banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 10:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
poraz. Oproštaj od Olimpijade. Dobro je ovdje neko rekao, srebro na evropskom je bio krajni domet za ovu generaciju rukometaša.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Erazmo Roterdamski je napisao:
Jebem ti državu mrtvu i sve. Jebo vas onaj ko vas poslao tamo. Tačno treba ostaviti kod kuće sve i da gledaju na TV-u kako se igra.
Da smo toliko glupi ja ne vjerujem. Stavlja flastera na onog lika tek posljednjih 5 minuta. Pa zar nisi to mogao skontati ranije, a ne kad nam dadne 10 golova?
Stvarno od sad gledati samo vaterpolo i ćao. Što da se nerviram džaba.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja mislio napisati nesto u ovom stilu pa ne smijem da ne popijem kritiku

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
krol2 je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Jebem ti državu mrtvu i sve. Jebo vas onaj ko vas poslao tamo. Tačno treba ostaviti kod kuće sve i da gledaju na TV-u kako se igra.
Da smo toliko glupi ja ne vjerujem. Stavlja flastera na onog lika tek posljednjih 5 minuta. Pa zar nisi to mogao skontati ranije, a ne kad nam dadne 10 golova?
Stvarno od sad gledati samo vaterpolo i ćao. Što da se nerviram džaba.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja mislio napisati nesto u ovom stilu pa ne smijem da ne popijem kritiku

:lol: :lol: :lol:

Stvarno smo loši i treba kritikovati. Samo sam govorio da se Đokoviću ne smije prigovarati. On je učinio sve da osviji nešto i bio je blizu. Ove što ne mogu grupu proći gdje idu 4 od 6 ne treba ni spominjati.
Ako bi slučajno i vaterpoliti kiksnuli, mada u to ne mogu vjerovati, predlažem da iduće igre u Riju pošalju nas obične ljude da malo vidimo svijeta. Gore rezultate od sportista sigurno nećemo ostvariti.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ja stvarno imam osjecaj da su ovi nasi otisli na izlet, barem pola njih. Eno sinoc metiljavi Topioc nije uspio ni 216 da preskoci. Jefticeva odustala na pola( ona bar nista nije obecavala - kaze - sretna bi bila ako bi dosla do kraja). Rukometasi se usrali,po obicaju, odbojkasi krenu pa stanu, da ne nabrajam dalje, samo se dzaba nerviram, dodje mi da gledam hokej na travi.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka

laoce je napisao:
Ja stvarno imam osjecaj da su ovi nasi otisli na izlet, barem pola njih. Eno sinoc metiljavi Topioc nije uspio ni 216 da preskoci. Jefticeva odustala na pola( ona bar nista nije obecavala - kaze - sretna bi bila ako bi dosla do kraja). Rukometasi se usrali,po obicaju, odbojkasi krenu pa stanu, da ne nabrajam dalje, samo se dzaba nerviram, dodje mi da gledam hokej na travi.

e upravo to....poenta svih mojih postova je pristup takmicenju i nista vise....nekad stvarno imam osjecaj da se oni zezaju i uzivaju u druzenju kao da su na Vudstoku a olipijada bi trebala biti nesto gdje se zapinje 300%
poraz nikada nije bio problem,bar ne meni ali jeste nacin na koji se izgubi.....

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja ne kontam što se džaba nervirate? Je li vi igrate tamo? Niste. Igra neko od vaših ukućana, rodbine, prijatelja? Čisto sumnjam! Jedino ako se neko nije kladio i izgubio kintu. U tom slučaju bijes je opravdan. Ovo su zadnje OI koje ću gledati kako bi bodrio naše. Većina se ne trudi da napravi dobar rezultat. Nisu se pripremili za najveće takmičenje na svijetu! Došli u shopping!
Čast izuzecima! Što bih ja gubio živce ako njima nije stalo! Ja ovog mandraka zaista ne kontam. Lik se nervira a oni se ne trude na terenu. Ko je onda ovdje lud?

