banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Svaka cast kroasanima... Razbili su daleko bolju ekipu... Na kraju ce biti pravi potez sto nisu zvali Balica, jer se sva igra gradila na njemu, pa je Francuzima bilo lakse da ih uspore u napadu... Ovako su ih demolirali, jer nisu znali koga da cuvaju...

Brate ovo mi samo jos vecu knedlu pravi u grlu, nije mi toliko krivo zbog uspeha zapadnih komsija, nego zbog nase propasti i truleza u svim slojevima sporta...

Od svih SFRJ zemalja, mi dodjosmo na dno, a bili smo na vrhu i to samo zato sto smo zapostavljali rad sa mladima...

Slo i Hr u 1/2 finalu svetskog, u fudbalu smo smesni, bolji su od nas svi ex SFRJ narodi, odbojka je na izdisaju, vaterpolo je jos i OKi, ali i tu na velikim takmicenjima vrisnemo od CG i Hr, samo jos bosna treba da nas mlati i to je to... Kosarka je isto u raspadu, ekipno i reprezenativno i tu ex YU zemlje prelaze nase pulene...

Sve u svemu, dolaze nam duge godine agonije u ekipnim sportovima i vreme kada je bolje biti totalno nezainteresovan za isti...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
a i ovi francuzi nikad gori....borbeni kao nasi sa igracem vise :(

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nebitno je to, karabatic sjeban, sve mu je u glavi sem rukometa, Omejer nije bio na nivou koji inace ima sto je za ocekivati, jer ne moze uvek onako braniti... Vecina Francuza je vise dosla na izlet nego da osvoji svetsko... Kroasanima se nista ne moze zameriti

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a sta je rekao onaj vukovic,bolje da smo dobili hrvatsku nego spaniju.pa ova hrvatksa bi nas ubila vise nego spanija

ja ne znam sta je sa francuzima,onaj narcis se nije vidio a proglasen za najboljeg igraca svijeta za proslu godinu :confused2: ,onakvu nezaintersovanost sam vidio jedino jos kod nas

ali opet to ne znaci da hrvati ne igraju dobro,ljudi rade pravi posao,ubacili su nekoliko mladih igraca koji pomalo igraju a ne ko kod nas,onaj drzi toskica 59 minuta i minut ubaci marsenica.ili povede nekog nepoznatog(bar meni) golmana umjesto da pozove onog malog iz partizana :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma tuga... Kod nas to nije do Vukovica, do Toleta Karadzica, do Sinis Mihajlovica i slicnih, to je do nas... Jednostavno smo papci koji ce za druge dati sve (citaj za svoj klub) a za svoju drzavu i narod nece ni trepnuti, prodacemo rodjene starce za sitnicu

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ma tuga... Kod nas to nije do Vukovica, do Toleta Karadzica, do Sinis Mihajlovica i slicnih, to je do nas... Jednostavno smo papci koji ce za druge dati sve (citaj za svoj klub) a za svoju drzavu i narod nece ni trepnuti, prodacemo rodjene starce za sitnicu

dobro,mozda nije do vukovica ali do toleta jeste sigurno sto se tice fudbala.pa mora neko odgovorati a on je big boss

tako i u rukometu imamo ove crnogorce sto su uzjasili pa ni sam ne znam koliko godina jasu li jasu,a nikakav rezultat.tacno mi je krivo sto smo bili drugi u beogradu jer se idioti sad samo izvlace na to.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hertzog je napisao:

Brate ovo mi samo jos vecu knedlu pravi u grlu, nije mi toliko krivo zbog uspeha zapadnih komsija, nego zbog nase propasti i truleza u svim slojevima sporta...

Od svih SFRJ zemalja, mi dodjosmo na dno, a bili smo na vrhu i to samo zato sto smo zapostavljali rad sa mladima...

Slo i Hr u 1/2 finalu svetskog, u fudbalu smo smesni, bolji su od nas svi ex SFRJ narodi, odbojka je na izdisaju, vaterpolo je jos i OKi, ali i tu na velikim takmicenjima vrisnemo od CG i Hr, samo jos bosna treba da nas mlati i to je to... Kosarka je isto u raspadu, ekipno i reprezenativno i tu ex YU zemlje prelaze nase pulene...

Sve u svemu, dolaze nam duge godine agonije u ekipnim sportovima i vreme kada je bolje biti totalno nezainteresovan za isti...

Претјера га херцо, па ми смо Богови за њих све у одбојци, они никад нису присмрдили медаљи.
Што се тче фудбала, ту хрвати јесу бољи, мада у сусрету с нама никад се не зна, али били су више пута на првенствима.
О кошарци можда могу играти сад егал, али по медаљам се ту нема шта причати. Исто као што и ми са њима можемо егал играти у рукомету, то је више од спорта.
Ватерполо смо такође доста доминантиније од свих репрезентација екс-ју, слажем се да нисмо пуно јачи, али мораће још година проћи да наше резултате достигну.
Истина, у свему смо мање више егал са бившим државама, поготво с хрватима, али рећи да се ми распадамо у односу на македонију, бих, цг и словенију је апсурд. Са хрватима смо баре-баре у свим спротовима. Они су бољи у рукомету, признајем, ми у одбојци, остали спортови свако сваког може добити.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije Tole 100 godina na poziciji... Imali smo 100 selektora i 100 glavonja na celu FSS i najveci uspeh jebeni Montevideo... Rukomet je posebna bruka, realno klubovi su nam totalno losi, deca nece da treniraju to cudo, em nema para, em vide kakvo je stanje u klubvima i reprezentaciji... Napravili nesto na prvenstvu kod kuce i to je to, opet 10 godina brukanja

