banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne vidim da sam nekom nesto zabranio ... ni pisanje niti bilo sta drugo
Svako ima pravo na svoje misljenje a moje je da necije uvazim a necije osporim ili se ne slazem sa njim...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
@Cosa Nostra
Niko tebi ne brani da pises, stavise zato i sluzi forum, ali ti konstantno uzimas u usta Delije i Grobare i omalovazavas te grupe, najaktivniji si na temama o Zvezdi i Partizanu, a sve sa nekim sitnim provokacijama, a navedi samo jedan primer da je neko od nas dosao na temu o Borcu i podjebavao kako gubite od svakojakih budala i kako u 6 kola imate 7 bodova... Cenim da tebi, a i ostalim Lesinarima koji pisu na ovom forumu, ne bi bilo drago da to radimo...To mi nikada nije padalo na pamet i licno bih voleo da Borac svake godine osvoji ligu ove raspale drzave, a mozda bi mi jos i draze bilo da ucestvuje u JSL... Na Borcevu utakmicu odem jednom u 100 godina, jer me jednostavno ne zanima ova liga, a bio sam redovan kao klinac kada se punio Borik na utakmicama KK-a, kada se igrao kup i liga RS... Malopre, a post na koji sam ti ja odgovorio, napises kako je proslo vreme kada su delije i grobari cinili vecinu u nekim gradovima, a da pri tome ne znas stanje na tim tribinama gde veliki broj navijaca cine grupe iz raznih delova Srbije i RS... Mozda je stanje u BL tako, ali samo prividno, jer masa ljudi koji idu na Istok cesto odlaze i na utakmice CZV/PAR... Pisi normalno i ne podjebavaj u svakom drugom postu, pa ti niko nece odgovarati istom merom... Hajde sada da se vratimo na temu, jer ova rsprava nema smisla ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

HERTZ ne idu ljudi sa njihove tribine na nase utakmice...
da ne bi otisla rasprava u nekom drugom tonu....

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda ne ljudi iz kopa, ali mislim na ljude koji idu na utakmice Borca, nebitno, zaletih se sa pisanjem, pa se pogresno izrazih na kraju :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa i ti su rijetki....Barem koliko ja znam...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
pa ja sam pogledao nekoliko derbija nakon rata, prije svega što sam se u to vrijeme uželio dobrog fudbala, koji je kod nas tada bio skroz u kurcu... Borac je moja ljubav od kada znam za sebe...
mislim da momak pokušao da kaže da je trend u zadnjih nekoliko godina da se navijački pokreti vraćaju i u srbijanskim provincijama, a to recimo prije desetak godina nije bio slučaj...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Hertzog je napisao:
Mozda je stanje u BL tako, ali samo prividno, jer masa ljudi koji idu na Istok cesto odlaze i na utakmice CZV/PAR...

Видим, ти неки јако добро упућен момак. Свашта знаш... :confused2:

Чуј, људи са истока иду на ЦЗВ/ПАР утакмице. `Ајде да не знам доста моамака са истока или да сам неко тотално неупућен или да сам из неког другог града, па да ти и повјерујем, али овако стварно, немој ширити дезинформације...

Данас се јасно зна, Бања Лука је ЦРВЕНО-ПЛАВИ ГРАД и то је видљиво на сваком кораку, од графита, до навијачких мајица, дресова, шалова, дуксева и свега осталог што се види свакодневно по БЛ, само што неколицина људи са форума види, или жели да види другачије...

Иначе се не волим упуштати у овакве расправе, нити сматрам да се њима ишта постиже, али вријеме је да се прихвати реалност...

БАЊА ЛУКА ЦРВЕНО-ПЛАВИ ГРАД...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sto je dobra stvar... samo je problem kvalitet fudbala....Navijacke grupe koje su dobro organiyovane imace uvijek svoj standardni broj ljudi bez obzira na rezultate ili sa manjim oscijalacijama, ali simpatizere moze privuci samo dobar fudbal.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
pa ja sam pogledao nekoliko derbija nakon rata, prije svega što sam se u to vrijeme uželio dobrog fudbala, koji je kod nas tada bio skroz u kurcu... Borac je moja ljubav od kada znam za sebe...
mislim da momak pokušao da kaže da je trend u zadnjih nekoliko godina da se navijački pokreti vraćaju i u srbijanskim provincijama, a to recimo prije desetak godina nije bio slučaj...

