banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2012, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
shakal je napisao:
Tako ti i treba kad si naivan pa gledas RTRS

Nije rekao da ga gleda, već je spomenuo da je ZAKONSKA OBAVEZA da plaća pretplatu (pa makar i ne gledao).

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 17:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2010, 21:53
dtb_pro je napisao:
Dečko, ako nisi još uvijek shvatio: i ti živiš u banana državi! I to mnogo goroj od afričkih banana republika. Samo što se kao i svi mi zavaravaš da to nije tako. I ne, nikakav prekršaj nije to što Elta uz svoj račun u svom trošku šalje propagandni materijal za treće lice. A to ti tvrdi osoba koja nema nimalo lijepo mišljenje o dotičnom provajderu, ali to sad nije tema priče. Ako si i dalje ubijeđen u svoje tvrdnje, posavjetuj se s pravnikom, pa nakon što ti se u facu ismije, nakon 5 minuta kad ga popusti stomak od smijanja, objasniće ti sve u vezi toga. Ili te možda ipak podrži u tvojim tvrdnjama, smatrajaći kako će moći izvući koju kintu od pandrka koji iznosi takve stavove.

Da ne bih dalje kenjao, odnosno da ne bi bilo ovo što je <Enter_name> naveo u strip kartici, zadržaću se na ovome. A tebi neka je sa srećom...

Decko, ako zivim u banana drzavi ne moram ja da budem banana. Postoje zakoni koji regulisu reklamiranje i spamovanje bilo elektronskim putem, bilo usmeno bilo pisanim putem koji postoje u okruzenju a vjerovatno i u ovoj banana drzavi ali posto nisam ni mislio da se sudim s nekim oko toga zakone nisam ni iscitavao ali pretpostavljam da ti sigurno jesi detaljno, posto vidim da tumacis i ugovore i zakone. Sto se tice strip kartice valjda ti je jasno da si ti si valjda jedan od onih "stupid people" a ja valjda jedan od onih sto kao pokusavaju da naprave svijet boljim mjestom ili se osjecam kao "big man" u tim pokusajima ako vec pokusavas da tumacis slicice. Na kraju ja nemam lose misljenje o ELTI za razliku od tebe i smatram da imam pravo da spomenem i uradim nesto protiv onoga sto mi se ne svidja ali imam lose misljenje o "banana" ljudima koji zele da naprave "banane" od nas ostalih a koji ce samo klimati glavama i govoriti "da radite sa mnom sta god zelite jer ovo je banana drzava".

Da ne bih i ja dalje kenjao zadrzacu se na ovome a tebi takodje sa srecom.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2012, 07:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
TheUser je napisao:
dtb_pro je napisao:
TheUser je napisao:
Evo dobio racun od ELTE i uz racun u koverti reklamu za neku glupavu BL racunarsku firmu. E sad mene interesuje od kuda ELTI pravo da me spamuje sa tim. Gdje u ugovoru pise da sam im ja dao dozvolu da me uz racun spamuju sa nekakvim budalastinama.

Hajd' ne kenjaj, svega ti... To je praksa svih normalnih kompanija čak i kod nas već 5-6 godina, ako ne i više, a takav sistem je u drugim krajevima Evrope i svijeta poznat i u upotrebi već ihahahaj! Recimo da m:tel koristi svoj SMS servis da me nervira svim i svačim, ali jbga, može mu se. Što ne galamiš na one klince što raznose flajere i ostavljaju ih na kapiji ili u poštansko sanduče? Zašto ne pljuješ po novinama u kojima malo - malo pronađeš katalog nekog supermarketa? Što se ne izgalamiš na hostese koje ti polugole u kafani promovišu tamo neko pivo dok ti ispijaš na miru kafu?

Takav način zarade sredstava putem marketinga drugih kompanija u svom "marketinškom prostoru" (u ovom slučaju koverta sa računom za uslugu) je u interesu obe kompanije i jako je dobar i isplativ vid reklamiranja. To što nekog krajnjeg korisnika to iritira, njih u suštini zaboli ku... pardon, briga. Nigdje u ugovoru nije striktno navedeno da nije dozvoljen takav vid reklamiranja, samim tim čim nešto nije zabranjeno - dozvoljeno je.

