога је то у стању да испрска Човић живота ти? :D
Ја сам већ рекао овдје више пута да Вујошевића не волим као човјека,али овдје браним ККП и управу клуба. То нема везе једно са другим. То што ја мислим о Вујошевићу,не мјења чињеницу
да сте ви буљаши једног криминалца и Александра Вучића.Овдје се ради о нападу на Партизан као клуб.Прошле 2 године није било Дулета у екипи,ко је онда био крив за све?

To to to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si Bog majke mi! Volio bih ti platiti pice i ako se ikad sretnemo imas gajbu od mene :) .

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ko ce biti kriv, bili bolji i uzeli titulu, sta ima ko biti kriv. Jedino vi trazite krivca i ganjate teorije zavjere kad vas kvalitetnija ekipa dobije.

Сувише је чињеница и доказа да би се говорило како је све ово теорија завјере.Опет ти кажем то
нема везе са тренутним резултатима на терену.

Скева-ако онај ваш испрдак јавно каже како је Партизан све ове године терорисао остале,шта је то него напад на клуб?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To su potencirali oni iz prethodnih uprava, zasto njih ne mrzis toliko? :D Ma oni su bili ok, dok god unistavas Zvezdu, ok si. Nesto slicno kao u fudbalu, Lukic je srao po partizanu svaki dan, ali vidi cuda, nije bio toliko mrzak kao Covic koji je rekao nekoliko skakljivih stvari i to je to. Nije vama problem pljuvanje Partizana, vama je problem to sto cemo vam svrsavati po faci sledecih xy godina (da se izrazim tvojim rijecnikom) :) .
Ja znam da je strah veliki, i da ste vi svjesni da lagano idete na dno, svjesni ste da vjerovatno necete BEZ POMOCI DRZAVE uspjeti zadrzati ni ovu ekipu, da nemate infrastrukturu, da ste sve pare koje ste dobili potrosili na igrace (za kradju necu da pricam, ne zanima me) a ne i na razvoj kluba. Znate da je Covic usao u Zvezdu sa svom svojom sportskom imovinom, halama, najjacom omladinskom skolom u drzavi, da je to garant za uspjehe u buducem periodu. Znate da su sve sanse da ce Zvezda u narednih 20 godina uzeti najmanje 15 titula, i da ce je biti tesko pokolebati u tom putu jer se u ovakvom sistemu uprave Zvezda ne moze urusavati iznutra. Svesni ste da ce Zvezda za 5 godina igrati sa deset igraca iz svoje skole ida ce opet biti prvak. Svjesni ste da vi mnogo cega, ali budite posteni pa to recite. Recite, bojimo se karanja u buducem periodu i lajemo na sve moguce nacine da se to ne desi i sve ce biti ok, necemo ni mi odgovarati, nema potrebe, razumijemo vas. Jel to posteno? Sa ovim sam stvarno zavrsio sa vansportskim temama na kosarci. Vec sam ovo i prije rekao ali sam pogazio rijec, nadam se da cu ovaj put imati karaktera. :)
Jedno je sigurno, bez ovih prepucavanja ne bi ni ovo rivalstvo bilo toliko zanimljivo, ali opet, opasno smo pretjerali, zanemarili smo sport totalno.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Ukoliko se dobro sjećam i Lukić je dočekan kao spasitelj u FK :wink: . A nije baš da se nisu Lukić i Đurić gađali svakakvim govnima na početku.
Uostalom vidjeće se za par sezona da li Čović radi u korist KK ili u svoju korist.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daleko od tog da je docekan kao spasitelj. Za samo jedan glas je i usao u klub, ruka se osusila onom ciji je glas prevagnuo.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Какве си ти глупости овдје написао,па кад не падох са столице.Кад боље и размислим,то није ни чудно ако се узме у обзир чињеница да кошарку пратите у задњих годину дана.
1. Вујошевић је исто ово причао када вам је у управи био Весић,а када смо вас добијали на терену. Значи није алиби прича.Лукић је толико лупао да сте се ви црвенили а ми смијали па није било потребе да се коментарише.
2.Човић рекао пар шкакљивих ствари?! Ха,ха,ха...Јел то мислиш на Дулетове слике? Баш га је испрозивао.
3. Човић УШАО у звезду? Јел се ти зајебаваш? Друже Звезда је угашен клуб (или залеђен ако ти је лакше). Сва инфраструктура је ЊЕГОВА а не звездина. Друго,шта ти мислиш одакле једном човјеку све то што има човић? Јел од посланиче плате,или му тата оставио.Класично прање пара.
4.Видјећемо још ко ће на дно а ко ће да влада,добили сте 2 текме са нама и причате о 15 година владавине. Сутра ћоки нека се повуче има опет да вам повјериоци развлаче кошеве по Калемегдану,толико сте јак клуб.
5. Ви уопште нисте свјесни величине ККП,кад мислите да га може уништити један Човић и Вучић.Какав црни страх,шта лупаш. Ви сте КК у покушају,никада нисте били кошаркашки фактор на овим просторима нити ћете бити. Сутра кад из Партизана оду ови људи има ко да их замјени,пуна нас је Кућа Славних...Не секирај се ти за нас.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
5. Ви уопште нисте свјесни величине ККП,кад мислите да га може уништити један Човић и Вучић.Какав црни страх,шта лупаш. Ви сте КК у покушају,никада нисте били кошаркашки фактор на овим просторима нити ћете бити. Сутра кад из Партизана оду ови људи има ко да их замјени,пуна нас је Кућа Славних...Не секирај се ти за нас.

