banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
drug
pobogu brate niko nije malouman pa da sad vjeruje takvim naslovima a gledao je utakmicu
usli su opusteno,poveli 2-0 poceli se zajebavati kao onaj blentavi Filipovic sto je navalio ko neslan pa 3 zaredom apsolutno bezveze i nerezonski opalio
u zadnjoj shvatili da je djavo odnio salu dodali gas i satrali onako kako su trebali odmah

i to je sve

a ostali Vanjin monolog o drugim sportovima....zasto da se ne kritikuje kad se postigne los rezultat....sta je u tome lose

poklanjam se do zemlje kad se postigne vrhunski rezultat ali hocu i da kritikujem kad je pristup,jos jednom kazem pristup a ne poraz u pitanju
smijuljiti se,setkati,ne boriti....ma kritikovacu do neba.....upri do krajnjih granica i izgubi slavicu te kao da si pobijedio
a to se osjeti....svi slavimo i hvalimo onaog malog u plivanju....vidi se....niko ne kritikuje ni cavica,onog Bekrica,Kolasinca,donekle odbojkase...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Vanja je samo htio da se rasterete bremena pritiska koji nose.
Vide oni atmosferu ocajanja koja vlada u drugim nasim selekcijama koje su prosle kao bose po trnju na olimpijadi pa se boje da ih isto ne zadesi!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka

musakica je napisao:
Vanja je samo htio da se rasterete bremena pritiska koji nose.
Vide oni atmosferu ocajanja koja vlada u drugim nasim selekcijama koje su prosle kao bose po trnju na olimpijadi pa se boje da ih isto ne zadesi!

e to je istina.....ali ako nece pritisak izoluj se brate....zafrljaci laptop kroz prozor i ne pricaj nisakim izvan sela

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka

gdje je hercegovac...
hrvati vode 5-0 a mi smo samo 11-6 sa amerima igrali :) :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
da su izgubili, sigurno bi okrivili medije.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
404_forbidden je napisao:

hercegovac sindrom zavladao forumom,kidam nalijevo

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka

404_forbidden je napisao:

ma dobro,bi sigurno i to je normalno....ovako su dobili pa Vanja izasao da drzi predavanje

oni stvarno rijetko kiksaju i mislim da najduze traju i imaju najjaci karakter od svih reprezentativnih selekcija pa im sve dozvoljavam :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
da, razbili ih u zadnjoj cetvrtini sa 5 golova pa ajde da malo odrzim predavanje :) ... al eto, u vaterpolu se moze brzo stici 3-4 gola razlike .. samo neki od nas su bili skepticni sto se tice toga :D .. sve je dobro sto se dobro svrsi.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 20:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
krol2 je napisao:
drug
pobogu brate niko nije malouman pa da sad vjeruje takvim naslovima a gledao je utakmicu
usli su opusteno,poveli 2-0 poceli se zajebavati kao onaj blentavi Filipovic sto je navalio ko neslan pa 3 zaredom apsolutno bezveze i nerezonski opalio
u zadnjoj shvatili da je djavo odnio salu dodali gas i satrali onako kako su trebali odmah

i to je sve

a ostali Vanjin monolog o drugim sportovima....zasto da se ne kritikuje kad se postigne los rezultat....sta je u tome lose

poklanjam se do zemlje kad se postigne vrhunski rezultat ali hocu i da kritikujem kad je pristup,jos jednom kazem pristup a ne poraz u pitanju
smijuljiti se,setkati,ne boriti....ma kritikovacu do neba.....upri do krajnjih granica i izgubi slavicu te kao da si pobijedio
a to se osjeti....svi slavimo i hvalimo onaog malog u plivanju....vidi se....niko ne kritikuje ni cavica,onog Bekrica,Kolasinca,donekle odbojkase...

Evo ja uopste nisam malouman, ali takav naslov bi u potpunosti odgovarao a gledao sam utakmicu i vaterpolo mi je omiljeni sport. Radio sam cak jedno vrijeme i kao sportski novinar u jednom print mediju. Stoga mislim da uopste nemas nikakvog uvida sta se desava u glavama ljudi kad ih uhvati nervoza. Tako ja vidim i nerezonske suteve losu igru u odbrani, i slabu realizaciju igraca vise, i smjenu na golu, i bukvicu koju im je ocitao Udovicic pred odlucujucu cetvrtinu. Tako sam ja to vidio. Sva sreca pa je drugacije od tvog.
Tako da mislim da je Vanja potpuno - U PRAVU.

Sto se tice ostalog, Vanja nije rekao da se ne kritikuje. Izvini ako nisi gledao Sesti krug, nemoj komentarisati njegovu izjavu. Jedno je kritika a drugo je linc. Igre jos nisu ni zavrsile, a kod nas milion stratega i generala poslije bitke.

