banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 09:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2012, 22:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Vezano za hansa-situacija u drugom poluvremenu,odbranimo se,kod hansa lopta i klinac trci u kontru po lijevoj strani i hans mu baca loptu ali to je toliko lose bilo da je ubio malog!slicna situacija se ponovila nedugo nakon ove prve,znaci covjek je skroz u qrcu,dekocentrisan,nespreman.ali jbg,mi boljeg nemamo trenutno.
neko napisa za subaru dobro-jbs te njegove golove kada potrosi lopti ko iverson dok je u philadelphi igrao.
trener je kanta,opste poznata cinjenica,i mislim da je neko drugi na klupi da bi bar 2 pobjede imali vise na kontu.
e muko moja,jbs ovu seha ligu,mene brine to sto cemo u bh prvenstvu biti tanki pretanki,ako izborimo evropu,puna kapa!!!
kako stojim u kupu bh,jesmo ispali??

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 00:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
pinkara je napisao:
Vezano za hansa-situacija u drugom poluvremenu,odbranimo se,kod hansa lopta i klinac trci u kontru po lijevoj strani i hans mu baca loptu ali to je toliko lose bilo da je ubio malog!slicna situacija se ponovila nedugo nakon ove prve,znaci covjek je skroz u qrcu,dekocentrisan,nespreman.ali jbg,mi boljeg nemamo trenutno.
neko napisa za subaru dobro-jbs te njegove golove kada potrosi lopti ko iverson dok je u philadelphi igrao.
trener je kanta,opste poznata cinjenica,i mislim da je neko drugi na klupi da bi bar 2 pobjede imali vise na kontu.
e muko moja,jbs ovu seha ligu,mene brine to sto cemo u bh prvenstvu biti tanki pretanki,ako izborimo evropu,puna kapa!!!
kako stojim u kupu bh,jesmo ispali??

Bila bi dobra ekipa da je trener normalan. Ali gospodin Zoka ne zna gdje udara. Još da izgubi od Lovćena, i može da poda otkaz. Ali ne vjerujem da bi on to uradio čak i da izgubi sve utakmice do kraja sezone.

Novinari su digli Subaru, prvo protiv Vardara pise 9 golova. Svako bi dao 9 od 25 suteva. Svaka utakmica Subara, Subara... Nek stave finu statistiku, golovi/šutevi, i nek se vidi koliki je učinak.

Ima u BL dva golmana koji su branili za Borac prije, i ako bi se doveli na zimskim pripremama bili bi prespremni za drugi dio sezone. Ali šta ćeš, Zoka nema pojma, Malika se ne pita, Đogu boli tekija, samo daj para.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 02:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Једна ствар која ми је код Зоке запала за око, а вечерас мо је ја и GanDra коментарисали на примјеру Драге Каралића: Драго константно скаче, нервира се, чупа косу (буквално) и кад му играч погријеши позове га на клупу и очита му буквицу... је л' то неко видио код Зоке кад је Ћелић против Металурга добио два искључења за 5-6 минута?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Shadow je napisao:
Једна ствар која ми је код Зоке запала за око, а вечерас мо је ја и GanDra коментарисали на примјеру Драге Каралића: Драго константно скаче, нервира се, чупа косу (буквално) и кад му играч погријеши позове га на клупу и очита му буквицу... је л' то неко видио код Зоке кад је Ћелић против Металурга добио два искључења за 5-6 минута?

Zašto Ćeliću čitati bukvicu??? Zato što igra odbranu za dvojicu? Ili zato što prebija protivničke igrače. Osim toga drugo isključenje nije bilo za kaznu, ali sudija je budala. Što ne bi očitao bukvicu Šubari što se šuta kao manijak, ili Građanu što ne igra odbranu?
Drago Karalić je skroz druga dimenzija, on je trener već 20 godina, za razliku od Zoke. Zoka svaku utakmicu ide da izgubi, tako da ga nerviranje ne brine.
I Vranješ je dobijao 3 isključenja u prvom poluvremenu pa mu niko nije čitao bukvicu.

Shadow, znaš li ti išta o rukometu, ili samo gledaš, navijaš, komentarišeš???

