banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2012, 02:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Hellcat izlazi u utorak,ja mislim.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Koliko ja znam, izlazi u srijedu.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 09:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2010, 01:09
Jojjjjjjjjjjjjj, samo vas gledam... A kad sam vam u avgustu doneo crvenog Fokera i Hellcat-a neotpakovane i nudio ovde na forumu, niko se nije ni trznuo? Nista, nista, barem su mi se deca obradovala!
E sad, posto sam u zadnje vreme zestoko zauzet svime osim maketarstvom, da barem obradujem neke od vas.
Bio sam u NS, i naleteo i na novootvoreni Lavirint u Narodnog Fronta, tako da se ponuda poboljsala, a i Merkator im se dooobro dopunio.
E sad znam da neki od vas imaju problem da im fali Revellov razredjivac, pa sam doneo dva komada, ali je jedan rezervisan za Zelju. Kome je frka neka se javi na pm, lokacija je stara, Gala na Mejdanu.
Neno, malo je reci da postajes brutalan!!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2009, 18:16
djes bracoooooo pa znaci hodalo se aaa.E ovako za par sati postavljam slike BVP-A sto sam poceo raditi pa me intresuje samo da i sam pogodio boju.Nisam radio onu trobojnu kamuflazu ,nisam imao sve boje pa sam se odlucio za standardnu rusku maslinasto zelenu koju je jebeno smiksati haha

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kao sto obecah slike BVP sinoc ofarban i ciping pao.Inresuje me boja i choping da li sm pretijerao mada kontam da je to to.pozz
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni ovo super izgleda, za boju stvarno ne znam jer nije moje područje. Kao totalni laik za vozila mogu samo reći da je odlično. Jedino malo zaprljaj dekale. Šta kažeš, koja razmjera, proizvođač?

Citiraj:
Jojjjjjjjjjjjjj, samo vas gledam... A kad sam vam u avgustu doneo crvenog Fokera i Hellcat-a neotpakovane i nudio ovde na forumu, niko se nije ni trznuo? Nista, nista, barem su mi se deca obradovala!

A eto, nek te ne čudi, nisu me tad zanimali ti modeli (da si donio Me262 vjerovatno bih se trznuo). A sad, budući da se potrefilo da narednih skoro godinu dana neću imati vremena za maketarenje, kontam da bar malo kolekcionarim taj diecast kad je već tu, "da me pusta želja mine" :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hvala razmijera 1-35 Revell.Maketa je tek zapoceta sa radom naravno da ce to biti zapljano dosta dosta vise

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2010, 16:13
darijane iako sam laik za oklopnjake ovo izgleda predobro ....przi dalje .....sto se mene tice sve je potaman :evil3:

zliki hvala punoooo :headbang:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2010, 11:25
Zli, hvala na komentaru za F-16. I meni se cini da je super ispao! jos s tim da je restauracija i da sam boje mijesao (da bog sacuva od cega) super je ispalo!
Darijane, ovaj BMP izgleda strava! chipping mi je exta, narocito ona dio na zadnim desnim vratima, pretpostavljam da su one polukruzne linije ogrebotine od poluge za otvaranje vrata?! sta god.. odlicno izgleda! i jos nesto.. varenje izmedju ploca.. je li to fabricki ili si ti napravio?

ja sam drugari zapoceo jos jednu restauraciju, Academy F/A-18C. Odlicna maketa ali je bila pocetnicki lose uradjena! pa sam nabavio set dekala na netu i vec je sastavljanje pocelo! jos sam odsjekao zakrilca (bice spustena), vertikalce isto.. vidjecemo kako ce ispasti! ;) radim verziju Blue Diamond 163777.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 11:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

e drugari, posto vidim da ste sad prilicno svi tu...
bio sam prije neki dan u Domu omladine.. i neka djevojka je imala izlozbu fotografija... i odlucim se na radikalan potez da pogledam izlozbu i bio sam razocaran vidjenim! zao mi je sto moram tako ruzno da kazem ali stvarno fotke nisu bile za izlozbe nego vise za neku licnu kolekciju i mozda za FB. ALI, sinula mi je ideja! posto nas ima nekolicina koji se bavimo ovim "zanatom" maketarenja...

