banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
" Јебем му недљу,недајте да закуцавају преко вас"- кад сам чуо за ту са тајм аута,изневеровао сам што кажу.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
subzero81 je napisao:
krol2 je napisao:
divac....ne pricam ja o Borcu, vec o toj supljoj prici kako je eto on prvo htio napraviti od Borca evropski klub ali mu nisu dali pa otisao u Aleksandrovac da to uradi.Volio bih ja vidjeti tog mudonju iz Borca koji se suprostavio Dodiku ovakvom kakav jeste.Banja Luka nikada nije bila,kako stvari stoje nece nikada ni biti,neki centar muske kosarke kao sto je to npr Zadar pa me puno ni ne uzbudjuju stvari oko KK Borac.
U sustini je stvar vrlo jednostavna.
On ima neke svoje djecacke snove i ljubavi koje sad pokusava da ostvari i ostvaruje ih.Cuva svoje uspomene i ostvaruje neke davnasnje zelje i ja mu nista na tome ne zamjerim.
Ono sto mu zamjeram je zloupotreba funkcije,trosnje tudjih,narodnih para izrazeno u milionima maraka na neki klub u tamo nekom selu kao i prisiljavanje sponzora da daju novac ili pod njegovim uticajem poltronski odnos tih istih sponzora a bukvalno gladuju dva najznacajnija sportska kolektiva u ovoj drzavi RK i FK Borac ili BK Slavija.

evo ja ti mogu potvrditi da je to istina.
kad je mile prvi put bio premijer otisao je kod isto tako arogantnog magarca koji je tad vedrio i oblacio u klubu i pitao ga sta treba da uradi da od Borca napravi evropski klub, a ova seljacina ga ladno odjebala i ostalo je istorija.

Subzero je vec potvrdio, inace sve se zna... Dodik nije bio pogodan covjek jer nije bio sds-ac...tu se zavrsava sva prica, odjebali su ga ljudi zbog politike, uvukli u to ljude na tribini, zavrsalo se "slavno"...
To su cinjenice, pa kome se svidjale ili ne svidjale...

Za sponzore mi je smijesno pricati, da imas jaku firmu, banku itd. sta tebe ima Dodik moliti da budes sponzor njegovom timu, sam bi ti trcao da njemu dajes pare :wink:

Izlazim iz ove teme, jos jedna stvar...ne smeta mi Igokea, da tolike pare ne idu u Igokeu, opet te pare ne bi vidio Borac, tako da ne nasjedam na price oko toga...Igokea je mali klub pored Banja Luke, i nikada nece predstavljati opasnost za djecu Banja Luke...mogu imati 100 titula, ali nasa djeca ce prije docu u raspali Borac nego Igokeu.
Znas se koja dva kluba su "opasnost" za citavu Srbiju i RS, u smislu vezivanja za svoj maticni klub iz svoga grada.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Gondra je napisao:
Претпостављам да има неко овдје близак клубу,Игокеи,да прокоментарише лик и дјело тренера Бајића.
Пошто сам чуо такве приче о њему као кошаркашком дудуку,да је то просто невјероватно,ипак да такав лик води екипу која је прва у аба лиги.

Simović koji je vodio Igokeu jedan period važi za jednog od najvećih poznavalaca trenerskog posla.Ja sam ga slušao u par navrata i zavrtilo mi se u glavi od silnih termina i taktika koje čovjek koristi.
Kao trener se pokazao ispod prosjeka.Ko ga poznaje zna o čemu pričam.
Tako da li trener izvlači maksimum iz ekipe ili ekipa izvlači maksimum iz trenera zavisi od slučaja do slučaja.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Нова Варош je napisao:
Dovoljno je čuti njegov time aut, i sve je jasno.
Prekopiro odbranu od Barse, očigledno, sve njhiove fore uzete, A u napadu pick and roll i igra 1-1, to svi znaju.
Ali idu im rezultati, tako da im šište jaja za sve.