Niste ni vi cim ste se toliko usrali od njih dvojice :)

Ajmo pricati o kosarci. Sta mislite koliki ce Lovernj biti plus za vasu ekipu u sutrasnjoj utakmici? Meni se cini kao sasvim solidan igrac.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvo preseravanje sa tom velicinom u kosarci u pm. Jaka ste vi sila da se mi ne mozemo porediti sa vama, a do ovog niza titula mi imali vise naslova prvaka.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Jeste, i u Evropskim takmičenjima smo tu negdje po rezultatima.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne kazem ja da Partizan nije trofejniji, vec da je predstavio kao da mi dolazimo iz 7. lige i odakle nam pravo da jednom Partizanu prijetimo.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dedere da se sa novim avatarom i ođe promovišem... :lol:

Sutra je vjerovatno i najvažniji derbi sezone, ko pobjedi na konju je, mada i gubitnik neće Bog zna šta izgubiti, Partizan bi malo više izgubio.

Elem Partizan ukoliko hoće do pobjede mora:
1. Zaustaviti brzu igru
2. Pokušati na "tuču" igrati
3. Imati koliko toliko dobre procente šuta
4. Imati jako dobar skok (to će imati)
5.Broj izgubljenih lopti svesti na minimum

Zvezda ako hoće pobjedu:
1. Brza igra
2. Morati imati dobar skok (kao prvi derbi)
3. Zvezda će imati sigurno solidan šut
4. Popraviti bacanja

Računica je jasna, ako Zvezdu krene šut Partizan gubi 99%. S druge strane ako budu se igralo ko u KG(prvi dan) PArtizanu se otvara šansa.
Zakonom velikih brojeva je moguće da i Partizana sutra krene, onda bi mogla biti trka po cjelom terenu.
Iako sam govorio pojedinim forumašima da bi Zvezda ovo mogla lako dobiti, predomislio sam se. Pod lako sam mislio da će biti 10-ak razlike.
Partizan bez Gordona gubi na atletici, dok sa Lovernjom dobija snagu.

Što se tiče igrača i njihove igre...

Nelson - Leo , Nelson je u prednosti, pogotovo ako LEa ne krene šut, ovaj bi ga mogao uništiti. Sigurno će Vesterman ići ovom ispod bloka, a ovaj će ići da izbori što više faulova.

Dragan-Rakočević , Vjerovatno će Partizan pokušati igrom Dragana na niskom postu da Igora optereti faulovima. S druge strane Milosavljević mora igrati jaku odbranu na ovom. Mada je Igor pokazao u prethodna dva derbija da je lako izlazio na kraj s Gagim.

Lučić - Skot, jedan odličan duel, iako ne izgleda možda tako, i jedan i drugi isti tip igrača. Sproadični šuteri dobri na prolazu, jaki uz čeonu liniju.

Savović - Bertans, Bertans brži, bolji šut. SAvović na niskom postu kad igra s Bertansom kao da nema čuvara. Tu je 50-50%

Musli - Raško, konkretno Muslija Raško je dobio u oba navrata što se tiče učinka. Mada je Musli na turniru Koraća imao 15 skokova do prekida :wink:

SAd malo o igračima s klupe....Gordić koji je solidan igrač ne uklapa se u koncepciju Duleta. On prvo pogleda koš, pa onda saigrače. Ne bi to bio toliki problem da je 1. play bolji. Nije igrač koji ima neočkivana rješenja, lako ga je čuvati, ako ga ne krene šut.

Vuk - krenuo sam pisati o Cveletu pa sam se predomislio, reko Vuk će više igrati poziciju 1. Igrač koji uvijek je tu na oko 10 poena. Solidnog šuta, dobre tranzicije i odbrane. Da ga nsiu povrede satrale napravio bi bolju karijeru. Velika mu je mana što kad pogodi prvi šut ne da nikom loptu. I zna zasprljati. Uglavnom će biti bolje rješenje nego Gordić Partizanu.

Lazić/Bogdanović...Priče o Bogdanu kao najvećem talentu još nisu došle do izražaja. Igrao je do povrede solidno, a onda upao u kanal od 20 metara i još nije izašao. Malo se na kupu popravio, ali mora to bolje.
S druge strane LAzić, odbranu kao uvijek do koske, u napadu ako šta pogodi to je bonus.

Simonović - Lovernj, Simon u dobroj formi, krenuo ga šut, i čak sam ubjeđen da će minimum 2 trojke staviti. Lovernj bi mogao biti od pomoći Partizanu. Ima mozak, snagu, samo da se još dobro uklopi i mislim da će Gordon na klupu.

Bojan Subotić uvijek dobro odigra iz drugog plana, 1-2 trice 6-7 skokova, i još nekih poena. Zahvalan igrač, mada jako limitiran za svoju poziciju.
Brown, zavisi koliku minutažu dobije, mogao bi pomoći. BAr u ofanzivnom djelu.

Milutnov-Gagić, Gaagić dobro odigrao kup, Milutinov dobar cjele sezone. Centarske linije su tu negdje. Meni lično malo bolja Zvezdina u sastavu Raško-Brown-Samardžiski...

Cvele, Mitrović, ČAkarević, Đekić, od njih ako neko nešto uradi dobro i jest.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Гордон ће много фалити Партизану,какав Ловрењ... Партизанова шанса је одбрана и да умртве игру на паркету.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]