Rekao je da se saceka da se igre lijepo zavrse, pa neka svako podvuce crtu i preuzme odgovornost za ostvareno.
A na ovaj nacin se stvara negativna atmosfera kod onih sportista koji su jos uvijek u Londonu, i koji sada nemaju pravo ni na najmanji kiks jer ce ih kvazi-javnost u Srbiji razapeti.

E u tome ga podrzavam. Stoga, jos jednom BRAVO VANJA.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

drug.....
mi smo kolerici po prirodi...cijeli narod
nismo ne daj boze hrvati ili svabe pa daj stani promisli pa poslije.....saspi sta imas a poslije....pa poslije nece biti nista,ohladicemo se :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Hrvatska - SAD (8:2) :o

To se zove dominacija! Ameri su očito pali kurcu za uši!

CRO ide na MNE!

Kakva će to tek utakmica biti!

Znači mi ipak idemo na žabare!

Poslednji put menjao g|e@ck dana 08 Avg 2012, 21:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

U polufinalu vaterpolisti ne smiju sebi dozvoliti luksuz da se opuste protiv Italijana.

Vrh

Tema posta: OI London 2012
PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2012, 09:36
Zlato: Srbija
Srebro : CG
Bronza : hr

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja zaista nikada ne pljujem nase sportiste...ili ih velicam,navijam,ili cutim i tugujem kao sada kad je propast...ali ovaj mali vanja mi je stvarno popusio zivce sa ovim gardom....ne znam je li ovo udovicic tacno ovako izjavio kako je kolega prenio,ali ako jeste,treba mu neko objasnit da je vaterpolo karina od sporta,da se igra u ex-yu i jos 4 drzave na svijetu i da je neuporedivo veci uspjeh biti 10 na svijetu u fudbalu ili kosarci nego prvak svijeta i olimpijski sampion u vaterpolu....

kad bi na jednom takmicenju ucestvovale samo ex-yu zemlje u vaterpolu,a na drugom sve ostale,duplo jace bi bilo ovo prvo takmicenje,sto samo po sebi govori o kako "cjenjenom i rasprostranjenom" sportu je rijec...

i stvarno mi idu neki komentari na zivce,u kojima se maltene izjednacava vrijednost vaterpola sa pravim sportovima...

a cujem i da ga hoce ukinut na olimpijadi.

znaci,prenesite vanji udovicicu poruku od schlagera koji kaze jebo vaterpolo....

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka

drluka je napisao:
Zlato: Srbija
Srebro : CG
Bronza : hr

Valjalo bi!

Mislim da se Crna Gora može nositi sa Hrvatskom.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Pogledao sam maloprije statistike o osvajacima medalja. Kuba ima ovaj niz otprilike od 1992 na svakoj olimpijadi.... 31, 25 , 29 , 27 , 24 !!!!! Kuba koja sad ima oko 11 miliona stanovnika, spoljni zid sankcija, narod koji jedva prezivljava, a vozni park je baziran na ladama , moskvicima i kantama od prije revolucije 1959 !!!! Znate sta , znam ja nas , jebo ti nas ! Lose mi je.....

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
znaci,prenesite vanji udovicicu poruku od schlagera koji kaze jebo vaterpolo....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sve je to tacno al broji se medalja

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ova olimpijada je neuspjeh i TACKA

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 22:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Schlager je napisao:
ja zaista nikada ne pljujem nase sportiste...ili ih velicam,navijam,ili cutim i tugujem kao sada kad je propast...ali ovaj mali vanja mi je stvarno popusio zivce sa ovim gardom....ne znam je li ovo udovicic tacno ovako izjavio kako je kolega prenio,ali ako jeste,treba mu neko objasnit da je vaterpolo karina od sporta,da se igra u ex-yu i jos 4 drzave na svijetu i da je neuporedivo veci uspjeh biti 10 na svijetu u fudbalu ili kosarci nego prvak svijeta i olimpijski sampion u vaterpolu....

kad bi na jednom takmicenju ucestvovale samo ex-yu zemlje u vaterpolu,a na drugom sve ostale,duplo jace bi bilo ovo prvo takmicenje,sto samo po sebi govori o kako "cjenjenom i rasprostranjenom" sportu je rijec...

i stvarno mi idu neki komentari na zivce,u kojima se maltene izjednacava vrijednost vaterpola sa pravim sportovima...

a cujem i da ga hoce ukinut na olimpijadi.

Onda ni rukomet ni odbojka nisu pravi sportovi, jer ih ne znaju igrati pola svijeta.

Bravo za vaterpoliste. Ušli su loše u meč ali su se izvadili.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka

Hrvatska - Tunis 11-12 na poluvremenu. Iznenađenje!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]