banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Dec 2012, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne bih da branim Grebenara, pošto ne znam ni njega ni pretjerano puno šta se tamo dešava.
Ali veći su problem ove seljačine Milić i kompanija.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
wizzy_bl je napisao:
Decko nije rodjen da bude ono sto pokusava biti ...to mu zamjerim.Pokusava biti neki lider na silu,a niko ga ziv ne uvazava ...pa majku mu,ako te pljuje raja iz osnovne

bas suprotno, kad sam ga vidio prvi put znao sam da ce biti predsednik... drzave...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Džontra je napisao:
Ja sam s njim išao urazred i nikad nije doša u odjelu...A imao je TONU izostanaka, to je istina.

Pa jel mu iko ušao u kraj? Gdje bio onda :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ташко je napisao:
Ne bih da branim Grebenara, pošto ne znam ni njega ni pretjerano puno šta se tamo dešava.
Ali veći su problem ove seljačine Milić i kompanija.

Seljacine su posebna prica,taj mentalitet (daj mi svega) me uzasno nervira....svi trce u ovu BL ....*ebala ih BL ;)

Samo ja sanjam kako otici na selo i praviti domaci sir i vino :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
wizzy_bl je napisao:
spijo je napisao:
Bio je u Americi u studenstkoj razmjeni prije 3 godine.Obišao je skoro čitavu Evropu od Brisela pa nadalje.Vidim da mu se zamjera zato što ima ambicije. :D

Nije problem u ambiijama,vec nacin na koji ispunjava te ambicije...neeticki,ulizivacki,cesanje po *ajima svakoga ko je iznad njega,na ove ispod njega ga zaboli osim ako neko i njega ne ceska,gazi po drugima,ne postavlja pitanja,striktno slusa ljude iznad sebe,....ma klasicni politicar,karijerista,kad ga vidim,a onda mi dodje da povratim....covjek kome nije bitna pamet/logika,vec polozaj onoga ko mu govori

Decko nije rodjen da bude ono sto pokusava biti ...to mu zamjerim.Pokusava biti neki lider na silu,a niko ga ziv ne uvazava ...pa majku mu,ako te pljuje raja iz osnovne,ako te pljuju iz srednje...kako ces biti lider medju studentima....dzaba sve razmjene,putovanja,seminari...nemas harizmu,mani se toga

A najmanje mu zamjerim ako je uzeo koji dinar,ovi sto prozivaju kako nie naplacivao pivo na koncertu..tu odmah vidis da su pacenici i seljacine,kad se svadjaju oko tih sitnica...logicno je da niko ne treba raditi za DZ,pa ni on...moras uzeti koji dinar,a posto si ne mozes isplatiti platu(jer ce onda doci seljacina i pitati,A STO TI IMAS PLATU A JA NEMAM),uzmes na druge nacine...to mi je ok.

Ali ovaj decko ne moze biti lider ,ni u vrticu,a kamo da vodi OMLADINU RS

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Poznajem ga od rođenja i isto mogu navesti mali milion stvari koje mi se kod njega ne sviđaju ali sam u godinama kad sa lakoćom prepoznaješ ljudske zablude.
Jedna od vaših zabluda je u finansijskoj autonomiji bilo koje organizacije koja se finansira sa budžeta.Uz odobren novac idu obavezno i svi ministarski privjesci u vidu kumova i rođaka kojima se mora odvojiti određena svota novca kroz, kako reče neizreverbiliziran ,nerezonsko trošenje novca na nepotrebne stvari.Samim tim transparentnost kao opcija otpada.
Da li se ugradio za neke pare ili ne,pa neka na to odgovori neko ko ga poznaje isto kao i ja.Još uvjek nema vlastito auto.Živi sa roditeljima koji su penzioneri itd.To je ono što se vidi.
Budžet RS za omladinske organizacije je u 2007. iznosio 1.000.000 KM;
Budžet RS za omladinske organizacije je u 2008. iznosio 1.100.000 KM + 200.000 za O.O. u ruralnim područijima;
Budžet RS za omladinske organizacije je u 2009. iznosio 1.100.000 KM + 200.000 za O.O. u ruralnim područijima;
Budžet RS za omladinsko organizovanje je u 2010. iznosio 1.050.000 KM;

Za 2013 bilo je predloženo 200.000 ali se izborio za 250.000 .Bilo je u pregovorima i prjedloga da se ne dodjeli ništa i to od stranačkih omladinaca.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danny ^_^ je napisao:
Džontra je napisao:
Ja sam s njim išao urazred i nikad nije doša u odjelu...A imao je TONU izostanaka, to je istina.

Pa jel mu iko ušao u kraj? Gdje bio onda :D

Svira u Banjalučkom tamburaškom orkestru,putovanja,gostovanja :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]