Znaci, odbrana im je super providna, a u napadu svi znaju sta ce odigrati.

Ili ti, bez uvrede, vidis nesto sto niko ne vidi (sto bi impliciralo da je izuzetna steta sto nisi u struci), ili je Bajic u rangu Fila Dzeksona.
Jer ako svi znaju kako ces odigrati, i ako u timu imas gomilu starih, isluzenih i otpisanih igraca, a komotno si prvi ispred mnogih koji su sve suprotno od nabrojanog, onda se racunica negdje ne slaze.

U sustini, svako bi pozelio ovakve rezultate, taman da ih sa klupe predvodi i Zmaj od Sipova.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Vlade divac je pravu.kao eto svi znaju kako igra a opet im(mu)niko nista ne moze

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mandrak, nije kosarka mudrost, imas tri krstene akcije, od te tri jedna ce biti sigurno :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
vlade_divac je napisao:
Нова Варош je napisao:
Prekopiro odbranu od Barse, očigledno, sve njhiove fore uzete, A u napadu pick and roll i igra 1-1, to svi znaju.

Ili ti, bez uvrede, vidis nesto sto niko ne vidi (sto bi impliciralo da je izuzetna steta sto nisi u struci), ili je Bajic u rangu Fila Dzeksona.
Jer ako svi znaju kako ces odigrati, i ako u timu imas gomilu starih, isluzenih i otpisanih igraca, a komotno si prvi ispred mnogih koji su sve suprotno od nabrojanog, onda se racunica negdje ne slaze.

U sustini, svako bi pozelio ovakve rezultate, taman da ih sa klupe predvodi i Zmaj od Sipova.

Ti provociraš ima odveć.
Ajd na ti mudri objasni kakav je to Bajić trener?
Gdje sam ja to rekao da nemaju rezultate, ili sam spušto igrače?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 14:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Mandrak, nije kosarka mudrost, imas tri krstene akcije, od te tri jedna ce biti sigurno :D

da se razumijemo,i meni bajic vise lici na konduktera iz autoprevoza nego na trenera, sto ne znaci da ne zna nista.ako nista rezltati govore tako

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma daleko od toga da nista ne zna, ali sigurno je da nije izmislio nista sto do sada nije vidjeno u Igokei. Covjeku su se poklopile kockice, sakupio je igrace kojima pase ovakav sistem, niko ne iskace i svi su podredjeni timu, gotovo svi igraju svoje najbolje sezone posle dugo vremena i to je to. Igosi su vise nego zasluzeno na prvom mjestu, to se ne moze osporiti, i zasluzuju da igraju EL, a da je Bajic kosarkaski mag, znalac ili sta vec, e to ne stoji :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Нова Варош je napisao:
vlade_divac je napisao:
Нова Варош je napisao:

Ti provociraš ima odveć.
Ajd na ti mudri objasni kakav je to Bajić trener?
Gdje sam ja to rekao da nemaju rezultate, ili sam spušto igrače?

Napisao sam 'bez uvrede', bez namjere da provociram bilo koga, pa se ovim putem izvinjavam ako si to tako shvatio. I ja sticem utisak da mene mnogi provociraju, pa ih ne prozivam. Stavise, kad par drugih ljudi kaze ono sto i ja, pa cak i vise od toga, niko i ne prokomentarise.

A u zadnjoj recenici sam rekao isto sto i ti, da rezultati govore vise od svega. Tebe ni pomenuo, a kamoli da sam tvrdio da govoris nesto sto ne govoris, procitaj jos jednom pa ces se uvjeriti u to. Niti si ti rekao da nemaju rezultate, niti sam ja napisao da si tako rekao.

