banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Bojkotovati hrvatske proizvode?
Da 65%  65%  [ 32 ]
Ne, nema razloga 14%  14%  [ 7 ]
Ne, jer to neće proći kod nas 20%  20%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 49
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2012, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
zepcak je napisao:
Sinny je napisao:

А кад вас је Добојска бригада бранила до усраног Вашингтонског споразума онда само били "наши". Па пола Бранковића (женски дио) је плакало за нама.

А кад сте заузимали Жепче, па се онај неки тамо Нарцис кофрчио са својом групом и није хтио предати јер су чекали појачање, тј. контра-удар са стране Завидовића, шта мислите ко вам је све то дојавио и како??

Наши смо ми, наши, кад под гузицом гори.

Evo baš sam tebe citirao u prethodnom postu, i spomenuo si dojavu u 1994. godine bez koje bi Doboj i Teslić vrlo lako pali.
Vidim da si bio prisutan na tom području u to doba (ili vjerojatno znaš nekog bliskog ko je) pa možeš slobodno objasnit i drugu stranu priče, kako niste došli zato što nas volite već iz interesa viših ljudi koji su tu omastili brk. Valjda ti neće biti problem?

Па све је интерес, љубави нема. Многи су омастили брк, ал мислим да су односи били чисти, ако није ишло у маркама ишло је у нафти. Сумњам да је неко некоме остао дужан.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Talasa se i preko Drine

http://www.vaseljenska.com/vesti/udea-b ... proizvoda/

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 18:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2012, 20:51
Sinny je napisao:
zepcak je napisao:
Sinny je napisao:

А кад вас је Добојска бригада бранила до усраног Вашингтонског споразума онда само били "наши". Па пола Бранковића (женски дио) је плакало за нама.

А кад сте заузимали Жепче, па се онај неки тамо Нарцис кофрчио са својом групом и није хтио предати јер су чекали појачање, тј. контра-удар са стране Завидовића, шта мислите ко вам је све то дојавио и како??

Наши смо ми, наши, кад под гузицом гори.

Evo baš sam tebe citirao u prethodnom postu, i spomenuo si dojavu u 1994. godine bez koje bi Doboj i Teslić vrlo lako pali.
Vidim da si bio prisutan na tom području u to doba (ili vjerojatno znaš nekog bliskog ko je) pa možeš slobodno objasnit i drugu stranu priče, kako niste došli zato što nas volite već iz interesa viših ljudi koji su tu omastili brk. Valjda ti neće biti problem?

Па све је интерес, љубави нема. Многи су омастили брк, ал мислим да су односи били чисти, ако није ишло у маркама ишло је у нафти. Сумњам да је неко некоме остао дужан.

Upravo to Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
apokalipto je napisao:

Aaa koji šupački potezi, pa i prije presude je bilo to što je bilo, zašto sada bojkotuju, a kao prije presude nisu, uostalom ovi plakati su na pogrešnoj adresi, najmanje je Hrvatska kriva za ovu presudu, ovi plakati su trebali biti na mekdonaldsu, levisu, fordu, VW-u... i svim odreda EU i USA radnjama i proizvodima, jer oni su krivi za presudu, pročitajte šta je samo danas izjavila ona lezbejska kuja Doris Pack i sve je jasno, a onda pogledajte izjave retarda Slobinog Ivice i biće jasno da su srbijanski proizvodi ti koje treba bojkotovati. Nači sad neki čoban neće kupiti podravka paštetu, ali će kupiti nike patike, pojesti big mek ili kupiti Forda, ma mrš u pizdu materinu, kupovao sam ih i dosad, a sada ću maksuz da kupujem samo i isključivo hrvatske proizvode i to isključivo u hrvatskim trgovačkim centrima.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Opusteno bre!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma šta opušteno, pa jebote zbog usrane Srbije se počinjem stidjeti što sam Srbin.
Npr. danas, kuja Doris pack izjavljuje ovo:
Citiraj:
Njemačka zastupnica u Europskom parlamentu (EP) i izvjestiteljica Parlamenta za BiH Doris Pack izjavila je kako bi bilo dobro za srbijansku javnost da što prije uvidi da je “Oluja” bila legitimna akcija hrvatske vojske, bez obzira na to što su tijekom nje počinjeni zločini, prenio je u nedjelju novosadski list “Dnevnik”.

Ističući da je Hrvatska vodila opravdan rat za povratak otetih teritorija od Srba koji su bespravno zauzeli trećinu zemlje i od tamo protjerali sve Hrvate, Doris Pack je istakla da to što je general Ante Gotovina oslobođen znači da on ne snosi nikakvu krivnju za ratne zločine.

