banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 09 Avg 2012, 13:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Pozlilo mu , odustao od takmicenja...uostalm procitaj ovde http://sport.blic.rs/olimpijada-2012/ve ... iz-bolnice
A za Djokovica sam citao da ima nekih privatnih problema....ali evo ga igra Rodzers kup....uzeo Tomica 2-0...:D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne volim nikakvu vrstu rasprava na netu,jer se drzim one "i onaj ko pobijedi u raspravi na netu,ipak je idiot!",zato sinoc nisam ni odgovarao erazmu,tashku i jos nekim momcima,ali vidim da 30 ljudi pominje moj post pa nema smisla da kuliram.....znaci,niti cu ja vas ubjediti da je vaterpolo kara mushanova,niti cete vi mene ubjediti da ce planeta stati za vikend dok se bude igralo finale vaterpola,zato je bolje da se manemo corava posla...vidim da je vecina argumenata bila "slageru nemoj srati,neznalico,pljuvacu...itd"....znaci postedite me tih argumenata "moj tata je jaci od tvog tate" i ako neko zeli da opovrgne nesto konkretno od onoga sto sam napisao,slobodno...u suprotnom,uzivajte u vaterpolu a taj rijecnik ostavite za kucnu upotrebu...jedino su tashko i @ volim borac pokusali iznositi zaista argumente,ali mislim da je i njima dvojici samima smijesno dok pisu o popularnosti vaterpola u francuskoj,argentini,kini ili velikoj britaniji.....ponovicu sta sam napisao,i jos pojasniti....

1-u olimpijskom komitetu se vec vode razgovori o tome,i vaterpolo je prvi sport na listi za izbacivanje sa olimpijskih igara...ovdje nema sta da dokazujem,sve je receno

2-jace bi bilo prvenstvo ex-yu nego prvenstvo ostatka svijeta....mislim da ne trebam ni ovo pojasnjavati,jer me ne bi zacudilo da sve tri medalje osvoje ex-yu zemlje,sto se vec i desavalo.

3-napisao sam da je mnogo veci uspjeh biti 10. na svijetu u fudbalu nego prvak svijeta u vaterpolu....onaj ko hoce da vidi,on vidi da je ulazak gane medju 8 na svijetu u juznoj africi gledalo u direktnom prenosu vise od 200 zemalja na svijetu,a vaterpolo finale se prenosi u (maximalno) pet zemalja,a u 99% zemalja se ne objavi ni ko je svjetski prvak,a kamoli sta drugo!...onaj ko ne vidi da je 50 puta vise ljudi u svijetu culo za cetvrtfinaliste SP u fudbalu,nego da budes 18 puta uzastopno svjetski prvak u vaterpolu,taj nece nikad nista ni vidjeti,i ovaj post nije njima ni namjenjen,oni se i tako ukljucuju svake 2 godine u pracenje sporta kad i prodavacice na pijaci pocnu pricat o nekom dogadjaju....za takve je mozda veci uspjeh i zlato vaterpolista na OI nego osvajanje EP u fudbalu od strane Spanije.

i na kraju da pojasnim koji me q uopste tjerao da zapinjem za vaterpoliste i trosim svoje vrijeme kuckajuci o njima....to je bio post od kolege u kojem je prenio udovicicevu izjavu namjenjenu srpskim novinarima i srpskoj javnosti koji drhte zajedno sa njima u svakom napadu i svakoj odbrani,prezivljavajuci to kao da sami igraju....znaci gospodin vaterpolista kaze "Ostavite nas na miru!!!"
e upravo ta recenica mi je skrenula paznju,a onda kad sam jos vidio da se gospodin vaterpolista zali na "nepodnosljiv pritisak",e onda sam morao da reagujem! Jbm ti zivot,citava planeta vrsi pritisak na usaina bolta da pomete svoju konkurenciju,i on ih pomete...citava kugla zemaljska vrsi pritisak na USA kosarkase da oduvaju svoje protivnike i oni oduvaje sve po 30 razlike!! A ovaj se zali na pritisak u vaterpolu!! :( :( ...ooooo,jebem te fudbalee :( :(

ustvari...ostavio bih ja njih na miru...ali isto tako bih ih ostavio na miru umjesto onih doceka vaterpolista na balkonima gdje samo ispadamo smijesni....jer oni tu medalju prvenstveno osvajaju za sebe,da se ostvare kao sportisti,postanu popularni,guze anu ivanovic,dobiju DOZIVOTNU NACIONALNU PENZIJU,u visini 3 prosjecna licna dohotka!!....a srbija od medalje vaterpolista nema apsolutno nista!
druga je stvar sto bi se mi nalozili i na navlacenje konopca da su nam rivali hrvati ili crnogorci...