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ja cu samo reci da od ove ekipe nece nista biti sve dok je Zoka trener. Kad on ode,onda se moze vec o necemu pricati...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Rasta, care, valja nekad i savjetovati, zagalamiti na igraca kad pogrijesi, pa makar mu svi ostali potezi bili bravure.
Ne govorim za Djoku, nego generalno.
Djoka je poginuo u odbrani, slazem se. I nije bio drugi start za iskljucenje. Ali imam osjecaj da on u napadu ne ide sa 100%. Da se nekako suzdrzava. Kao Manda ponekad. Djoka u napadu uglavnom vuce dvojicu na sebe i potrgaju ga ljudi, a mi to ne iskoristimo sa nekim prodorima bekova ili igrom na krila. Niti on dobija loptu dovoljno.
Ja ne krivim igrace ni sekunde. Problem je trener, onaj ko je doveo trenera i te igrace.
Nemam se ja sta ljutiti na covjeka koji je stavljen da igra, sto on ne moze bolje. Moze me nervirati nezalaganje i mrzovoljnost. Kao sto je kod Hansa u zadnje vrijeme slucaj. Ili kod Trive.
Subara koliko god da trosi lopte, on je fakticki jedini srednjak. Posto Triva pati od kurcobolje ove godine. Subi bar pokusava; sto prije nije bio slucaj, kad je imao jace igrace pored sebe.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Rasta, care, valja nekad i savjetovati, zagalamiti na igraca kad pogrijesi, pa makar mu svi ostali potezi bili bravure.
Ne govorim za Djoku, nego generalno.
Djoka je poginuo u odbrani, slazem se. I nije bio drugi start za iskljucenje. Ali imam osjecaj da on u napadu ne ide sa 100%. Da se nekako suzdrzava. Kao Manda ponekad. Djoka u napadu uglavnom vuce dvojicu na sebe i potrgaju ga ljudi, a mi to ne iskoristimo sa nekim prodorima bekova ili igrom na krila. Niti on dobija loptu dovoljno.
Ja ne krivim igrace ni sekunde. Problem je trener, onaj ko je doveo trenera i te igrace.
Nemam se ja sta ljutiti na covjeka koji je stavljen da igra, sto on ne moze bolje. Moze me nervirati nezalaganje i mrzovoljnost. Kao sto je kod Hansa u zadnje vrijeme slucaj. Ili kod Trive.
Subara koliko god da trosi lopte, on je fakticki jedini srednjak. Posto Triva pati od kurcobolje ove godine. Subi bar pokusava; sto prije nije bio slucaj, kad je imao jace igrace pored sebe.

Treba galamiti na igrače, štaviše, poslje utakmice ja bi ima davao treninge odmah. Neki kondicioni, da im dođe u glavu.
Đoka je bio 2 mjeseca prikovan za klupu na početku sezone, ja bih izgubio volju za igranjem. Ali momak je izdržao, i sad pomalo igra.

Zoku su gurnuli ljudi koji vode poslove po gradu. Babić ne smije nikom da zamjeri, pa Zoka ne brine za svoju poziciju.

Ne mogu svi igrači biti u top formi kad trener ne vodi pravilne treninge. Gdje su ljudi vidjeli trening odmah sledeći dan poslje utakmice? Dva jaka treninga dnevno? 2 mjeseca poslje početka sezone ljudi još rade treninge snage u teretani. E zato kod nas ne dolaze igrači iz inostranstva. Zbog tog režima.
Ne možeš od ljudi koji imaju preko 32 godine očekivati odličnu igru. A još i kad im ne daš platu, lično bi te zadavili. Raspitaj se kod nekog koliko su lokalni igrači dobili plata, i koliko ima dugovanja.
Ja vjerovatno kao budala moram ponavljam da profesionalac kad ne dobije platu njega boli ku*ac za timom, ima neku povredu nepoznatog karaktera i to je to. Jedino kod nas ljudi rade 12 mjeseci za dvije plate i budu srećni. Pogledaj države u Evropi, ljudima kad kasni plata 3 dana oni neće da igraju, ovi naši barem nešto rade.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rasta_man je napisao:

Знам да се игра са лоптом... чек, или то би кошарка, не знам тачно.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Shadow je napisao:
rasta_man je napisao:

Знам да се игра са лоптом... чек, или то би кошарка, не знам тачно.

:lol: :lol: :lol:

Rasta, ko prica o tome? To sto si ti napisao niko nije ni pominjao.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Izgubili smo od Lovćena 31-27.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
А водили смо 18-13 на полувремену.
Ханс као да чита форум, сакупио 14 одбрана.
Обрадовић 10 голова.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 02:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GGPYe3UM54w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Fahrudin Melić u PSŽ-u.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tarik Međić možda u Borcu?!

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Prizvali ste đavola. Mislim da je članak u Glasu, Hans napušta Borac, ide u inostranstvo.
Pa sad tražite "prvog" golmana.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Hans ide 100%

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
http://www.balkan-handball.com/balkan/b ... el-risonu/

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јој да је довести једно два три појачања и да једно од тих појачања буде и квалитетан тренер...

за Ханса не знам шта бих рекао. добар је он голман мада је у задње вријеме имао неколико лошијих партија

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Osim trenera treba nam golman. Dolazi Bezbradica na polusezoni, i dobro bi došlo lijevo krilo.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Samo sto danas cujem da su debilni novinari napiali kako Hana ode u Tatran...a to je nidje veze..ode na drugu stranu svijeta :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]