Pa šta ja znam, meni izgleda OK, bilo je tih vozila s 4S tokom rata, sjećam se toga, samo je bilo ispisivano sprejom isto tako kao na maketi. Pretpostavljam da imaš neku sliku prema kojoj radiš.
nenobl je napisao:
ej, daj ljudi odgovarajte!

jeste li za???!! mislim da je odlicna ideja! Gosn. Zli, Warrior, Fly By Wire, Alki...

ae ae ae ae ...
Naravno da mi se sviđa ideja... baš sam pričao i ranije s nekim ljudima o tome. Što se tiče Doma omladine, znam i ja neke ljude, e sad, ako se tamo nešto dešava onda to treba da bude u organizaciji nekog zvaničnog kluba, udruženja, asocijacije i sl. ILI da to bude u organizaciji OSBL-a. Trebalo bi ispitati ovu drugu mogućnost, jer ne postoji registrovani maketarski klub, niti ga se isplati praviti.
U svakom slučaju, ako dođe do toga, meni bi odgovaralo da bude eventualno tokom januara ili februara, jer sam tokom decembra neviđeno zauzet, budući da radim a uz to sam upisao i akademiju za dizajn, tako da mi to dvoje oduzima otprilike 120% vremena (ko što sam rekao, praktično sam siguran da neću imati vremena za makete bar još godinu dana :/ ). Iz iskustva znam da treba otići u Dom omladine i dogovoriti dešavanje bar mjesec dana unaprijed, kako bi oni to mogli da uvrste u program.
Postoji još jedna stvar, o kojoj sam isto razgovarao s ljudima, a to je transport: znam da neki ljudi ne bi željeli da se upuštaju u transport maketa, zbog rizika od oštećenja. Ako bi do izložbe došlo, i ja se pitam kako da sve ovo prenesem tamo i nazad, a da ostane u jednom komadu...