Andiamo a Combattere je napisao:
На овој теми баш симпатична конверзација....врте се 4 особе са својим постовима и гледају ко ће бити убједљивији са пљувањем
Sve vise i vise se slazem sa ovim.
Naravno, sad ocekujem ona dva pitanja sa sve potpitanjima, znaci da li sam kojim slucajem zaposlen u m:telu i jesam li korisnik iptv-a, koliko dugo i da li sam zadovoljan, odnosno je li mi sve "potaman".
Da odmah odgovorim, bez da me se pita. Kao prvo, zaposlen u m:telu nisam. A kao drugo, korisnik jesam, vise od dvije godine, i zadovoljan sam. Prije dva dana sam potpisao produzenje ugovora na jos dvije godine. Sto se tice ovog je li mi "potaman", nekad jeste, nekad nije, kao i svim korisnicima. I to ne samo onih sa iptv, vec i sa drugim paketima. Ne vjerujem da ima onih superzadovoljnih, a sto se tice ovih superpljuvaca, vjerovatno oni znaju zasto su takvi. Moglo bi se i njih upitati, recimo, da li slucajno rade za m:tel-ovu konkurenciju, i je li im tamo "potaman".
Svi koji smo potpisali ugovor znali smo sta dobijamo. I znali smo da su neki kanali obecani, ali neko kuka za tim, neko ne. Neke koje su obecali ubacili su, neke nisu, ali ubacili su i neke koje nisu obecali, pa se niko ne buni zbog toga.
Ja sam placao internet oko 30 KM mjesecno, brzina je bila oko 1.5 Mb/s, a sad na nominalnih 3.5 imam oko 6 MB/s.
Ranije sam imao oko 20 KM mjesecno samo na fiksno-fiksne razgovore, a sad su mi neograniceni.
I konacno, imam iptv paket u dvije prostorije.
Sve to za manje od 72 KM mjesecno. Prostom racunicom, kad odbijem ono sto sam ranije placao za internet (puno sporiji), telefonsku pretplatu i fiksno-fiksne razgovore (bilo ih puno manje nego sad), dobio sam jedan tv paket u dnevnoj sobi i jedan u djecijoj sobi za ukupno 10 KM. Kako ne biti zadovoljan. Gdje ima jeftinije?
Sto se tice izbora kanala, tu je sve od covjeka do covjeka. Kad neko kaze da su u iptv-u kanali smece, taj laze prvo sebe, a onda i ostale. Ima zaista puno odlicnih kanala, iz svih podrucja. Ja puno pratim sport, i nek mi neko kaze da ce drugdje za 4 KM ili tako nesto dobiti 4 kanala Arenasport, pa da mu skinem kapu. Jeste da Arena nema ono sto ima recimo Sportklub, ali je i obrnuto, zavisi ko sta voli. Ja sa iptv paketom, hrvatskim digitalnim kanalima i satelitskom antenom i motorom imam sta da gledam kad bih se klonirao jos u dva primjerka, ali opet ima stvari koje mi fale. Recimo, buraz dodje kod mene da gledamo kosarkasku jadransku ligu, a ja odem kod njega da gledamo evroligu. I tako ukrug.
Vec sam slicno ovom pisao, ali dobar dio forumasa ovdje ponavlja iste kritike, pa rekoh, hajde da i ja malo obnovim gradivo.
Sve u svemu, najbolje bi bilo uvesti u kompletu iptv, total, eltu, instalirati satelitsku antenu, uplacivati card sharing, i bog te veselio. Onda bi sve bilo "potaman".