banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 00:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 18 Dec 2012, 09:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
jeeeeeeeeeeeeee :love7: jos samo priznaj da je Tegi napacen (kad vec neces da je Dule divljo) i bicu jos zadovoljnij 8) :lol:

ma nije napacen,kazem da pretjeruje ponekad bez potrebe,vidi se da covjek vlada velikim kosarkaskim znanjem i informacijama a bakce se nebitnim stvarima

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 09:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Pogledaj emisiju nakon derbija, kad je bilo pitanje da je zandarmerija pustala ljude bez karata. covjek se javio i pitao fino jeste li vi to vidjeli svojim ocima, Tegi zapjenio kao da mu testise vade..jedasn primjer u moru njegovih bolesnickih ispada. Onda zajedljiv odnos prema bilom kom gostu iz Zvezde da ne prica, pa pitanja "je li se sramotite imena kluba" u istoj emisiji. Sto se tice kosarkaskog znanja, kapa dole..

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
То за дерби је истина,можда није човјек видио својим очима али и Човић је признао да је увео
звездине навијаче (без карата),уз договор са једним полицијским генералом (чини ми се да сам погодио чин).
Тегелтији је једина мана изгледа што је навијач Партизана и што не ћути о неким стварима,па боде очи ганферима.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
Tegeltijina mana je što stvarno zna mnogo o dešavanjima na košarkaškim terenima, ali i mnogo o dešavanjima van terena :). Zato je i nervozan jer zna da od ove godine njegovom klubu nisu na raspolaganju sva sredstva (na terenu i izvan njega) koja je koristio u prethodnim godinama. npr. Od ove godine im se sankcionišu bliski kontakti sa sudijama u tunelima i svlačionicama :).

U ranijim emisijama je pitao gledaoce da li su lično prisustvovali Duletovim "razgovorima" sa sudijama, a kada je riječ o Čoviću i žandarmeriji sada mogu i priče rekla kazala. Niko nije vidio Čovića kako komanduje žandarmerijom, ali tako se priča, pa sada treba da mu vjerujemo.

Uočava Tegi da se sve odvija onako kako je i slutio. Čak je ovaj put izgovorio i jednu svoju noćnu moru o utakmici koja Zvezdi ne znači ništa, a Partizanu odlučuje o EL. I pita se čovjek da li bi u interesu "Srpske košarke" moglo tu nešto da se dogovori. Ima broj Čovića, pa neka ga lično pita :).

Još jednom sve pohvale za njegovo viđenje problema "Gotovina". Kapa dole. Zadnjih 2-3 minuta ove zadnje emisije bi trebalo reprizirati svaki dan na svim srpskim televizijama.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sjajan post

Citiraj:
Pozdrav svima, dugo se nisam oglašavao, ali sam redovno čitao sve na ovom forumu. O našem mladom timu i pojedinim igračima sam rekao šta mislim na početku. Imam prilično godina i podršku jednom, tako mladom, timu koji se tek stvara, pružam pre svega strpljenjem i razumevanjem za promenljive igre i crno-bele rezultate. Nisam pristalica kritika iz utakmice u utakmicu. Na početku smo svi rekli kako ovom mladom timu treba vreme i podraška, a kako je koje kolo prošlo počeli smo da kritikujemo sve redom kao da je ovim momcima ovo već treća sezona u ovom sastavu i u EL. Ovde se pominje da ćemo sada po ispadanju iz EL imati više vremena za treninge, ali je to tačno tek posle ove nedelje. Na svaka tri dana igramo: Bamberg, Szolnok, Zadar i Krku i to su sve putovanja što je strašno za ove mlade momke. U odnosu na ono moje ranije pisanje o igračima mogu samo da dodam (osim strašne zapuštenosti, igračke) kod Muslija, da on ima još nekih problema. U mlađim kategorijama je visinom i rasponom ruku dominirao među vršnjacima, tada klinci nemaju neku masu pa su te karakteritike presudne. Međutim on ni sada nema neku masu (niti će je u dogledno vreme imati), nema ni niže težište koje bi mu omogućavalo stabilnost i tu snagu u osloncu. Ostaje na kraju samo njegov skok i brzina skoka tako da iz tog elementa samo ima dobre statistike. On je u par navrata morao da "skoči sa loptom u koš", da ide na kucanje, ali se ne usuđuje .....
Anđušić se i dalje spušta u stav lošije od npr. Milutinova. Međutim tu postoji još jedan problem: na dvojci su Gagi (izborio se) i BB (opredeljenje kluba). Teško ćete naći trenera koji će da vrti trojicu na istom mestu i rizikovati da niko zapravo nema šansu i da sva trojica budu nezadovoljna. Osim toga kod Duleta se mesto osvaja na treningu. Priče o menadžerima i Duletovom ugrađivanju su netačne insinuacije. Dule od povratka radi bez dinara, Saša nikad nije primao platu kao funkcioner u klubu. Svi iz administracije primaju platu tek onda kada se igrači namire i to je tako u Partizanu.
O dešavanjima oko Partizana nisam pisao, ali sada moram, izvinite na duženju ali .....

