Hertzog je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Brigate BL je napisao:
sto je dobra stvar... samo je problem kvalitet fudbala....Navijacke grupe koje su dobro organiyovane imace uvijek svoj standardni broj ljudi bez obzira na rezultate ili sa manjim oscijalacijama, ali simpatizere moze privuci samo dobar fudbal.
pa eto recimo da je zvezda prije destak godina igrala u nišu, misliš dal bi se delije imale sa kim potući... tome doprinose loši rezultati kluba i narodnom logikom, kad već treba da odaberem smeće, onda ću uzeti ono svoje...
To je to, ali ja smatram da je moje smece Zvezda, a za tebe je to Borac... Dodje nam na isto u svakom slucaju
Ja, kao i ti verovatno, nisam izabrao za koga cu navijati, nego su nas od malena ucili tako, mene o Zvezdi, tebe o Borcu, zato ne vidim potrebu za provokacijama

Na to za koga ćeš navijati utiče mnogo faktora...Odakle si, kakva ti je sredina, za koga ti navijaju drugari u vrtiću, po školama, dal su ti u naselju mangupi koji se dopadaju djevojčicama, tako to krene, a onda postane nešto daleko više, jače, nema objašnjenja, tako sve počinje, a onda postaneše ovisnik ili šta već... Meni nije bila namjera da se uopšte upuštam u diskusiju, ali napali ste momka bez razloga, pokušao je na nešto da vam sugeriše, ali ste vi to doživili kao pokušaj provokacije... Mislim da je samo pokušao da skrene pažnju na nešto...
Još samo da dodam, da sam ja možda pogledao više derbija nego neki od vas koji se smatraju delijama i grobarima, ali sam prevashodno išao da gledam fudbal... Ne samo derbije, nego i prijateljske utakmice reprezentacije one zadnje jugoslavije, pa onda srbije i crne gore...
Još samo nešto, ja sebe ne smatram navijačem, iako sam za sebe mislim da sam član najveće navijačke grupe u mom gradu, nisam u kopu, ali za klub bih i krvi dao, kao i za grupu...