sta mislite da mi organizujemo neku izlozbu radova???? bas u tom domu omladine??? trajala bi npr. 3-4 dana.. evo ja se mogu ponuditi da provjerim uslove i kako to sve ide u domu a imam i dobru "stelu" u domu! dobar sam od prilike sa svima koji tamo rade pa.. ne vjerujem da bi bilo problema! sto se tice boravka tamo tokom izlozbe, isto tako mogu da se ponudim jer, trenutno prilicno nemam posla nikakvog tako da.. imam vremena na pretek a i bilo bi mi zadovoljstvo!

a, sta mislite??? napravili bi koji plakatic, polijepili po nekim zanimljivim lokalima, oglasili preko neta... FB, Tweeter (ko ima) forum..
a a a a a a? sta mislite? :)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 12:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Za ovo dole sto se tice izloszbe ja sam za podrzavam sve.Hvala na komplimentima jeste onaj dio zadnjih vrata onaj krug je trebao sa ispadne neki polukrug al nisam imao tako mali setku za chiping al ok je ispalo.Sto se tice varova radio sam sa jednom iglicom od starog AB revelovog.MUKOTRPAN POSAO ali sam zadovoljan.Hvala jos jednom i resavaj to pa nas obavjestavaj pozz

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

EE da i naopako je taj krug ako si primjetio.Poliuga za otvaranje ide na suprotnu stranu al jbg sta je tu je lol

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ej, daj ljudi odgovarajte! :) jeste li za???!! mislim da je odlicna ideja! Gosn. Zli, Warrior, Fly By Wire, Alki... :) ae ae ae ae ...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo nesto kao malo sam radio veceras al sve u svemu na kraju cini mi se da sam usrao sa ovim 4s jbg nema povratka a i prvi put to radim tako da ...Prosudi te sami
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa šta ja znam, meni izgleda OK, bilo je tih vozila s 4S tokom rata, sjećam se toga, samo je bilo ispisivano sprejom isto tako kao na maketi. Pretpostavljam da imaš neku sliku prema kojoj radiš.

nenobl je napisao:
ej, daj ljudi odgovarajte! :) jeste li za???!! mislim da je odlicna ideja! Gosn. Zli, Warrior, Fly By Wire, Alki... :) ae ae ae ae ...

Naravno da mi se sviđa ideja... baš sam pričao i ranije s nekim ljudima o tome. Što se tiče Doma omladine, znam i ja neke ljude, e sad, ako se tamo nešto dešava onda to treba da bude u organizaciji nekog zvaničnog kluba, udruženja, asocijacije i sl. ILI da to bude u organizaciji OSBL-a. Trebalo bi ispitati ovu drugu mogućnost, jer ne postoji registrovani maketarski klub, niti ga se isplati praviti.

U svakom slučaju, ako dođe do toga, meni bi odgovaralo da bude eventualno tokom januara ili februara, jer sam tokom decembra neviđeno zauzet, budući da radim a uz to sam upisao i akademiju za dizajn, tako da mi to dvoje oduzima otprilike 120% vremena (ko što sam rekao, praktično sam siguran da neću imati vremena za makete bar još godinu dana :/ ). Iz iskustva znam da treba otići u Dom omladine i dogovoriti dešavanje bar mjesec dana unaprijed, kako bi oni to mogli da uvrste u program.

Postoji još jedna stvar, o kojoj sam isto razgovarao s ljudima, a to je transport: znam da neki ljudi ne bi željeli da se upuštaju u transport maketa, zbog rizika od oštećenja. Ako bi do izložbe došlo, i ja se pitam kako da sve ovo prenesem tamo i nazad, a da ostane u jednom komadu...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 19:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
izišao novi avionić

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hellcat? Gdje si ga kupio?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2010, 16:13
naravno da sam i ja za to...jer mislim da imamo sta pokazat ....cak sam par puta o tome pricao i sa warriorom i sa darijanom i sa zlikijem....e sad problem je kao sto warrior rece transport a po meni jos vazniji dobro cuvanje maketa na samoj izlozbi...odnosno da se obezbedi fazon gledaj ne pipaj u punom smislu :evil3:
naravno sve bi bilo bolje da imamo maketarski klub al ga nemamo :(

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa koliko i sta treba da se napravi klub od 5 ljudi hahah????

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa koliko i sta treba da se napravi klub od 5 ljudi hahah????

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]