znaci gospodo vaterpolisti,imate bar jednog koji vas je ostavio na miru...uzivajte..

ne bih zaista ni primjetio to "ostavite nas na miru" da je to rekao novak djokovic,nemanja vidic ili neko tako koga zna citava planeta i za kojim ce se osvrtati svako dijete svejedno u monte carlu,bangladesu,new yorku,hamburgu ili kinsasi.....ali kad mi vaterpolista kaze "ostavite nas na miru,pritisak je nepodnosljiv",to zaista tesko gutam...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Na pocetku rasprave sam bio na strani vaterpolista, al ovim postom me Schlager pridobio :)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

nisam ni sumnjao,samo naprijed momci,i hercegovac je uz vas :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
@Schlager
Ne bih nikad od tebe očekivao ovakav "pljuvački" post, ali ok, očigledno ne voliš vaterpolo. Osvrnuo bih se ipak na dvije stvari:
1. Ne vidim nikakav smisao u poređenju popularnosti fudbala i vaterpola. Ni jedan sport se ne može mjeriti po popularnosti sa fudbalom, a kamoli vaterpolo (mada lično stavljam par sportova ispred fudbala). A da li će vaterpolo posve propasti ili će ipak postići neku širu popularnost teško je predvidjeti. Kakve su sve gluposti postale popularne u svijetu, zašto ne bi i za mene prilično atraktivan vaterpolo.
2. Kažeš ne osvajaju medalje za nas već za sebe. Pa i da fudbaleri osvoje medalju isto bi se moglo reći, ne vidim zašto tako nešto prebacivati vaterpolistima.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a za koga slave igraci barselone,celzija,reala kad se voze onim autobusima pa slave poslije po trgovima,jel to isto samo za sebe ili kako to ide u fudbalu?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tim dijelom sam htio rec da ce citav svijet cuti da je novak nesto osvojio,ili barselona koju pominjete...i nek svaki hiljaditi na svijetu pozeli turisticki obici rodni grad novaka djokovica,eto koristi za srbiju,promocije,para od turizma...

mislim da nijedan turista (vise nego sada),nece pozeljeti da obidje srbiju kad postane prvak svijeta u vaterpolu jer uglavnom i ne cuju za to...

ovo je objasnjenje mandraku i forty two...

ili da koji slucajem fudbaleri udju u polufinale necega,nema 2% ljudi na svijetu koji nece znati za to i zapitati se gdje je ta srbija.....tako nekako

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i odoh navijat za zvezdu,kao potvrda svega ovoga sto pisem :D :D :D

ako nekome ne odgovorim,nisam uobrazen i ne kuliram,vec odoh navijat za zvezdu i vosu,pa se cujemo pred ponoc...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

slager brate dragi,ako neko ocekuje da ce neko doci u srbiju zbog vaterpola onda bolje da nikad i ne dolazi.u srbiji i nemas nista viditi sto bi te moglo asocirati da tu zive evropski i svjetski prvaci

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
slager brate dragi,ako neko ocekuje da ce neko doci u srbiju zbog vaterpola onda bolje da nikad i ne dolazi.u srbiji i nemas nista viditi sto bi te moglo asocirati da tu zive evropski i svjetski prvaci

ajd dok sam jos ovdje...izgleda da demantujes onaj moj dio posta u kojem kazem da srbija nema nikakvu korist od medalje vaterpolista,vec samo placanje dozivotne apanaze u vidu visokih nacionalnih penzija,pa mi ti onda reci kakva je konkretna korist srbije?...mozda stvarno ima nesto sto ne vidim,nisam ja tvrdoglav za prihvatit sugestiju...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 16:59 
Veteran
Veteran

A koja je korist što se u fudbal ulaže para otprilike kao u sve ostale sportove zajedno? Da li je Srbija imala ikakve koristi od toga? I treba li uopšte sport gledati kroz profitabilnost? Tako bi ostalo možda 2-3 sporta.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
1-u olimpijskom komitetu se vec vode razgovori o tome,i vaterpolo je prvi sport na listi za izbacivanje sa olimpijskih igara...ovdje nema sta da dokazujem,sve je receno

2-jace bi bilo prvenstvo ex-yu nego prvenstvo ostatka svijeta....mislim da ne trebam ni ovo pojasnjavati,jer me ne bi zacudilo da sve tri medalje osvoje ex-yu zemlje,sto se vec i desavalo.

