banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2012, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Belgijanci, svaka čast. Navijači tamošnje rperezentacije su u pobedi nad Velsom od 2:0 odali počast nekadašnjem selektoru protivnika Geriju Spidu, koji je pre manje od godinu dana izvršio samoubistvo. Spid bi, da je živ, na dan utakmice između Velsa i Belgije proslavio 43. rođendan.
"Poštuj Gerija Spida", piše na paroli navijača koju je na zvaničnom Tviter profilu podelio Fudbalski savez Belgije.

Izgleda da nadimak belgijskog nacionalnog tima, Crveni đavoli, ne odgovara sasvim realnosti.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Sep 2012, 18:40
Ташко je napisao:
Pa evo ja sam Bosanac, ali ne pakujem kofere za Brazil. Tj, pakujem ali ne u tom smislu koji si ti navela.
Jer sam rekao da idem na SP, bez obzira igrala moja reprezentacija ili ne. Bice nam tesko, pored Belgije i Hrvatske; a u kosarci sigurno uzimamo medalju.
Taki sam ti ja, decko iz predgradjaaa...

Barsa :thumbright:

Sto se tice Lihnestajna, Luksemburga i ostalih velesila, ja bih volio da mi njima uvaljamo po 8 komada... Istina, ne bismo primili gol, 99%, ali ne bismo ni dali 8.

Ja koliko znam, treba prvo da se prođu kvalifikacije da bi se uzela medalja, ali eto, kod vas to može naopako ;)

Ma ja, vi samo primate golove od Farskih otoka ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sto se tice evropskih i svjetskih takmicenja u kosarci i fudbalu, treba se bar jednom kvalifikovati...
A to kod nas ide, pa stane, pa krene, pa stane. Kod vas stoji.
Ako se sad fudbaleri ne kvalifikuju, ugasiti fudbalski savez BiH i zdravo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:39 
Početnik
Početnik

Ташко je napisao:
Sto se tice evropskih i svjetskih takmicenja u kosarci i fudbalu, treba se bar jednom kvalifikovati...
A to kod nas ide, pa stane, pa krene, pa stane. Kod vas stoji.
Ako se sad fudbaleri ne kvalifikuju, ugasiti fudbalski savez BiH i zdravo.

"Članica FIBA-e je od 1992. Do sada su šest puta nastupali na Europskom prvenstvu, a najbolji plasman im je osmo mjesto 1993. u Njemačkoj."

Čuj da ukinemo savez, pa kako bi onda Sarajevo išlo u Evropu i deralo evropske klubove, kao što su Levski, Helsinburg, Orebro itd.
Ili kako bi Borac derao Čelik iz Nikšića da nije saveza :lol:

Nego riječ je ovdje o reprezentaciji, mi ćemo se kvalifikovati za to se ne sikiraj, danas će naši mladi momci da dernu Švabe, a sutra aBd slavlje u Zenici i prvo mjesto u grupi :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Mislim da samo vi,Farska ostrva i Jermenija niste nikad bili u glavnom žrijebu nekog većeg prvenstva u fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:58 
Početnik
Početnik

Cosa Nostra je napisao:
Mislim da samo vi,Farska ostrva i Jermenija niste nikad bili u glavnom žrijebu nekog većeg prvenstva u fudbalu.
Bolje da ulažete u sjedeću odbojku jer to ste dobri,ili da vas mi investiramo u tome svejedno.

Pa šta fali?
Opet nam Džekson daje golove u City-u, opet Vedo hara Njemačkom, opet Asmir brani u Engleskoj Premier ligi :)
Mi smo opet na njih ponosni, a ono što je najbitnije, ne treba mi pasoš da odem da gledam svoju reprezentaciju ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav saljivdzija 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
Gori je pokušaj humora ovog Cosa Nostre, izlizana šala iz '98 da Bosna ima reprezentaciju u sjedećoj odbojci zahvaljući vama,pogotovo što je dobrim dijelom došlo do smjene generacije, pa sad u toj reprezentaciji igraju djeca koja nemaju veze sa ratom :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:38 
Početnik
Početnik

Znaš kada je to prestalo da vrijeđa normalan svijet, davno smo mi vidjeli da nemaju ni trunku stida, ali ono što njih bolio, jeste što mi ne odgovaramo tako, mi ne diramo u njihove žrtve, već u nama propradi bosanski inat, pa momci kojima su sjebali živote, skupe zadnje atome snage i dođu kao šampioni svijeta, to je ono što boli, mnogo više nego ove njegove prazne riječi.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
1946 je napisao:
Opet nam Džekson daje golove u City-u, opet Vedo hara Njemačkom, opet Asmir brani u Engleskoj Premier ligi :)
Mi smo opet na njih ponosni, a ono što je najbitnije, ne treba mi pasoš da odem da gledam svoju reprezentaciju ;)

