krol2 je napisao:
drug
pobogu brate niko nije malouman pa da sad vjeruje takvim naslovima a gledao je utakmicu
usli su opusteno,poveli 2-0 poceli se zajebavati kao onaj blentavi Filipovic sto je navalio ko neslan pa 3 zaredom apsolutno bezveze i nerezonski opalio
u zadnjoj shvatili da je djavo odnio salu dodali gas i satrali onako kako su trebali odmah
i to je sve
a ostali Vanjin monolog o drugim sportovima....zasto da se ne kritikuje kad se postigne los rezultat....sta je u tome lose
poklanjam se do zemlje kad se postigne vrhunski rezultat ali hocu i da kritikujem kad je pristup,jos jednom kazem pristup a ne poraz u pitanju
smijuljiti se,setkati,ne boriti....ma kritikovacu do neba.....upri do krajnjih granica i izgubi slavicu te kao da si pobijedio
a to se osjeti....svi slavimo i hvalimo onaog malog u plivanju....vidi se....niko ne kritikuje ni cavica,onog Bekrica,Kolasinca,donekle odbojkase...
Evo ja uopste nisam malouman, ali takav naslov bi u potpunosti odgovarao a gledao sam utakmicu i vaterpolo mi je omiljeni sport. Radio sam cak jedno vrijeme i kao sportski novinar u jednom print mediju. Stoga mislim da uopste nemas nikakvog uvida sta se desava u glavama ljudi kad ih uhvati nervoza. Tako ja vidim i nerezonske suteve losu igru u odbrani, i slabu realizaciju igraca vise, i smjenu na golu, i bukvicu koju im je ocitao Udovicic pred odlucujucu cetvrtinu. Tako sam ja to vidio. Sva sreca pa je drugacije od tvog.
Tako da mislim da je Vanja potpuno - U PRAVU.
Sto se tice ostalog, Vanja nije rekao da se ne kritikuje. Izvini ako nisi gledao Sesti krug, nemoj komentarisati njegovu izjavu. Jedno je kritika a drugo je linc. Igre jos nisu ni zavrsile, a kod nas milion stratega i generala poslije bitke.
Rekao je da se saceka da se igre lijepo zavrse, pa neka svako podvuce crtu i preuzme odgovornost za ostvareno.
A na ovaj nacin se stvara negativna atmosfera kod onih sportista koji su jos uvijek u Londonu, i koji sada nemaju pravo ni na najmanji kiks jer ce ih kvazi-javnost u Srbiji razapeti.
E u tome ga podrzavam. Stoga, jos jednom BRAVO VANJA.