banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 01:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 15 Okt 2012, 19:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Andiamo a Combattere

1.A da ti kojim slucajem nisi zaposlen u mtelu?
2.Da li si korisnik iptv-a,koliko dugo i da li si zadovoljan...sve ti onako potaman? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Занимљиво што си се баш ти осјетио прозваним, а још занимљивије је прво питање које одмах постављаш.

Нисам ни ја задовољан у потпуности са IPTV-ом, има ту добрих и лоших страна бар по мени, доста је простора за напредак остало и надам се да ће и ићи у том смјеру, али немам потребу да сваки дан испишем по 5 постова у просјеку да би пљувао исти!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 20:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Moji komentari su medju zadnjim,a nisam se pronasao jer ja ne pljujem nego govorim golu istinu,sve sto kazem ovde kazem i mtelu i oni me vrlo dobro znaju :D...jedino ko pljuje to su oni sami i to po nama korisnicima,nazalost tako je :D...daj boze da krenu u tom smjeru sto si naveo jer ovo do sada je samo po nasim dzepovima a najgore od svega je sto ne postuju svoje najvece potrosace tj korisnike!....naravno da ima dobrih strana ali lose pretezu bar po meni ;)

Morao sam ti postaviti pitanje jer mtel hvale i stite samo njegovi radnici i to po naredbi iz vrha :D...samo tako

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
salegbu@

Meni je on i dalje sumljiv :D :P

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 09:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
Ma ima nas pun kur.. nezadovoljnih, ali ne stižemo se javiti već zovemo one jadne operatere i krešemo zbog smećarskog izbora paketa i politike u vezi formiranja paketa, a o cijeni da ne govorim...
Najbezvenija je priča "Dobijaš sve sa jednim računom!" i plaćaš 20-30% posto skuplje u odnosu kad plaćaš više računa, a iskreno jedino što valja to je ADSL koji radi i stvarno rijetko se desi da nešto ne zašteka, a STB svako malo pali-gasli, modem pali-gasi, prebacivanje traje u nedogled (ili zaglavi na Pink po par minuta), a jedva da su malo popravili pregled programa i ažuriranje (izgleda da samo njima dostavljaju netačne podatke)!
JA :pottytrain5: NA MTEL-ov IPTV 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 11:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slazem se za adsl,koristim ga od samog pocetka i sve pohvale na racun njega,...al iptv moze i mora mnogo bolje,sa jedne strane je problem u politici firme a sa druge mislim da je i neznanje,ne vezu ljudi pa to ti je :D...i onaj pojedinac ako nesto zna i hoce ne moze od bagre da dodje do izrazaja

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 13:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Adsl njihov koristim vec 4 godine i za to stvarno nemam nikakvu primjedbu samo reci hvale ali za kablovsku ne mogu da ih hvalim kad neispunjavaju ni ono sto su obecali a kamoli da dodaju nesto novo sto im nije bilo na onom spisku od programa

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Imali ko kakav info u vezi novih programa?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Knight@

Trenutno nema niko vjerovatno

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 13:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
Ljudi, nece biti novih kanala, toga budite svjesni. Prva,Avala,Sport Klub, Face tv, Fox movies,Fox, Univesal, Cinestar, AXN, IQS Life... itd... red je podugacak,ali nista od toga...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Jel to vi na IPTV nema te Face TV ?

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
dzoni97 je napisao:

Nemamo.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Dosta zaostaje mtel za Eltom

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 16:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
Daky je napisao:
Dođe mi da pređem na bh telecom, samo kad bih znao da li je to izvodljivo.

Da bh telecom je prestigao m:tel odavno sa ponudom kanala,mada je usluga dostupna samo u federaciji jer moras imati bh telecom fiksni broj..

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Za DVIJE i PO godine nisu bili u stanju da ubace sve kanale koje su najavili od prvog dana....alo ljudi pa to je pisljivih 10ak kanala....jednom rijecju ser:tel....a vi koji radite u toj kompaniji ljutite se koliko hocete hahahaah :P

Dok presaltam ovo smece od kanala sto su ubacili da bih dosao do onih par sto valjaju prodje me zelja da gledam tv :D i tako svaki dan...citava vjecnost :D,najbolji mi je onaj biser sa fb stranice sto kaze "sto za tebe ne valja za nekoga je zlato" hahahahhaa e kuku tebi i takvima-zlatnima :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
dzoni97 je napisao:

NEMA MO.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

salegbu je napisao:
Za DVIJE i PO godine nisu bili u stanju da ubace sve kanale koje su najavili od prvog dana....alo ljudi pa to je pisljivih 10ak kanala....jednom rijecju ser:tel....a vi koji radite u toj kompaniji ljutite se koliko hocete hahahaah :P

Dok presaltam ovo smece od kanala sto su ubacili da bih dosao do onih par sto valjaju prodje me zelja da gledam tv :D i tako svaki dan...citava vjecnost :D,najbolji mi je onaj biser sa fb stranice sto kaze "sto za tebe ne valja za nekoga je zlato" hahahahhaa e kuku tebi i takvima-zlatnima :D

Ma ubacice do kraja godine obecali su :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
andrej100 je napisao:
dzoni97 je napisao:

Nemamo.