“Zbog zločina koje je u ratu, nažalost, počinila i hrvatska strana počiniteljima se sudi i donose se presude”, rekla je ona i precizirala da je u tom ratu “bilo počinjenih zločina i nad Srbima, ali su počinitelji osuđeni”.

A nakon ovoga pulen komunističkog govneta Slobodana Ivica izjavljuje ovo:
Citiraj:
"Sigurno je da niko od nas neće prodati Kosovo i neće izdati Srbiju", poručio je Dačić, reagirajući na nedjeljni poziv srpskog patrijarha Irineja da Srbija odustane od EU ako je uvjet za članstvo priznavanje Kosova.

"Neko kaže nemojte ući u EU, dat ćete Kosovo. Mi možemo reći nećemo u EU, a da li će nam neko vratiti Kosovo", upitao je Dačić.

I onda mi neko dođe sa idejom o nekakvom bojkotu, ma jedino što treba bojkotovati je Srbija koju vode komunističke pizde, ustvari ne bojkotovati, već uzeti oružje i udariti na Srbiju, znači Srbija je krvlju postala komunistička, nači samo se krvlju može osloboditi od tog zla i jada, tu nemam nikakve dileme.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Srbija je vezanih ruku jer najveci ulagaci su iz EU a i Srbija najvise izvozi u EU mogu oni rec ko vas jebe pusite k.... al onda cvrc Milojka ovi zavrnu ulaganja i sta onda da kazu gladnom narodu koji je ostao bez posla ?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 00:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
praktikujem jos od dolaska njihovog kapitala..

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pdwiJlQPMLU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Pitam se hoćemo li i Novaka bojkotovati. Deda mu se zove Zdenko.
A evo i IDEA TV commercial:
http://www.youtube.com/watch?v=tmPtI1_GwGM

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2012, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2012, 15:14
Evo jedna ideja, kad vec bojkotujete hrvatske proizvode, zasto ne biste hrvatski jezik? Mahom govorite hrvatski, a da niste ni svjesni toga...

Evo primjera i pravilnih varijanti:
nije mikrovalna nego mikrotalasna,
nije tecaj nego kurs, obuka,
nije spol nego pol,
nije plin nego gas,
nije razina nego nivo...
i tako dalje. Sta mislite o tom? Samo da kazem da nisam nikakav nacionalista, naprotiv, ne bojkotujem i ne mrzim nista hrvatsko, ali mi prosto para usi vas hrvatski jezik a ovamo nesto pretjerano 'srbujete'. Peace ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
E, neću!

Meni je kriv sud u Hagu, a ne HR. Ja se taman oslobodio od ove godine da idem u Đubrovnik i sada treba da glumim lažnog patriotu, da lažem sebe i vas.

Neću!

OFM je u pravu!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 18:43 
Pripravnik
Pripravnik

Ima logike, samo sto je @staromodni ljudi pljuvao po Hrvatima, umjesto po Hagu.. a ja ne bih isao u Hrvatsku, ljubomoran sam na njihov turizam i mlacenje para, a i taj Dubrovnik mi nije nista posebno. Obicne stare zidine.. i mi imamo Kastel :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ni ja im neću pare da ostavljam, jer mi paradajiz turisti para nemamo.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 18:50 
Pripravnik
Pripravnik

Meni to njihovo more nije ni lijepo.. i uopste juzni krajevi. Ja bih prije isao u Sibir, Skandinaviju, Island, Grenland.. dosta je vise ljetnog turizma i vrucine :)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ima dobrog turizma na Baltiku na moru ovdje zimi u Švedskoj.

Samo trebaš prvo malo udarati nogama da led pukne, sve ostalo ok. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
the_Wizard je napisao:
Dubrovnik mi nije nista posebno. Obicne stare zidine.. i mi imamo Kastel :D

Dubrovnik je uvijek bio nešto posebno i drugačije kroz istoriju, a stanovnici su najsličniji našim Hercegovcima.
A što se zidina tiče ogromne su.
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sporki pravoslavci pokazite malo postovanja prema dubrovniku, kak ste nekulturni i neuki

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 19:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

musakica je napisao:
the_Wizard je napisao:
Dubrovnik mi nije nista posebno. Obicne stare zidine.. i mi imamo Kastel :D

Dubrovnik je uvijek bio nešto posebno i drugačije kroz istoriju, a stanovnici su najsličniji našim Hercegovcima.
A što se zidina tiče ogromne su.
Slika

kad smo kod grandioznosti u italiji imas na svakom cosku ovakav gradic a na stotine njih su i napusteni pa ljudi prave hotele od citavih tvrdjava gradova...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2012, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel iko citao romane Dubrovacki gusar? (15 komada cini mi se da je bilo) 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]