Kao sto ti ili bilo ko drugi ne moze objasniti kako to da je svima jasno sta i kako Igokea igra, a opet igra najbolju i najkonstantniju kosarku u ABA ligi ove sezone (bar zasad), tako neko tesko moze objasniti kakav je trener Dragan Bajic. Mene nije trenirao, pa ga ne bih hvalio ni kudio, ali svi imamo prilike da ovih dana u raznim emisijama cujemo misljenja i Dozeta, i Jorovica, i Vlade Jovanovica, i Miska Raznatovica, kao i mnogih drugih. Ono sto ja znam jeste da je on dugi niz godina 'pekao zanat' kao pomocnik raznoraznim dobrim i renomiranim trenerima, da je zavrsio visu trenersku skolu, i da je atmosfera i hemija u timu uvijek bila bolja kad je on prvi trener (ovo znam iz prve ruke). Da su u timu Igokee Dzordan, Medzik i ostali, pa da se i kaze da im trener i ne treba. Ali on u timu ima igrace koje niko nije htio, za koje i danas mnogi govore da su odavno presli neki svoj zenit u karijeri, ali rezultati mu bar zasad idu u prilog. Mozda Igokea do kraja izgubi svih osam meceva, pa ce onda vjerovatno biti lakse objasniti kakav je Bajic trener.

Nije problem tvrditi da su Klipa, Toroman, Kostic, Antonic, Simovic ili Karalic veci strucnjaci od Bajica, ali je isto tako lako reci da niko od njih, neki i sa skupljim i "boljim" timovima nije napravio ovakav rezultat u Igokei. I svaki navijac ce prije izabrati da njegov omiljeni tim vodi "nestrucnjak", a da tim igra lijepu, leprsavu i produktivnu kosarku, i da ostvaruje dobre rezultate, nego da sa "strucnjacima" ne ostvari nista. Bez obzira na to da li trener na tajmautu "psuje ned'lju" (ovo prvi put cujem, a svasta sam o Bajicu cuo), porucuje igracu da se "ostavi kosarke", lupa cuske igracima, ili autoritativno vice "listen, bre!" ili "vat ajde, sta ajde, ajde ajde sta, evribadi vonts to be hiro, it iz bulsit, tralala".

Uostalom, i o velikom Piniju Gershonu su kruzile svakakve price vezane za njegovu strucnost, ali tri titule evropskog sampiona, da ne pominjemo one izraelske, niko mu ne moze ni osporiti niti oduzeti.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ko spomene Simovica i rijec trener u istoj recenici gorice u paklu vjecno! Bajic ljakse i duduk ali ima rezultate i kapa dole. Skauting kakav je uradila Igokea protiv Zvezde i Partizana je doktorska disertacija, ali to nije do Bajica nego do ekipe dole..Milutin ili kako se vec zove onaj cova, svaka ima cast

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Haniste je napisao:
Skauting kakav je uradila Igokea protiv Zvezde i Partizana je doktorska disertacija, ali to nije do Bajica nego do ekipe dole..Milutin ili kako se vec zove onaj cova, svaka ima cast

Ovo si u pravu, samo budi siguran da i Bajic ima udjela u skautingu, posto znam da su mu laptop, DVD plejer i rokovnik u pogonu, sto bi rekli Amerikanci, 24/7.

Fascinira cinjenica da ovu i ovakvu Igokeu vode tri lokalna momka (Bajic, Petkovic, Latincic), svi rodjeni 1973, a mozemo im dodati i sportskog direktora Cubrilovica, koji je ista generacija.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
vlade_divac je napisao:
Haniste je napisao:
Skauting kakav je uradila Igokea protiv Zvezde i Partizana je doktorska disertacija, ali to nije do Bajica nego do ekipe dole..Milutin ili kako se vec zove onaj cova, svaka ima cast

Ovo si u pravu, samo budi siguran da i Bajic ima udjela u skautingu, posto znam da su mu laptop, DVD plejer i rokovnik u pogonu, sto bi rekli Amerikanci, 24/7.

Fascinira cinjenica da ovu i ovakvu Igokeu vode tri lokalna momka (Bajic, Petkovic, Latincic), svi rodjeni 1973, a mozemo im dodati i sportskog direktora Cubrilovica, koji je ista generacija.