Priznajem da bi mi bilo krivo ako bi imali opet manje medalja od neke od bivše ex yu "braće" ali to je sport. Takođe njihovi sportisti za razliku od naših daju sve od sebe na terenu. Ljudi su se došli takmičiti. Bio sam naveo Sloveniju jer ta zemlja od ostamostaljenja dosta ulaže u sport. Naši se oslanjaju isključivo na talenat a bez podrške.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 06 Avg 2012, 11:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka

hercegovac....to se zove patriotizam sa dozom mazohizma.....da su najgori na svijetu moram ih gledati i nadati se....to je jednostavno jace od covjeka...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka

krol2 je napisao:
hercegovac....to se zove patriotizam sa dozom mazohizma.....da su najgori na svijetu moram ih gledati i nadati se....to je jednostavno jace od covjeka...

Čuješ i mene to uhvati nekada i par puta mi je došlo da razbijem televizor ali onda kažem sebi budalo jedna da li si ti normalan da zbog toga pizdiš!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ако сам и због чег пиздио били су наши спортисти и школа :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ovo su zadnje OI koje ću gledati kako bi bodrio naše. Većina se ne trudi da napravi dobar rezultat. Nisu se pripremili za najveće takmičenje na svijetu! Došli u shopping!

Ne slažem se s tobom. Ja ću uvijek, iz srca bodriti sve srpske sportiste, jer sam Srbin. Ne slažem si ni da se većina ne trudi napraviti dobar rezultat. Većina ih se baš trudila. Gledao sam intervjue i sa Čavićem i sa Đokovićem i vidi se da su utučeni, slomljeni. Onaj malac Stjepanović potresen što se nije domogao medalje u plivanju. Zlatić se bukvalano izvinjavao naciji što nije osvojio još jednu medalju. Vidi se da im je veoma krivo Možda mi samo imamo prevelika očekivanja od naših sportista. Ljudi, kod nas, čini mi se ponekad ne razumiju da to nije više ona stara Jugoslavija u kojoj se mnogo više ulagalo u sport, a i sam sistem rada, od osnovne škole pa na dalje je bio drugačiji, kompletniji.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka

babic je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Ovo su zadnje OI koje ću gledati kako bi bodrio naše. Većina se ne trudi da napravi dobar rezultat. Nisu se pripremili za najveće takmičenje na svijetu! Došli u shopping!

Ne slažem se s tobom. Ja ću uvijek, iz srca bodriti sve srpske sportiste, jer sam Srbin. Ne slažem si ni da se većina ne trudi napraviti dobar rezultat. Većina ih se baš trudila. Gledao sam intervjue i sa Čavićem i sa Đokovićem i vidi se da su utučeni, slomljeni. Onaj malac Stjepanović potresen što se nije domogao medalje u plivanju. Zlatić se bukvalano izvinjavao naciji što nije osvojio još jednu medalju. Vidi se da im je veoma krivo Možda mi samo imamo prevelika očekivanja od naših sportista. Ljudi, kod nas, čini mi se ponekad ne razumiju da to nije više ona stara Jugoslavija u kojoj se mnogo više ulagalo u sport, a i sam sistem rada, od osnovne škole pa na dalje je bio drugačiji, kompletniji.

Ja zamjeram rukometašima, odbojkašima a posebno odbojkašicama. Bolje bi bilo da se nisu ni kvalifikovale na OI.Nema više one stare Juge ali sam naveo primjer Slovenije koja je 4 puta manja od Srbije a uvijek na OI osvoji više medalja od nas. Da se samo malo više ulaže u sport mogli bismo na svakim OI osvajati po 5 medalja.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 11:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
al su rusi jaki!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Upali smo u grupu sa tri najjace reprezentacije na svijetu i sa jako dobrim Svabama.
Hercegovac, sta tacno zamjeras odbojkasima?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka

babic je napisao:
Ljudi, kod nas, čini mi se ponekad ne razumiju da to nije više ona stara Jugoslavija u kojoj se mnogo više ulagalo u sport, a i sam sistem rada, od osnovne škole pa na dalje je bio drugačiji, kompletniji.

