banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 15:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 07 Dec 2012, 13:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
KOmsije cestitke na partiji...
AKo bude pravde proci ce te dalje...
Utisak veceri su svakako bile sudije, sve zivo su sudile vise na vasu stetu , a posebno me nervirao Tomic. Kako on udara na hinjaka , posebno sa ledja to je cudo..Za njega je Rasko jedan prirodni gospodin...
Sad jbg navijate za Ritas da dobije ove i onda vam odgovara svaka pobjeda protiv Bamberga...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Brigate BL je napisao:
KOmsije cestitke na partiji...
AKo bude pravde proci ce te dalje...
Utisak veceri su svakako bile sudije, sve zivo su sudile vise na vasu stetu , a posebno me nervirao Tomic. Kako on udara na hinjaka , posebno sa ledja to je cudo..Za njega je Rasko jedan prirodni gospodin...
Sad jbg navijate za Ritas da dobije ove i onda vam odgovara svaka pobjeda protiv Bamberga...

nisam primjetio to od tomica,a i ne izgleda ko neki zloban igrac.vidim danas da je dao izjavu da bi volio da partizan prodje u top16

a ovo za sudije stoji,a u neku ruku i normalno je da navlaci za vece ekipe

ja mislim da partizan nema sanse za top16,ne vidim kojom igrom bi mogli uzeti bamberg,i sad razmisljam da je partizan pobijedio bamberga kuci,jel bi morao opet pobijediti bamberga u gostima da ide dalje

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
vjerovatno bi, i da je pobjedio to bi bila tjesna pobjeda, tako da bi morao pobjediti, ili igrati da izgube jedan razlike :lol:
Tako je debilni Jovanović prošle godine protiv Armanija branio 7 razlike umjesto da na pobjedu ide, ljudi ih prebili

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
vjerovatno bi, i da je pobjedio to bi bila tjesna pobjeda, tako da bi morao pobjediti, ili igrati da izgube jedan razlike :lol:
Tako je debilni Jovanović prošle godine protiv Armanija branio 7 razlike umjesto da na pobjedu ide, ljudi ih prebili

znaci isto bi nam se pisalo,moramo uzeti bamberg

valja se nadati iako ne vidim na koji bi nacin mogli tamo pobijediti

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
За клуб би пуно значило то да прођу у топ 16,али за тим би то био велики напор и трошење.
Једноставно,два тешка такмичења каква су АБА и ЕЛ за ове младиће су велико оптерећење.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mandrak...
Kao da je taj Bamerg neka ekipa, Partizan ako odigra srčano, može uzeti 6-7 razike koliko je potrebno.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Mandrak...
Kao da je taj Bamerg neka ekipa, Partizan ako odigra srčano, može uzeti 6-7 razike koliko je potrebno.

pa nije ali nije ni partizan ako gledamo realno
ovi su kod kuce sa svima odigrali dobro,jedino ih barselona lagano uzela

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Галеб je napisao:
U pravu si Zero,ajd mogu tebi od cigana jos da se obratim :D inace ostalo mrka kapa.
Kolega znam ja da on misli na ovaj Partizan ali covjeka nije bilo ni u ljeljama sa svojim mudrostima kad ste vili bili kanta za punjenje i pred ispadanje iz ABA lige a to nije bilo tako davno :wink: previse ciganski,zar ne?A ne cudi me :)

То твоје пребацивање на лична препуцавања апсолутно не утиче на чињеницу да је овај Партизан канта од тима. То је само реална процјена, ја немам ништа против Партизана и навијам да догодине освоји друго мјесто у Евролиги, али овакво прављење тима, само са голобрадом балавурдијом (ма колико сви талентовани били), без иједног искусног играча, потпуно је неозбиљно. Јел неко стварно очекује да ће овај тим остати на окупу и двије године, да не причам нешто дуже?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 21:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
Jel' se sjeća ovdje neko neke utakmice na kojoj su sudije sudile u korist Partizana?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
U evroligi ne :wink: . Realno, Partizanu bi mnogo znacio drugi krug sa finansijskog aspekta jer nisu zatvorili budzet ali sto se tice ovog tima, bolje bi bilo da se skoncentrisu samo na ABA ligu. Moje misljenje je da ova ekipa nece ostati na okupu, sto je dobro sa navijackog gledista u mom slucaju, ali ipak mi je zao jer ova ekipa bi imala pravo finu pricu u buducnosti, mozda bi bila dostojna i one generacije Partizana koja je bila prvak Evrope.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 09:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
skeva je napisao:
U evroligi ne :wink: .