Dakle, kako se ono kulturno kaže... Ah, da: Ne se*i!

Kakve veze imaju klinci, hostese i flajeri sa mojim racunom za TV i internet? Mogu da shvatim ELTINU reklamu na mom racunu ali reklamu neke firme koja nema veze sa eltom ne mogu i necu. Ja od mTela ne dobijam nikakve reklame niti obavjestenja koji nisu vezani za njih a ti ako dobijas to je tvoj problem a da je to normalno mozda kod tebe i u nekoj Africkoj banana republici jeste ali spamovanje bez dozvole je cak krivicno djelo.

Dakle kako se ono kulturno kaze...Ah, da: Ne se*i i zadrzi svoje spamerske papirice za sebe kao i svoja "strucna" tumacenja ugovora "sta nije zabranjeno dozvoljeno je" koja mozda vaze u tvojoj ulici.

od m:tela nikad ne dobijas reklame, ni obavjestenja koja nisu vezana za njih? liar, liar
jedino ako ComTrade nije sastavni dio Telekoma Srpske
isto tako i Elta salje reklamu za firmu sa kojom je sklopila neki dil (cini mi se da je Mobil u pitanju) i sasvim je legitimno obavjestiti svoje potrosace da imaju mogucnost u doticnoj firmi ostvariti neku povoljnost
ili budi objektivan ili prosipaj zuc negdje drugdje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2012, 16:36 
Početnik
Početnik

Od m:tela nikad ne dobijas reklame, ni obavjestenja koja nisu vezana za njih? liar, liar
jedino ako ComTrade nije sastavni dio Telekoma Srpske
isto tako i Elta salje reklamu za firmu sa kojom je sklopila neki dil (cini mi se da je Mobil u pitanju) i sasvim je legitimno obavjestiti svoje potrosace da imaju mogucnost u doticnoj firmi ostvariti neku povoljnost
ili budi objektivan ili prosipaj zuc negdje drugdje[/quote]

Kakve veze ima mTel sa Eltom, jel to znaci ako mi mTel posalje spam onda svako u drzavi ima to pravo i nije mobil u pitanju nego reklamni cjenovnik neke druge racunarske firme a sto bi ti trebao znati ali izgleda ovde vise samo oni koji nemaju veze sa Eltom a da li ja prosipam zuc i gdje nema veze sa tobom.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2012, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
TheUser je napisao:
Kakve veze ima mTel sa Eltom, jel to znaci ako mi mTel posalje spam onda svako u drzavi ima to pravo i nije mobil u pitanju nego reklamni cjenovnik neke druge racunarske firme a sto bi ti trebao znati ali izgleda ovde vise samo oni koji nemaju veze sa Eltom a da li ja prosipam zuc i gdje nema veze sa tobom.

ti si sam spomenuo m:tel, a kad si demantovan sad odjednom nema veze
ne znas ni da li si posao ili dosao :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
BSE je napisao:
TheUser je napisao:

ti si sam spomenuo m:tel, a kad si demantovan sad odjednom nema veze
ne znas ni da li si posao ili dosao :lol:

Ево ја се не сјећам да сам од Телекома ишта икад добио уз рачун а да није била реклама услуга самог Телекома. Како рекох, не сјећам се, не мора да значи да се није десило...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Apelujem da ne poredite bilo koga sa količinom reklama i spama koji stiže od Mtela.