U međuvremenu se i u društvu desilo što-šta. Opredeljenje na vrhu je da se stvori, a procena je da se za više i nema para, samo jedno jako SD, a to nije Partizan. Mnogo godina radim u jakoj finansijskoj kompaniji i znam puno o marketingu i načinu na koji to funkcioniše u Srbiji. Priče kako naš menadžment slabo ili ništa ne radi samo govore o nepoznavanju situacije. Ni jedna strana (velika) kompanija nema interes da dođe i uloži veliki novac u neki naš klub. Taj interes se nalazi ako je zemlja npr. velika ima 20 i više miliona stanovnika, ako je ekonomski jaka i ako su njeni građani sposobni da kupuju proizvode te kompanije. Pošto Srbija nije ništa od toga, onda ovde novac daju državna, društvena tj. javna preduzeća u skladu sa preporukama "odozgo". Privatne i(li) strane kompanije daju novac samo onda kada ih neki od političara "zaduži" i objasni da ako ovde hoće da rade moraju da daju "ovima i onima". Baš je racimo FIAT hteo da da pare KG Radničkom, a gdin. Dinkić sa tim nema veze, ruske "energetske" firme daju novac Zvezdi, a veze sa tim nemaju ministri energetike u Srbiji. Zaboravite kako funkcioniše marketing a i menadžeri u svetu, ovo je Srbija.
Elem celo SD Partizan je u veoma delikatnoj situaciji, namenjeno mu je periferno mesto, pomoglo se navijačima da se podele i zakrve do granice kada i sami hoće da ruše najznačajnije ličnosti koji su za naš Partizan stubovi i to noseći. Na nacionalnoj TV se Partizan pojavljuje samo u neizbežnim situacijama, a u prenosima ABA lige (TV Arena - Telekom) se, od svih trenera, stalno zumira Dule, njemu se čita i sa usana. Da li i drugi treneri psuju? Čak i na ovom forumu se raspravlja o njemu, pojedinci čak postavljaju i dijagnoze. Kreatori hajke na Duleta su shvatili da nije lako srušti Partizan i da prvo moraju da se dezavuišu i sruše naše legende. Navijače treba dovesti u stanje da se, počev od foruma, pa preko ulica sve do sportskih objekata sukobljavaju i bave sobom i ponižavanjem ovih ili onih legendi koji se nisu stavili na ovu ili onu stranu. Tako će izostati ono što je najveća snaga Partizana, a to je fantastična podrška i prenošenje pozitivne energije na naše mlade sportiste. Ovo sam morao da napišem jer mi neka saznanja govore da je pred našim SD Partizan najteža godina od postanka, a samo mi navijači možemo svojom podrškom i ljubavlju da sprečimo totalni raspad.
Molim Vas da nam ne bude važniji "umetnički dojam" i to da li je neko ko ostvaruje rezultate psovao ili bio arogantan prema sudijama, od činjenice da smo u košarci institucija prepoznata i u Evropi. Hvala lepo na željama da budemo proglašeni finim i vaspitanim momcima bez titula.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 04:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mora da se salis :lol: ... Ovo ti je post osrednjeg malca on nekih 13-14 godina koji se pravi pametan... ima slicnih i na ovom forumu, na nasoj strani (ovi malo friskiji 8) )

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Нова Варош je napisao:
Sjajan post

Citiraj:
Mnogo godina radim u jakoj finansijskoj kompaniji i znam puno o marketingu i načinu na koji to funkcioniše u Srbiji. .

Ima finu karijeru sa svojih 13-14 godina :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 10:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dobar post nv

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta nije dobro rekao ?

Jedino za navijače je promašio, ali eto, u suštini dobar košarkaši post.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ok prvi dio posta, ali ovo kako se forsira pravljenje jednog jakog SD-a je takvo lupetanje da je smijesno. Godinama ljudi prvi u fudbalu, kosarci, rukometu, vaterpolu, a znali su biti i u odbojci. Tad je sve bilo ok, na rad i trud bez pomoci drzave. Mi doveli par krstenih igraca u KK i VK i odmah drzava pomaze stabilizaciju citavog SD-a, nema nikakve veze sto nam u rukometu uzimaju bodove zato sto nemamo 14 000 EUR-a.
Lik se izlupetao najstrasnije.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jebem te zivote

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
blago receno

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

grindelwald je napisao:
Нова Варош je napisao:
Sjajan post

Citiraj:
Mnogo godina radim u jakoj finansijskoj kompaniji i znam puno o marketingu i načinu na koji to funkcioniše u Srbiji. .

