banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 15:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 329 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2012, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Ne otvaram vise linkove koje ti ili spijo postavljate :D

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ma ok je ovo,tutorijal za mariniranje piletine.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cekaj malo, zar u Americi skoro nije neki jaro optuzen za terorizam jer jesenas demonstrirao ispred neke banke?

Ako ove dve budu pomilovane povodom Bozica, da li ce prihvatiti pomilovanje ili ce guliti do kraja?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Našao sam njihov album " Убей сексиста!" pa ću poslušati danas da vidim valja li :P

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Kad je moj đed Vojislav bio klinac, bilo ih je bruka djece u kući, a udarila kriza, hrane malo. I dođe jednog zimskog dana pop u njihovu kuću i kaže mom prađedu Stevanu:" Ajd da malo okadimo dom domaćine "...i obave oni to. Kad su to obavili(za 5-6 minuta), kaže pop mom pradedi:"Ima li šta dobro za slugu božijeg domaćine?"
Postavi prababa sto i pop se fino naručka nekog sira što je ostalo, vina i kuruze(prađed nije ni ručao ni večerao, ni tog, ni iduća dva dana).
Kad je krenuo, pop reče:"Valjalo bi da se pođe, a red je da se nešto i ponese".
Kaže pradeda:"Ima dobre rakije pope?"
Pop će na to:"Ma rakije imam kolko oš, ne mogu je više ni primirisat, nego, čujem da imaš pršuta za dve zime?"
Kaže pradeda"Nemam tolko pope, lažu..." Kaže pop:"Pa zar tako domaćine??"
I pradeda, šta će, skine pršut s tavana i isprati popa. Kaže deda da su naredna 3 mjeseca on i ostala djeca jela hljeba i vode.

Pitao sam đeda jedne prilike kad je pop baš izašao iz kuće "Što deđe ne izbaciš ovu bandu kad ti dođe?"
Kaže đed:"E moje ludo djete, ne znam ni ja sam. Goni ih u kurac, daj im njihovo, samo nek se nose." A s druge strane, đed je vratio partijsku knjižicu kad su mu rekli da mora prestati da slavi slavu. Otad ja imam jaku želju da sve te klošare odjebem i što kaže Zoka da ih vratim u Punta od 3500km.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
ma daj ne s*! :angry1: nece ti niko nista otet, ako ces nesto dati daj a nemoj poslje otracavat! :angry1:
i koliko su ljudi pomogli u ratu,,, ocito se bolje pamti loshe nego dobro,, :fadein:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
nasmjeshiti luzer je napisao:
Kad je moj đed Vojislav bio klinac, bilo ih je bruka djece u kući, a udarila kriza, hrane malo. I dođe jednog zimskog dana pop u njihovu kuću i kaže mom prađedu Stevanu:" Ajd da malo okadimo dom domaćine "...i obave oni to. Kad su to obavili(za 5-6 minuta), kaže pop mom pradedi:"Ima li šta dobro za slugu božijeg domaćine?"
Postavi prababa sto i pop se fino naručka nekog sira što je ostalo, vina i kuruze(prađed nije ni ručao ni večerao, ni tog, ni iduća dva dana).
Kad je krenuo, pop reče:"Valjalo bi da se pođe, a red je da se nešto i ponese".
Kaže pradeda:"Ima dobre rakije pope?"
Pop će na to:"Ma rakije imam kolko oš, ne mogu je više ni primirisat, nego, čujem da imaš pršuta za dve zime?"
Kaže pradeda"Nemam tolko pope, lažu..." Kaže pop:"Pa zar tako domaćine??"
I pradeda, šta će, skine pršut s tavana i isprati popa. Kaže deda da su naredna 3 mjeseca on i ostala djeca jela hljeba i vode.

Pitao sam đeda jedne prilike kad je pop baš izašao iz kuće "Što deđe ne izbaciš ovu bandu kad ti dođe?"
Kaže đed:"E moje ludo djete, ne znam ni ja sam. Goni ih u kurac, daj im njihovo, samo nek se nose." A s druge strane, đed je vratio partijsku knjižicu kad su mu rekli da mora prestati da slavi slavu. Otad ja imam jaku želju da sve te klošare odjebem i što kaže Zoka da ih vratim u Punta od 3500km.

Inace tema je Pussy riot, a ne tvoje raspolozenje prema svestenicima.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
btw i asanz ih je"pomeno"al on se nece tako lahko sprovest,,, rusi su majka sta ce mu ameri napakovat! :fadein:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48

Pradeda ti je bio idiot, i to žešći :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Crkva i država su u Rusiji povezane i više nego što je to kod nas slučaj.. Ne bi me začudilo da su pusice i veću kaznu dobile. Ne poričem njihovu odgovornost koja je prekršajnog karaktera, ali kazna je pretjerano oštra i politički motivisana..