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NV, ja ne govorim o istoriji, a i kada sam govorio o njoj rekao sam da smo po raspadu SFRJ bili u vrhu svih ekipnih sportova, a sada smo u par sportova pri vrhu, a ostalo smo ispod... Jebe se meni za jednu pobedu nad hrvatima u bilo kom sportu, ako je to sve sto urade... Nije uspeh pobediti Hrvate, uspeh je napraviti veliki rezultat na nekom prvenstvu

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa rukomet nam i nije sport Bog zna kaki nikad ni bio, možda u bivšoj državi.
Naši su sportovi vaterpolo, košarka pa i odbojka. Tu se rezultati uvijek manje više očekuju.
Sjećam se košarkaškog EP 2009, javno svi rekli bez presedana "idemo da odigramo što bolje, ništa ne očekujte", i bum SREBRO.
U Turskoj su već porasli apetiti pa smo se nadali medalji, bili smo četvrti, išli bi u finale da nas mudžehidini nisu pokrali.

Hoću reći, da se izađe pred javnost i kaže "nemojte se puno nadati", igraćemo Svim Srcem pa kako god da krene.
Nas ubije to što svi izađu puni sebe pred novinare i onda kad nas ljudi razmontiraju, kukaj i pomagaj.
Daj, budimo realni, ja sam očekivao ovako nešto u rukometu, nisam se i nervirao ni sekunde.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada imas tako dobro secanje, da te pitam secas li se da je jedna kosarkaska velesila izgubila od NIGERIJE... ej cuj NIGERIJA, pa kada su oni uopste dobili kosarkasku loptu... Vecito na nama silje qrac i prave istorijske uspehe, a mi istorijske neuspehe...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Pa rukomet nam i nije sport Bog zna kaki nikad ni bio, možda u bivšoj državi.
Naši su sportovi vaterpolo, košarka pa i odbojka. Tu se rezultati uvijek manje više očekuju.
Sjećam se košarkaškog EP 2009, javno svi rekli bez presedana "idemo da odigramo što bolje, ništa ne očekujte", i bum SREBRO.
U Turskoj su već porasli apetiti pa smo se nadali medalji, bili smo četvrti, išli bi u finale da nas mudžehidini nisu pokrali.

Hoću reći, da se izađe pred javnost i kaže "nemojte se puno nadati", igraćemo Svim Srcem pa kako god da krene.
Nas ubije to što svi izađu puni sebe pred novinare i onda kad nas ljudi razmontiraju, kukaj i pomagaj.
Daj, budimo realni, ja sam očekivao ovako nešto u rukometu, nisam se i nervirao ni sekunde.

cuj rukomet nikad nista nije bio.pa mi smo imali skoro pa najbolje igrace u evropi,najbolje golmane godinama.skrbic je vazio za najboljeg pivota na svijetu,nedjo jovanovic jedan od najboljih srednjih bekova u to doba,perunicic bog otac,golmani beli stojanovic,peric,sterbik,dario saric...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čuj sad ovo :roll: Kakve to veze ima ? Pa ničija nije do zore gorila.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hertzog je napisao:
Kada imas tako dobro secanje, da te pitam secas li se da je jedna kosarkaska velesila izgubila od NIGERIJE... ej cuj NIGERIJA, pa kada su oni uopste dobili kosarkasku loptu... Vecito na nama silje qrac i prave istorijske uspehe, a mi istorijske neuspehe...

:lol: :lol: :lol:

Tada sam pregledao sve stranice na teletekstu da se uvjerim da smo izgubili. Ko je ono jos bio u grupi, znam da je neka egzotika? Novi Zeland?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

cuj rukomet nikad nista nije bio.pa mi smo imali skoro pa najbolje igrace u evropi,najbolje golmane godinama.skrbic je vazio za najboljeg pivota na svijetu,nedjo jovanovic jedan od najboljih srednjih bekova u to doba,perunicic bog otac,golmani beli stojanovic,peric,sterbik,dario saric...

Pa i sad imaš nekoliko induvidulaca pa smo na istom konju, a možda i boljem nego tada.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O tome ja pricam, imamo vrhunske igrace, a raspad sistema i totalna nezainteresovanos za igre pod srpskom zastavom, kako rukometasi, tako i fudbaleri, a u poslednje vreme i kosarkasi krecu tim putem... Vaterpolisti i odbojkasi su jedini koji kolju za srpsku zastavu... Ovi ostali svi manekeni dodju da vide ekipu i da se zajebavaju o trosku saveza

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Hertzog je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Tada sam pregledao sve stranice na teletekstu da se uvjerim da smo izgubili. Ko je ono jos bio u grupi, znam da je neka egzotika? Novi Zeland?

jel igrao za n.zeland pero slanina ili tako nesto :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
mandrak je napisao:

Pa i sad imaš nekoliko induvidulaca pa smo na istom konju, a možda i boljem nego tada.

ma kakvi,iz ove generacije se niko ne moze porediti sa ovim gore sto sam ja nabrojao.pa cak ni stanic koji realno brani dobro zadnje tri godine.ovi ljudi su bili bog i batina u rukometu

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PA dobro, toga ima, ali ja govorim za kvalitet, konkretno rukomet. Daleko smo mi od kvaliteta od hrvata,danaca, francuza, španaca....Mi pivota nemamo krštenog, desno krilo ne postoji, bekovi su odlični, ali čim na to zatvore mi smo gotovi. U rukometu se igra srcem htio ne htio, tamo kad te izudaraju letiš da im vratiš.

O drugim sportovima na nekoj drugoj temi.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
jel igrao za n.zeland pero slanina ili tako nesto :lol: :lol: :lol:

Pero Kameron.
Odličan igra, doveo taj Novi Zeland do polufinala SP 2002 u indianapolisu. Tamo su ih naši pregazili 20-ak razlike.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]