Ima finu karijeru sa svojih 13-14 godina :P :P :P

I pri tom zna da igraci primau platu, upucen je da DV radi za dzabe i tako to 8) ... Sve covjek zna, brijeg iskustva.

Inace, za ovo veceras nemam rijeci....

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Nisam gledao.
Moze li mi iko reci kako su debili dopustili polaganje za 0,8 sekundi?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
papučar je napisao:
Ok prvi dio posta, ali ovo kako se forsira pravljenje jednog jakog SD-a je takvo lupetanje da je smijesno. Godinama ljudi prvi u fudbalu, kosarci, rukometu, vaterpolu, a znali su biti i u odbojci. Tad je sve bilo ok, na rad i trud bez pomoci drzave. Mi doveli par krstenih igraca u KK i VK i odmah drzava pomaze stabilizaciju citavog SD-a, nema nikakve veze sto nam u rukometu uzimaju bodove zato sto nemamo 14 000 EUR-a.
Lik se izlupetao najstrasnije.

Ау шта наприча...Довели само пар крштених играча??!! Ваш ВК који је био гола вода одједном доводи највеће европске играче?! Партизан је прије само две године био европски првак а сада нема динара. У кошарци Човић ради оно што ни коперфилд не би могао извести и то за годину дана (шатро поштено),у фудбалу се спрема исти сценарио,док на другој страни спортско друштво које има резултате (превасходно мислим на КК) остаје без икакве помоћи.Држава вам доводи спонзоре типа Гаспром,отписују вам се дугови...То нема ни у Занзибару.

Што се тиче овог вечерас у Задру...Боже сачувај. Колика гомила глупих потеза и идиотизма да то није нормално. Памтим кошаркашке утакмице ККП од прије 25 година али ово још није виђено у новијој историји клуба.
Нема више говора о некаквом недостатку среће,већина ових фаца не заслужује ни да гледа са трибина утакмице једне институције какава је КК Партизан а камоли да игра у њему.
Још увјек ме држи бјес али суштина је иста и за дан и за седам дана... Сезона је изгубљена за многе ствари. Нико не треба да очекује да се сто година заредом освајају титуле,то је немогуће,али ово је већ играње са угледом клуба (јединог у Србији који још увјек има тај исти углед).

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Nisam gledao.
Moze li mi iko reci kako su debili dopustili polaganje za 0,8 sekundi?

prvo na 14 sekundi imamo poen prednosti i loptu.gordic izvodi i bertans se poklizao i ovi mu oteli loptu i dali dvicu.
partizan u napad i bertans suta 3sekunde do kraja,daje tri poena i ostaje 1,0 za napad za zadar.time out i izvode iz auta i bacaju pod kos(to jedino i mogu uraditi) i gordona ladno zagradi bertans ili se sam sjebo nisam ni skonto i onaj mutavi crnac daje kos

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
O majko moja.

Ali jedna stvar me je oduvijek fascinirala. Ako imas posljednji napad i pokusavas ubaciti poen za pobjedu, zasto dodjavola ne osutas u posljednjem trenutku pa da istekne vrijeme vec sutas 3 sekunde prije kraja???

Sjecam se Teodosiceve trojke protiv Spanaca. Hajd', svaka cast za muda ali nakon njegovog suta ostalo je jos tipa 2-3 sekunde. Ne kontam...

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
O majko moja.

Ali jedna stvar me je oduvijek fascinirala. Ako imas posljednji napad i pokusavas ubaciti poen za pobjedu, zasto dodjavola ne osutas u posljednjem trenutku pa da istekne vrijeme vec sutas 3 sekunde prije kraja???

Sjecam se Teodosiceve trojke protiv Spanaca. Hajd', svaka cast za muda ali nakon njegovog suta ostalo je jos tipa 2-3 sekunde. Ne kontam...

ma sta te ima to fascinirati,treba da se zapitas kako neko moze da dadne kos za 1,0 sekundu.

imali su sve u svojim rukama,prvo barisa krasic gubi dvije lopte,pa onaj crnac isto jednu ali na drugoj strani isto korake pravi bogdanovic i lucic cini mi se.znaci jedan od tih nekoliko napada da su iskoristili pobijdili bi

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sutaju kad imaju priliku, ne mozes sad izmisljati u tim trenutcima.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, jbg ne mozes cekati zadnju sekundu kad ne znas hoces li imati priliku tad, otvoren sut ili slicno..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]