Bravo RBA,upravo sam to pokušao da kažem.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:24 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
sto je dobra stvar... samo je problem kvalitet fudbala....Navijacke grupe koje su dobro organiyovane imace uvijek svoj standardni broj ljudi bez obzira na rezultate ili sa manjim oscijalacijama, ali simpatizere moze privuci samo dobar fudbal.

pa eto recimo da je zvezda prije destak godina igrala u nišu, misliš dal bi se delije imale sa kim potući... tome doprinose loši rezultati kluba i narodnom logikom, kad već treba da odaberem smeće, onda ću uzeti ono svoje...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Kragujevac :)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zakazite susret kao oni klinci sinoc pa to lijepo raspravite :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:27 
Bič božji
Bič božji

papučar je napisao:
Kragujevac :)

ma znam da je tužno, :D nebitno je...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

pa eto recimo da je zvezda prije destak godina igrala u nišu, misliš dal bi se delije imale sa kim potući... tome doprinose loši rezultati kluba i narodnom logikom, kad već treba da odaberem smeće, onda ću uzeti ono svoje...

To je to, ali ja smatram da je moje smece Zvezda, a za tebe je to Borac... Dodje nam na isto u svakom slucaju :D
Ja, kao i ti verovatno, nisam izabrao za koga cu navijati, nego su nas od malena ucili tako, mene o Zvezdi, tebe o Borcu, zato ne vidim potrebu za provokacijama :)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:44 
Bič božji
Bič božji

Hertzog je napisao:
Brigate BL je napisao:

To je to, ali ja smatram da je moje smece Zvezda, a za tebe je to Borac... Dodje nam na isto u svakom slucaju :D
Ja, kao i ti verovatno, nisam izabrao za koga cu navijati, nego su nas od malena ucili tako, mene o Zvezdi, tebe o Borcu, zato ne vidim potrebu za provokacijama :)

Na to za koga ćeš navijati utiče mnogo faktora...Odakle si, kakva ti je sredina, za koga ti navijaju drugari u vrtiću, po školama, dal su ti u naselju mangupi koji se dopadaju djevojčicama, tako to krene, a onda postane nešto daleko više, jače, nema objašnjenja, tako sve počinje, a onda postaneše ovisnik ili šta već... Meni nije bila namjera da se uopšte upuštam u diskusiju, ali napali ste momka bez razloga, pokušao je na nešto da vam sugeriše, ali ste vi to doživili kao pokušaj provokacije... Mislim da je samo pokušao da skrene pažnju na nešto...

Još samo da dodam, da sam ja možda pogledao više derbija nego neki od vas koji se smatraju delijama i grobarima, ali sam prevashodno išao da gledam fudbal... Ne samo derbije, nego i prijateljske utakmice reprezentacije one zadnje jugoslavije, pa onda srbije i crne gore...

Još samo nešto, ja sebe ne smatram navijačem, iako sam za sebe mislim da sam član najveće navijačke grupe u mom gradu, nisam u kopu, ali za klub bih i krvi dao, kao i za grupu...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kad se vec spominju gostovanja nakon ovog kola gotovo je izvjesno da ce biti zabranjen odlazak navijaca na gostovanja opet...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:52 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
Kad se vec spominju gostovanja nakon ovog kola gotovo je izvjesno da ce biti zabranjen odlazak navijaca na gostovanja opet...

Kod nas je sve moguće, tako da me ništa ne iznenađuje...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cenim da ce opet Srbi biti krivi...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nece ali jbg neredi u mostaru napad na navijace Slavije...zelja klubova...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2012, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
krivi su sto se osmorica guraju u kombiju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]