Ja sam na telefon 10 puta morao objašnjavati da nisam zainteresovan za usluge i tek kada sam povisio ton i rekao da me više nikada ne zovu, prestali su...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Meni su u 20 dana, dosli 14 puta na vrata (brojao sam) razni njihovi prodavci, svaki put drugi, za Open Duo, Trio, drz ne daj. Ne radi se o tome da su kao odlucili da idu u maksimalno agresivnu kampanju, nego jednostavno su za tog nekog sefica imali nekog idiota sa 8 razreda skole, koji nije mogao da napravi posten raspored, ko pokriva koji reon. Nego navatao njih 50, i pustio ih mjesec dana, zbrda zdola, ko sta ufati. Nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 21:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja sam ih se rješio na elegantan način: "Ja radim u telekomu, imam sve usluge džabe, stvarno nemam pojma što mi više dolazite na vrata...", od tad ih nema više :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 21:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja sam trazio broj od njihovog pretpostavljenog, i dobio sam ga. Taj razgovor je bio sve samo ne ugodan. Sjetio sam mu se sve i jedne zenske punoljetne osobe iz blize i sire familije. Znam da sam jos spominjao brda sa kojih je sisao, 8 razreda koje je morao platiti, i to radno mjesto koje je morao platiti. Izmedju ostalog, gospoda su redovno dolazili izmedju 4 i 5 popodne, kad svaki normalan covjek ili ruca, ili odmara.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2012, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ha ha... Žao mi je samo što nisam bio tu kada je stari skidao radnika telekoma sa bandere i napucao kera na njega...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2012, 10:00 
Početnik
Početnik

Kod reklami i spamova bi trebao da imas izbor da li zelis da je vidis ili ne, recimo mogu da prebacim kanal ili ne otvorim kovertu sa reklamom ili ignorisem mail a racun je privatna stvar koji ja moram da otvorim i platim i ne vidim nikakvo opravdanje da tu bude reklama neke trece firme koja nema veze ni sa mnom ni sa firmom kojoj placam ugovornu uslugu. Izgovori tipa "pa to je njima izvor prihoda" ili "i neki drugi to rade" ili "ovo je banana drzava" nisu nikakvo opravdanje. Da bude jasno ovo naravno nije vezano samo za Eltu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2012, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja sam čekao m:tel bukvalno mjesec dana da dođu uvesti internet, nakon podnošenja zahtjeva. Dočekao nisam, jer smo povukli zahtjev. Zanimljivo, naredni dan nakon povlačenja zahtjeva tehnička ekipa zove da uvedu :lol: Mene ste našli da radite :evil3:
Uzeo sam Eltu i zadovoljan sam, mada je to bila neka posljednja opcija jer je sestra između ostalog na ovom forumu :P pokupila loš glas o Elti. Nikakvih problema nema, bilo svega par kraćih prekida, brzina interneta mi duplo jača, a za manje pare, nego kod prethodnog provajdera (Aneks).

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Kolika je sad brzina na lojaliti paketu?
Ja juce kod sestre mjerio kad ono izbaci 3,5 download,a bio je dignut sa 2 na 3 ja mislim!
Dobro je to dobro za razliku od ostalih!Ja placam aneks duo tv i net me izadje 52km s tim da je navodno iznajmljivanje drugog resivera 8 km!Net 2 megabita i standard digital paket od 52 programa!Skoro za cetrnaest maraka vise za manju brzinu neta i manji broj kanala!
Nekad sam i ja pljuvao eltu,ali ako su popravili sve sto im je prouzrokovalo probleme zasad su najjaci i najrealniji sa cijenama i ponudjenim paketima!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2012, 07:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
2560/192

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Okt 2010, 15:00
Interesuju me iskustva korisnika Eltinog interneta. Drug mi kaze da je imao njihov net prije pola godine i da je bio uzasan po pitanju stabilnosti iliti pucanje veze.

Ja bih uzeo Elta M
(Brzina 2048/192 / Protok flat / Sa vremenskim ugovorom / 23,00 KM sa PDV)

A nakon 3 mjeseca koristenja mogu se prebaciti na Loyalty bonus
(Brzina 2560/192 / Protok flat / Sa vremenskim ugovorom / 24,00 KM sa PDV)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ако те интересује стабилност, држи се м:тел-а и АДСЛ-а. Све остало је прича за малу дјецу.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Ruku na srce, popravila se i Elta u zadnjih par mjeseci, ali treba sačekati još malo reakcije i ostalih korisnika kako bi stekao realniju sliku.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa jeste, ali svaki put kad bude neko povecanje brzina sledecih mjesec-dva su ocajni, puca dnevno po 10-15 puta, brzina ni blizu koja treba biti, itd, itd..

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 13:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Apr 2010, 18:38
Jel ima neko 4D box od Elte. Vidim da je net 5120/320 + analgna + digitalna + tel. i sve to za 45.90 sa pdv-om.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]