3-napisao sam da je mnogo veci uspjeh biti 10. na svijetu u fudbalu nego prvak svijeta u vaterpolu....onaj ko hoce da vidi,on vidi da je ulazak gane medju 8 na svijetu u juznoj africi gledalo u direktnom prenosu vise od 200 zemalja na svijetu,a vaterpolo finale se prenosi u (maximalno) pet zemalja,a u 99% zemalja se ne objavi ni ko je svjetski prvak,a kamoli sta drugo!...onaj ko ne vidi da je 50 puta vise ljudi u svijetu culo za cetvrtfinaliste SP u fudbalu,nego da budes 18 puta uzastopno svjetski prvak u vaterpolu,taj nece nikad nista ni vidjeti,i ovaj post nije njima ni namjenjen,oni se i tako ukljucuju svake 2 godine u pracenje sporta kad i prodavacice na pijaci pocnu pricat o nekom dogadjaju....za takve je mozda veci uspjeh i zlato vaterpolista na OI nego osvajanje EP u fudbalu od strane Spanije.

i na kraju da pojasnim koji me q uopste tjerao da zapinjem za vaterpoliste i trosim svoje vrijeme kuckajuci o njima....to je bio post od kolege u kojem je prenio udovicicevu izjavu namjenjenu srpskim novinarima i srpskoj javnosti koji drhte zajedno sa njima u svakom napadu i svakoj odbrani,prezivljavajuci to kao da sami igraju....znaci gospodin vaterpolista kaze "Ostavite nas na miru!!!"
e upravo ta recenica mi je skrenula paznju,a onda kad sam jos vidio da se gospodin vaterpolista zali na "nepodnosljiv pritisak",e onda sam morao da reagujem! Jbm ti zivot,citava planeta vrsi pritisak na usaina bolta da pomete svoju konkurenciju,i on ih pomete...citava kugla zemaljska vrsi pritisak na USA kosarkase da oduvaju svoje protivnike i oni oduvaje sve po 30 razlike!! A ovaj se zali na pritisak u vaterpolu!! :( :( ...ooooo,jebem te fudbalee :( :(

ustvari...ostavio bih ja njih na miru...ali isto tako bih ih ostavio na miru umjesto onih doceka vaterpolista na balkonima gdje samo ispadamo smijesni....jer oni tu medalju prvenstveno osvajaju za sebe,da se ostvare kao sportisti,postanu popularni,guze anu ivanovic,dobiju DOZIVOTNU NACIONALNU PENZIJU,u visini 3 prosjecna licna dohotka!!....a srbija od medalje vaterpolista nema apsolutno nista!
druga je stvar sto bi se mi nalozili i na navlacenje konopca da su nam rivali hrvati ili crnogorci...

znaci gospodo vaterpolisti,imate bar jednog koji vas je ostavio na miru...uzivajte..

ne bih zaista ni primjetio to "ostavite nas na miru" da je to rekao novak djokovic,nemanja vidic ili neko tako koga zna citava planeta i za kojim ce se osvrtati svako dijete svejedno u monte carlu,bangladesu,new yorku,hamburgu ili kinsasi.....ali kad mi vaterpolista kaze "ostavite nas na miru,pritisak je nepodnosljiv",to zaista tesko gutam...

1. prvi put cujem za to, zamolio bih te ako imaju gdje te informacije da podijelis sa namam. Zenski vaterpolo je uveden tek 2000. godine u Sidneju, i ne vidim smisao primljanja zenskog vaterpola, da bi vaterpolo nekoliko godina poslije izbacili potpuno izbacili.
Osim toga vaterpolo najstariji timski olimpijski sport i ima jaku olimpijsku tradiciju tako da mi zvuci nemoguce to sto ti pises o nekakvom izbacivanju.

2. Trenutno si vjerovatno u pravu, ako vidimo u kakvoj su formi Srbija, Hrvatska i Crna Gora, medjutim to nije bilo uvijek tako, a da bih ti sada to dokazao mozes i sam uzeti i vidjeti recimo statistiku svih olimpijskih turnira od 1900. godine do ovih olimpijskih igara.

3. Naravno da je fudbal najpopularniji, tu nema price, pogotovo zato sot smo levati u fudbalu a palimo se sve na fudbal. Recimo pogledaj primjer kosarkasa, jedno vrijeme su sve osvajali, navikli su nas na medalje, i postale je normalno da uzimamo medalju, cak sta vise ako nije zlato bio je neuspjeh. Isto to se desava sa vaterpolistima. Medjutim u kosarci imamo ogromne probleme i slazes se da bi bio uspjeh ogroman da u narednim godinama osvojimo bilo kakvu medalju. Vjerovatno ce i sa vaterpolistima doci vrijeme stagnacije, pormjene generacije, mozda ce slijedeca biti losija pa nece biti medalja, mislim da bi onda ljudi poceli puno vise cijeniti ovaj sport.