Ma uvijek smo bili usitno sa medaljama na OI osim Moskve i LA kad su se medjusobno bojkotovali istocni i zapadni blok....to nam je sto nam je

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:

Ja zamjeram rukometašima, odbojkašima a posebno odbojkašicama. Bolje bi bilo da se nisu ni kvalifikovale na OI.Nema više one stare Juge ali sam naveo primjer Slovenije koja je 4 puta manja od Srbije a uvijek na OI osvoji više medalja od nas. Da se samo malo više ulaže u sport mogli bismo na svakim OI osvajati po 5 medalja.

Ja mislim da svako ima pravo da zamjeri i rukometašima i odbojkašicama. Jedino što ja više zamjerim rukometašima, ali kao što sam već napisao, izgleda da je za ovu generaciju, srebro na kontinentalnom takmičenju bio krajnji domet ove generacije. Što se tiče odbojkašica, čini mi se da su one poprilično oslabljene i otišle na Olimpijadu, ne znam ne pratim baš, ali sam stekao takav utisak po sastavu tima. Ne očekujem baš puno ni od odbojkaša, jer em što konkurencija nika nije bila jača, em što je Miljković okačio patike o klin, a stako sam utisak da je naša reprezentacija bez njega, jedna ispodprosječna ekipa. On je čini se bio taj generator, i usudiću se reći - pola tima. Neka me neko ispravi ako griješim.

To što se tiče broja stanovnika ne mora baš ništa da znači. Evo sad sam baš gledao raspored osvojenih medalja. Nije mi bilo teško da malo googlam. Na primjer, Argentina ima 40 miliona stanovnika, a prvu medalju je osvojio - Del Potro. Španija gotovo velesila u najatraktvnijim kolektivnim sportovima - trenutno 3 medalje. Stanovnika gotovo 50 miliona. A Novi Zeland sa jedva 4 miliona stanovnika - već 7 medalja. Totalno nebitno mjerilo za poređenje. A da se u Srbiji treba staviti prst na čelo i sistemski mijenjati sistem finansiranja sporta, baš kao i kod nas - to ne treba biti neki veliki stručnjak da se zaključi.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka

mislim da su u slucaju odbojkasa i odbojkasica krivi treneri....ovo mogu shvatiti samo kao totalni promasaj tempiranja forme.....silne lige,kvalifikacioni turniri i sl i moralo je doci do pada.....nemoguce je da nas rusi tek tako deru po 15 razlike po setu

na stranu sto je Atanasijevicu malen teren...samo jako i bezveze :D :D

Poslednji put menjao _Krol_ dana 06 Avg 2012, 12:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moguce je. 15 je previse. Ali realan odnos snaga je 3:0 za Ruse, bar po 5-6 poena razlike po setu.
Pogledaj njihova sastav, pa pogledaj nas.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
MA boli me patkaa ja sam ponosan na sve nase sportiste!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:
MA boli me patkaa ja sam ponosan na sve nase sportiste!

Vaistinu.

Krol, zaboravih maloprije, kakvo crno tempiranje forme u reprezentativnoj odbojci? :)
Sta je trebao Kolakovic napraviti? Ispasti u grupi na EP, pa kroz pripremne utakmice "dizati" formu?
Nije ovo klupska kosarka da pricamo o tempiranju forme.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka

Ma znam Tasko ali na okupu su vec mjesecima.....na to mislim

jednostavno izduvali....dva bloka a treci set,bez postenog smeca....
Mitica citaju ko knjigu,nista ne mijenja pod bogom a gubimo sa velikom razlikom....izgleda da svi cekaju da sto prije idu kuci :(

Poslednji put menjao _Krol_ dana 06 Avg 2012, 12:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]