Još kad dodamo i Mićkovih 5 miliona (mislim budžetskih)...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

mislim da nisi u pravu,možda se varam...ja mislim da tu ima najmanje para iz budzeta,i da to ide otprilike ovako....najavi se predstavnik igokee u neku banku,osiguravajuće društvo,telekom,nebitno i pita "da li ste zainteresovani da sponzorišete igokeu sa toliko i toliko..."....i onda ovaj zna da može birati,da da toliko (obično samoinicijativno daju i više :lol: ) pa da radi svoj posao kako hoće,ili da kaže da nije zainteresovan i da očekuje inspekciju sledeće sedmice 8)

ovo uopšte nije relevantno,lupam napamet,to je samo moja predikcija kako ja zamišljam ta "sponzorstva".

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajde dobro Divac, sada sam te skontao...

Nego oni njegovi tajmauti, ovako kaže na samom početku "igrajte, smirite se..." i nešto još brblja i tako mu tajm auti prođose.
A ono za kopiranje odbrane Barse, pa to je živa istinam nisam ja to onako rekao.
Udvajanje po čeonoj liniji, nižeg igrača, i branjenje ugla od 45 stepeni, i kornera, da tamo ne ode pas. Ako već bas prema sredini ora baciti preko višeg igrača, low pas, taman da se odbrana upostavi, da se stigne izrotirati. U toj odbrani je najbolje utrčati iza leđa kao što je Skot radio, mada ni to nije dovjeka.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

mislim da nisi u pravu,možda se varam...ja mislim da tu ima najmanje para iz budzeta,i da to ide otprilike ovako....najavi se predstavnik igokee u neku banku,osiguravajuće društvo,telekom,nebitno i pita "da li ste zainteresovani da sponzorišete igokeu sa toliko i toliko..."....i onda ovaj zna da može birati,da da toliko (obično samoinicijativno daju i više :lol: ) pa da radi svoj posao kako hoće,ili da kaže da nije zainteresovan i da očekuje inspekciju sledeće sedmice 8)

ovo uopšte nije relevantno,lupam napamet,to je samo moja predikcija kako ja zamišljam ta "sponzorstva".

Cijenim da to tako ide, nema drugog nacina, posto niko nije cist u ovoj drzavi finansijska inspekcija je zapravo najbolja prijetnja :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Citiraj:
BANJALUKA, RS je uložila 13 miliona KM u hartije od vrijednosti Nove banke Banjaluka i Pavlović banke Bijeljina. Posljednjih dana prošle godine, RS je kupila kompletnu emisiju obveznica Nove banke vrijednu osam miliona maraka, te kompletnu emisiju akcija Pavlović banke u iznosu od pet miliona KM.

Тако се то ради

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma ljudi Bajic ima 1000KM platu u igokei sto je nevjerovatnom,ali i pokazuje kakav je on trener,tj. za kakvim su ga smatrali kad je dosao

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Нова Варош je napisao:
U toj odbrani je najbolje utrčati iza leđa kao što je Skot radio, mada ni to nije dovjeka.

Ma Skot je u Laktasima bio najbolji sesti igrac Igokee. Krenuo je bas kako kazes, kosem iz ofanzivnog skoka, pa jednom njegovom frljokom sa trojke, pomislio sam rasturice. Ali nakon toga ama bas nista nije napravio kako valja. Cijelu utakmicu sam razmisljao o tome kako ga nikako ne ide i hoce li ga krenuti kad zagusti, nesto poput Rajta u Zagrebu protiv Igokee. Samo sto je Rajt uradio sto je trebalo u zadnjoj sekundi, a Skot srecom nije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam govorio na utakmicu generalno, nego je on 2 puta protrčao iza leđaa igrčau koji je pomogao kod čeone linije.
A za generalno odigranu utakmicu si upravu, u kanalu je Skot ima mjesec dana.
A ni Simon nije bolji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]