Pa dobro, to je i normalno sudije sude samo za velike klubove. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://partizan.net/srpski/?p=9160
12 година од убиства Хариса Бркића.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Какав је то бек био...Подсјећао ме је мало на Даниловића.Сјећам се да смо играли тада ону Супролигу,први меч послије његовог убиства играли смо са њемачким Бајер Леверкузеном.
Нећу никада заборавити ту атмосферу.
Срамота ме је у каквом друштву живимо.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel ima prenos večeras na eurosportu, sport 1, ili tako nešto što sirotinja ima na kablovskoj ?

Ako nema, onda neki strim, ali da leti.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Naci cu ti strim kad lijepo priznas da navijas za Partizan.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Jel ima prenos večeras na eurosportu, sport 1, ili tako nešto što sirotinja ima na kablovskoj ?

Ako nema, onda neki strim, ali da leti.

ma kakav eurosport,oni prenose eurokup
samo sport klub ima pravo prenosa

bice strimova,polako

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 18:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ti momci na slici ujedno i placaju odrzavanje turnira... dok su zivi nece ga zaboraviti...
Ma drustvo je davno otislo u neku stvar...
srecno veceras...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Naci cu ti strim kad lijepo priznas da navijas za Partizan.

Нисам, навијач сам Великана из Платнове и само њега.
А кошарку највише волим гледати од свих спортова. Конкретно, што год ухватим на "арени спорт" од кошарке погледам, гледао сам евро лигу на спорт клубу, док сам га имао. Волим погледати и Звезду и Партизан, такође и неке друге занимљиве утакмица, АБА лиге, шпанске лиге, НБА слабије пратим, Евро лигу, Евро куп...наравно, шта стигнем то и погледам.

Иначе би се осврнуо на вечерашњу утакмицу, Дуле ће се морати одлучити коју верзију одбране играти, да ли чувати Нахбара, а остале ризиковати да шаргијају, или "пустити" Нахбара да дадне "колико хоће" а остали да се умртве. Ја би опрједјелио за ову другу солуцију и тога се држао цјелу утакмицу. Нахбар ће вјероватно на четворци кренути, и чуваће га Гордон, Бертанс, а можда Чакаревић. Гордон и Бертанс имају минималне шансе да ураде нешто против овог. поготов Гордон смотани. Чакаревић може добро на ниском посту одиграти, али опет ће га овај угурати, а има и прецизан шут из полуокрета и окрета. Ако се ипак оприједјеле да га чувају јако мораће га тјерати што више у ћошак, тако што ће ићи испред блока на лопту, да додавач мора лоб пасом њему давати лопту, таман да стигну изротирати. Ако он буде добијао лопту на врху капице, и буде играо 1-1 остали ће морати скупити, што опет имплицира да ће имати довољно шутева за три поена.
Такође се мора пазити, Гавела, Гипсона, Јакобсена који је преломио утакмицу. СТрашан поентер, мислим да даје по 3 трице на свакој утакмици. И У БГ је постигао 4 трице ако се не варам, класични шутер, из блока и кад је сам шаргија.
Гавле је такође добар игрча, нешто се не сјећам да ли је у БГ опште играо :-? Центар Зирбе врло талентован, доста бржи од центара Партизана, мораће га добро градити.
Да не спомињем игру Партизана у нападу, Вестерман ће морати се мање уживити у улогу Тонија Паркера 2, и играти рационалније. Такође морају смањити број изгубљених лопти на минимум. Играти нападе малтене до краја, не били овим попустила концентрација. Оде ли утакмица преко 70 поена, Партизану су шансе сведене на минимум, мада ко ће га знати, можда вечерас буде једна од "оних" вечери кад све иде, или ипак буде Кецамн вече :iconbiggrin: , али то је мање вјероватно. Јаку одбрану играти, свих 40 минута, у нападу не срљати. Гордић кад уђе мора дати допринос исти ко Лео. Такође неко ће морати у нападу преко 20+ поена ићи. А руку на срце то може само Лео, Бертанс или Мусли. Могао би и мали Богдан, међутим био је повријеђен дуго. :( Не знам које судијска тројка, али се надам да ће пустити "тучу" ко год да су. Ако буде благ критерији Партизан је опет у великом минусу.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 19:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Људи молим вас прије почетка утакмице ставите што више квалитетних стримова. ;)
Јбг елта нас је сј.ебала,па се морам и по форумима молити за пренос... ;9 унапријед хвала.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]