I ne znam šta se crkva toliko gnuša pank molitve. Pank baš ide uz crna stakla na hamerima koje popovi voze... :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:30 
Veteran
Veteran

Avatarka imaš pravi vjernički jezik.
U principu ti nemaš pojma šta vjerovati znači, ti poštuješ, a nemaš pojma šta. Pravi si primjer "pravog vjernika" zbog kojih ja nikad neću biti jedan.
I uz to si puno nervozna, a najnervoznija kad nemaš kud, što je logično.
A popovi su u ratu pomagali u pauzama kad nisu upirali prstom i kenjali o vjekovnim ognjištima. To i dan danas rade. Ali ako baš želite biti npr. Grigorijevo stado, šta me briga, izvolte.
Spoiler:
:D Pade mi na pamet terorija - Zašto ljudi toliko mrze sektaše? Zato što ih popovi toliko nerviraju da ih pomisao kako postoji još takvih klošara dovori do granica uračunljivosti. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
A popovi su u ratu pomagali u pauzama kad nisu upirali prstom i kenjali o vjekovnim ognjištima. To i dan danas rade.

Ahaha, odlicno, odlicno, odlicno :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ofm ti jako dobro znas da se svetom Duhu ne smije lagati, a luzerov pradjed ce primiti platu pravednicku dok ce nasi savremeni fariseji dobiti ono sto im je Isus obecao

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Grigorijevo stado je stado sujevjernih.Vjeruju u "nešto tu ima".

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 17:36 
Veteran
Veteran

Radio Svetigora, patrijarh Kiril na temu:
Spoiler:
Патријарх Московски и све Русије Кирил оштро је осудио акцију групе Pussy Riot у московском храму Христа Спаса.

„Ми немамо будућности ако почнемо да се ругамо великим светињама и ако неки то ругање буду сматрали храброшћу, изразом политичког протеста, прикладним дјелом или безазленом шалом“, казао је Патријарх у суботу након Литургије у московском храму Полагања ризе Пресвете Богородице.

Предстојатељ Руске Православне Цркве је признао да му се срце цијепа због тога што међу онима који оправдавају ово богохуљење или га умањују, има оних који „називају себе православним хришћанима“.

Патријарх је инцидент назвао ђаволском махинацијом.

„Ми сада пролазимо кроз Велики пост. Ђаво се подсмијава свима нама, уносећи толико жалости у дане када се морамо уклањати од брига овог свијета, погружавати се у молитву, ограничавати себе постом и кајати се за своје гријехе“, казао је он.

Истовремено, Патријарх сматра да је ово искушење послато вјернима у дане Великог поста „да би сви били свјесни одговорности за нашу земљу, за Свету Русију, за православну вјеру“.

„Православан човјек своју одговорност првенствено изражава усрдном молитвом Богу. Ти људи не вјерују у моћ молитве. Они вјерују у моћ пропаганде, моћ лажи и клевета, моћ интернета, моћ мас медија, моћ новца и оружја. Ми вјерујемо у моћ молитве“, истакао је Патријарх.

Он је позвао сву Цркву на „усрдну и ватрену молитву за нашу земљу, за нашу вјеру, за наш народ, да би нам Господ опростио гријехе и поново нам ниспослао своју милост. Да би, прошавши кроз искушења, из њих изашли очишћени, оснажени, способни да изградимо своју будућност у складу са Божијим законом и људском савјешћу“.

Како је раније пренијето у медијима, феминистичка група Pussy Riot извела је 21. фебруара једну од својих пјесама пред царским дверима храма Христа Спаса, назвавши ово дјело „панк молебаном“.

Чланице групе оптужене су за „хулиганство“ и против њих је покренут поступак.

Evo da ga se nagledate i naslušate, kako divno zbori:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gn2k6ooeViU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer цитирао патријарха у спојлеру je napisao:
Они вјерују у моћ новца. Ми вјерујемо у моћ молитве

Рече патријарх држећи златни крст у руци и седећи у цркви окованој златом како верује у моћ молитве док они верују у моћ новца :P

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 19 Avg 2012, 18:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ljudi, sta je tema ovdje?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Patrijarh Kiril je imao svojih izleta, sjećate li se onog sata na njegovoj ruci od par hiljada evra.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ljudi, sta je tema ovdje?

Тема су пуси рајот и о томе и расправљамо ако ниси приметио. А патријарх је део те теме.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A nije tema kako bi bilo da se nesto slicno desilo u nekoj zapadnoj zemlji...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 329 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]