Ima ima, al' kod braće Grima. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Andiamo a Combattere je napisao:
На овој теми баш симпатична конверзација....врте се 4 особе са својим постовима и гледају ко ће бити убједљивији са пљувањем

Sve vise i vise se slazem sa ovim.
Naravno, sad ocekujem ona dva pitanja sa sve potpitanjima, znaci da li sam kojim slucajem zaposlen u m:telu i jesam li korisnik iptv-a, koliko dugo i da li sam zadovoljan, odnosno je li mi sve "potaman".

Da odmah odgovorim, bez da me se pita. Kao prvo, zaposlen u m:telu nisam. A kao drugo, korisnik jesam, vise od dvije godine, i zadovoljan sam. Prije dva dana sam potpisao produzenje ugovora na jos dvije godine. Sto se tice ovog je li mi "potaman", nekad jeste, nekad nije, kao i svim korisnicima. I to ne samo onih sa iptv, vec i sa drugim paketima. Ne vjerujem da ima onih superzadovoljnih, a sto se tice ovih superpljuvaca, vjerovatno oni znaju zasto su takvi. Moglo bi se i njih upitati, recimo, da li slucajno rade za m:tel-ovu konkurenciju, i je li im tamo "potaman".

Svi koji smo potpisali ugovor znali smo sta dobijamo. I znali smo da su neki kanali obecani, ali neko kuka za tim, neko ne. Neke koje su obecali ubacili su, neke nisu, ali ubacili su i neke koje nisu obecali, pa se niko ne buni zbog toga.

Ja sam placao internet oko 30 KM mjesecno, brzina je bila oko 1.5 Mb/s, a sad na nominalnih 3.5 imam oko 6 MB/s.
Ranije sam imao oko 20 KM mjesecno samo na fiksno-fiksne razgovore, a sad su mi neograniceni.
I konacno, imam iptv paket u dvije prostorije.
Sve to za manje od 72 KM mjesecno. Prostom racunicom, kad odbijem ono sto sam ranije placao za internet (puno sporiji), telefonsku pretplatu i fiksno-fiksne razgovore (bilo ih puno manje nego sad), dobio sam jedan tv paket u dnevnoj sobi i jedan u djecijoj sobi za ukupno 10 KM. Kako ne biti zadovoljan. Gdje ima jeftinije?

Sto se tice izbora kanala, tu je sve od covjeka do covjeka. Kad neko kaze da su u iptv-u kanali smece, taj laze prvo sebe, a onda i ostale. Ima zaista puno odlicnih kanala, iz svih podrucja. Ja puno pratim sport, i nek mi neko kaze da ce drugdje za 4 KM ili tako nesto dobiti 4 kanala Arenasport, pa da mu skinem kapu. Jeste da Arena nema ono sto ima recimo Sportklub, ali je i obrnuto, zavisi ko sta voli. Ja sa iptv paketom, hrvatskim digitalnim kanalima i satelitskom antenom i motorom imam sta da gledam kad bih se klonirao jos u dva primjerka, ali opet ima stvari koje mi fale. Recimo, buraz dodje kod mene da gledamo kosarkasku jadransku ligu, a ja odem kod njega da gledamo evroligu. I tako ukrug.

Vec sam slicno ovom pisao, ali dobar dio forumasa ovdje ponavlja iste kritike, pa rekoh, hajde da i ja malo obnovim gradivo.

Sve u svemu, najbolje bi bilo uvesti u kompletu iptv, total, eltu, instalirati satelitsku antenu, uplacivati card sharing, i bog te veselio. Onda bi sve bilo "potaman".

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 10:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I ja sam korisnik od samog pocetka znaci vise od dvije godine i ugovor nisam produzio vec ih drzim na leru(ne pada mi napamet produziti)...jesi li sta dobio za novih 24 mjeseca ili za 2500km sto ces im dati?...za internet ok slazem se i tu se uglavnom svi slazemo da je dobar...e sad nije mi jasno kako ti racun bude 72km a imas i dodatni stb,mora da nemas ni jedan dodatni paket sem onaj gratis i mora da ni jedan impuls ne potrosis prema recimo mobilnoj mrezi,srbiji i tako to,jer ja dok sam imao open trio sa dva paketa dodatna(samo nije bio aktivan hbo) i sa dodatnim stbom nisam dobio racun manji od 90km a kako sam presao na open trio plus sa dodatnim stbom ide to vise od 100km mjesecno(130-150)...jbg nisamo svi isti,ja sam jako zahtjevan,putujuci po svijetu vidio sam sta sve ima i sta sve moze,na kraju krajeva nisu ni pare bitne,kvalitet ja uvijek debelo placam a po meni ovo je daleko od kvaliteta za 100km mjesecno
Za tebe jedno drugo pitanje :D...sta kazes o platformi?nacinu,brzini prebacivanje,listi kanala,meniju,preglednosti,prenosu slike preko scarta(koristilo se 70ih proslog vijeka),hd kanalima,hdmi kabal,pauziranje programa,snimanje,digitalni signal,....mogao bih nabrajati do jutra :D....e vidis da sam zahtjevan i hocu da mi na tvu koji kosta kao solidno auto sve bude besprekorno a ne umjesto kruga kocka,mutno itd :D

I naravno da ne radim ni u mtelu ni u elti niti slicnim kompanijama,skroz sam iz drugog svijeta ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]