Niko nije rekao da ne trebas biti ponosan. A da Vedad hara Njemackom, ho-ho-ho.
A u Srbiju se moze otici sa licnom, ne treba pasos.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Da se mi vratimo temi, šta mislite kako će Makedonci da prođu sa Škotima, i imaju li Hrvati ikakve šanse u Brislu?
Očekujem da će u grupi G BiH pobijediti Latviju, a Grci Litvaniju. Dakle, nema odluke do direktnog susreta ove dvije ekipe. Ovo sve ostalo je samo zagrijavanje.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
STRATOKASTEL je napisao:
Očekujem da će u grupi G BiH pobijediti Latviju, a Grci Litvaniju. Dakle, nema odluke do direktnog susreta ove dvije ekipe. Ovo sve ostalo je samo zagrijavanje.

ne slažem se. Slovačka nije nimalo naivna

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
BiH je mnogo naivnija (kada igra sa velikim ekipama), ali ne vjerujem da će Slovačka imati pozitivan bilans u susretima sa BiH ili Grčkom, i samim tim ne može je zapasti nešto više nego treće mjesto u grupi.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
STRATOKASTEL je napisao:
Da se mi vratimo temi, šta mislite kako će Makedonci da prođu sa Škotima, i imaju li Hrvati ikakve šanse u Brislu?

skoti ce pobijediti makendonce a hrvatima ne dajem nikakvu sansu,mozda malu za nerijesen ishod meca.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Kontam da će Belgija fasovati od Hrvatske sutra, prosto zato što su Hrvati jeli više pure, pa bila Belgija i zeru individualno jača. U ovoj grupi nema lakog gostovanja, ali ni domaćinstva, Srbija, Hrvatska i Belgija bez razlike mogu biti na prvoj ili trećoj poziciji. Kontam da Škoti čudom mogu do drugog mjesta, kad bi im se zvijezde poklopile.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
1946 je napisao:
Znaš kada je to prestalo da vrijeđa normalan svijet, davno smo mi vidjeli da nemaju ni trunku stida, ali ono što njih bolio, jeste što mi ne odgovaramo tako, mi ne diramo u njihove žrtve, već u nama propradi bosanski inat, pa momci kojima su sjebali živote, skupe zadnje atome snage i dođu kao šampioni svijeta, to je ono što boli, mnogo više nego ove njegove prazne riječi.

Slika

Momak kontam ja da su tebi sva zaboljanja sa loptom ista, ali ovo je tema Reprezentativni fudbal .... Inace da se podsjetimo
http://sh.wikipedia.org/wiki/Fudbal

Sto se tice ko cije zrtve dira, otidji na bilo koji proturski forum u BIH i vidjeces ko vrijedja cije zrtve, i nemoj biti mali mangup, na ovom forumu su uglavnom odrasli ljudi, o takvim stvarima i sa tim stavovima raspravljaj se na djecijim nacionalistickim forumima kojih imas na pretek.

Sto se tice te sale, ok je ona, to je fraza iz nekog filma al nije bitno...

Inace, BIH ce po meni lagano dobiti sve utakmice osim Slovacke i Grcke. Slovaci igraju od sjaja do ocaja, pa sad zavisi kako ce da im dune ovaj ciklus. Grci su cvrsta ekipa koja zna da igra na rezultat, i sa njima nikad niko nije na cisto :) .

Sto se Srbije tice, bice tesko dalje, skoro nemoguce. Sve se ono da srediti, iskristalisace se ekipa posle Velsa, i bolje cemo igrati, ali ljudi MORAMO negdje pronaci napadaca! Igraca koji moze smiriti ispucanu loptu, visiti u ofsajdu i ganjati neki otpadak, ma i prosjecnog napadaca, ne treba nam vrhunski.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ko e reko Pantela :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tacno sam znao da cemo zaliti za njim...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
1946 je napisao:

Slika

Koga li ovo boli ? Ovo je za sažalit
Ali,kakav sport takva i nacija

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Joj, kako ti se da da toliko seres. ;>
Na stranu sto je totalni off, naziv teme je REPREZENTATIVNI FUDBAL!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]