shakal je napisao:
Naci cu ti strim kad lijepo priznas da navijas za Partizan.
Нисам, навијач сам Великана из Платнове и само њега.
А кошарку највише волим гледати од свих спортова. Конкретно, што год ухватим на "арени спорт" од кошарке погледам, гледао сам евро лигу на спорт клубу, док сам га имао. Волим погледати и Звезду и Партизан, такође и неке друге занимљиве утакмица, АБА лиге, шпанске лиге, НБА слабије пратим, Евро лигу, Евро куп...наравно, шта стигнем то и погледам.
Иначе би се осврнуо на вечерашњу утакмицу, Дуле ће се морати одлучити коју верзију одбране играти, да ли чувати Нахбара, а остале ризиковати да шаргијају, или "пустити" Нахбара да дадне "колико хоће" а остали да се умртве. Ја би опрједјелио за ову другу солуцију и тога се држао цјелу утакмицу. Нахбар ће вјероватно на четворци кренути, и чуваће га Гордон, Бертанс, а можда Чакаревић. Гордон и Бертанс имају минималне шансе да ураде нешто против овог. поготов Гордон смотани. Чакаревић може добро на ниском посту одиграти, али опет ће га овај угурати, а има и прецизан шут из полуокрета и окрета. Ако се ипак оприједјеле да га чувају јако мораће га тјерати што више у ћошак, тако што ће ићи испред блока на лопту, да додавач мора лоб пасом њему давати лопту, таман да стигну изротирати. Ако он буде добијао лопту на врху капице, и буде играо 1-1 остали ће морати скупити, што опет имплицира да ће имати довољно шутева за три поена.
Такође се мора пазити, Гавела, Гипсона, Јакобсена који је преломио утакмицу. СТрашан поентер, мислим да даје по 3 трице на свакој утакмици. И У БГ је постигао 4 трице ако се не варам, класични шутер, из блока и кад је сам шаргија.
Гавле је такође добар игрча, нешто се не сјећам да ли је у БГ опште играо

Центар Зирбе врло талентован, доста бржи од центара Партизана, мораће га добро градити.
Да не спомињем игру Партизана у нападу, Вестерман ће морати се мање уживити у улогу Тонија Паркера 2, и играти рационалније. Такође морају смањити број изгубљених лопти на минимум. Играти нападе малтене до краја, не били овим попустила концентрација. Оде ли утакмица преко 70 поена, Партизану су шансе сведене на минимум, мада ко ће га знати, можда вечерас буде једна од "оних" вечери кад све иде, или ипак буде Кецамн вече

, али то је мање вјероватно. Јаку одбрану играти, свих 40 минута, у нападу не срљати. Гордић кад уђе мора дати допринос исти ко Лео. Такође неко ће морати у нападу преко 20+ поена ићи. А руку на срце то може само Лео, Бертанс или Мусли. Могао би и мали Богдан, међутим био је повријеђен дуго.

Не знам које судијска тројка, али се надам да ће пустити "тучу" ко год да су. Ако буде благ критерији Партизан је опет у великом минусу.