Ma šta opušteno, pa jebote zbog usrane Srbije se počinjem stidjeti što sam Srbin.
Npr. danas, kuja Doris pack izjavljuje ovo:
Citiraj:
Njemačka zastupnica u Europskom parlamentu (EP) i izvjestiteljica Parlamenta za BiH Doris Pack izjavila je kako bi bilo dobro za srbijansku javnost da što prije uvidi da je “Oluja” bila legitimna akcija hrvatske vojske, bez obzira na to što su tijekom nje počinjeni zločini, prenio je u nedjelju novosadski list “Dnevnik”.
Ističući da je Hrvatska vodila opravdan rat za povratak otetih teritorija od Srba koji su bespravno zauzeli trećinu zemlje i od tamo protjerali sve Hrvate, Doris Pack je istakla da to što je general Ante Gotovina oslobođen znači da on ne snosi nikakvu krivnju za ratne zločine.
“Zbog zločina koje je u ratu, nažalost, počinila i hrvatska strana počiniteljima se sudi i donose se presude”, rekla je ona i precizirala da je u tom ratu “bilo počinjenih zločina i nad Srbima, ali su počinitelji osuđeni”.
A nakon ovoga pulen komunističkog govneta Slobodana Ivica izjavljuje ovo:
Citiraj:
"Sigurno je da niko od nas neće prodati Kosovo i neće izdati Srbiju", poručio je Dačić, reagirajući na nedjeljni poziv srpskog patrijarha Irineja da Srbija odustane od EU ako je uvjet za članstvo priznavanje Kosova.
"Neko kaže nemojte ući u EU, dat ćete Kosovo. Mi možemo reći nećemo u EU, a da li će nam neko vratiti Kosovo", upitao je Dačić.
I onda mi neko dođe sa idejom o nekakvom bojkotu, ma jedino što treba bojkotovati je Srbija koju vode komunističke pizde, ustvari ne bojkotovati, već uzeti oružje i udariti na Srbiju, znači Srbija je krvlju postala komunistička, nači samo se krvlju može osloboditi od tog zla i jada, tu nemam nikakve dileme.