Jak je pritisak na vaterpoliste, to sam vec prije objasnio, jer svi misle da je zlato ili bilo koja medalja gotovo sigurna a to nije tako. Sve reprezentacije su napredovale i puno je timova koji su sve vise ujednaceniji sa "balkancima" i Madjarima. To je taj pritisak sto ljudi misle kao ti, da je to gotovo stvar, a i Spanci i Njemci i Talijani itd. provode 6 sati dnevno u bazenu plus teretana. Je li ti trebam pisati su nas Njemci tukli ove godine u Nisu, da su Crnu Goru izbacili vec dva puta, da su Spanci redovno uzimali medalju na olimpijadi, da su Taliji jaci nego ikada itd...
Vaterpolo je timski sport i smijesno je porediti sa pojedinacnim sportom, ali eto tvrdim da Ameri imaju isto taj pritisak, i ne vidim da bas deru sve druge reprezentacije da se poigravaju sa njima itd. Sta cak vise vidjece se hoce li uzeti zlato...daleko su oni od nepobjedivih...

Ovo podebljano je najveca pljuvacina da se izrazim. Ako kome se moze reci da igraju sa srcem, da nastupaju kao jedna dusa, i da Srbiju i svoju zemlju predstavljaju u najboljem mogucem svijetlu onda su to vaterpolisti. Nemaju oni milionske zarade i sta ja znam, pa da se ostvare u tome finansijskom smislu, za njih je olipmijada vrhunac ostvarenja kao i za mnoge druge sportiste, ostvarenje sna i dugogodisnjeg treninga i rada, ta jedna medalja ima puno vecu moc nego sto ti mislis, mislim da ni jednom nije ni na kraj pameti da li ce dobiti penziju ili sta j znam...
Eno onaj lik sto puca na golubove osvojio za Hrvate zlato pa si vidio koji docek i fama oko toga...
grijesis puno oko ovoga sporta...
ja ne volim atletiku, gimnastiku, plivanje, konjicki sportovi, biciklizam i sta ja znam, sve su mi to dosadni sportovi ali ne pisem da to nije sport, a kada bi neke olipmijske sportove poredili sa vaterpolom i pisali o popularnosti, onda bi omali isti omjer izmedju toga sporta i vaterpola kao vaterpola i fudbala...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ako nekoga interesuje Taekwondo, obratite pažnju na Turčina Serveta Tazegüla, -68kg, nije normalno šta čovjek radi, pobjedio u četvrtfinalu 9-2, u polufinalu se bori protiv Britanca kojeg je prošle godine pobjedio sa 13-1, borba prekinuta prije regularnog isteka 3. runde (kad se napravi razlika od 12 bodova borba se prekida).

EDIT: lik upravo ušao u finale Olimpijade, očekivano.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
У инбокс нам је стигла порука од Михаила Дудаша који нас је замолио да је објавимо...

''Пошто се доста људи распитује да ли сам добро,а заиста нисам у могућности свима да одговорим,овако ћу написат јер ми је тако лакше.Добро сам.Нажалост се десило оно што нисам могао исконтролисати и то у време када ми је то најмање било потребно.Сада када пратим резултате видим да бих био на веома завидној позицији али о томе не треба причати.Захваљујем се свима који су се забринули,али нема потребе за тужним лицима јер за то нема времена.Чека нас још много Олимпијада,Светских и Европских првенстава те идемо сви једно !!!УРА!! у то име.Волео бих да шерујете статус како би људи знали шта се догодило.Хвала унапред''

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uGsqMBZhghw[/youtube]

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kvecHAxvw6U[/youtube]

Mislim ne volim ni ja Spance sto u fudbalu to u kosarci, svugdje su smecari i samo simuliraju ali ne mozes ovako nesto uraditi, pa dao bi mu dozivotnu zabranu igranja..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Interesovanja za OI imam sve manje...jos od prosle olimpijade. nekako me sve to lagano nervira, satro olimpijski duh i slicno. Ukinu li vaterpolo to ce biti samo jedna u nizu idiotskih odluka. Pa zar gadjanje glinenih golubova bude olimpijski sport a vaterpolo ne!?!?!?!?

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:33 
Veteran
Veteran

Ma sumnjam da će do toga doći. Prilikom glasanja za sportove koji će biti u Riju svi dosadašnji sportovi su potvrđeni sa velikom većinom, a novi će izgleda biti verzija ragbija i golf(!?)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Golf!?!?!?!?!? MAJKO MILA!!!

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
eh, da su samo glineni golubovi imbecilni sport .. ima toga jos

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]