banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2012, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Možda da predjete na temu o privatnim fakultetima sad? :)
Vraćamo se sad na temu, ovaj put link sa frontala.rs:

Šetači malo zbunili Predsjednika... :)

Predsjednik je mao dekoncentrisan, ali dobro, svakome se može desiti... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ko o cemu...Miljevic o postenju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
mili zafalilo pored onih 30 000 m2
valja oteti i voćnjak

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Brate dragi kakvi ste vi hejteri.
Samo pljujete a da niste nista konstruktivno rekli.
Pravi "Banjalucani", treba termin na wikipediji napraviti.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 21:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Eno ih veceras protestuju protiv Glasa??? Protiv privatnog medija???
Da je protiv RTRS-a, pa da i razumijem.
A i nevjerujem da su svjesni da ovakvim potezima samo prave promociju tom propalom mediju.
Nebi me iznenadilo, i nadam se da ce setaci, nekih sledecih dana da protestuju protiv banjalukaforum-a.com :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 13:42
I tako Srbi(može i Bosanci, Balkanci itd) po ko zna koji put pokazuju koliko su glup narod. Picin park je bio okidač za neka dešavanja, e sad u normalnom svijetu bi se narod lijepo skupio i napravio sranje u roku dva tri dana, bilo bi masovnosti, nemira, povređenih, ali nešto bi se desilo. Kod nas klasika: okupi se grupica za spas picinog parka, pa poslije par dana od grupice se odcijepi grupica koja počinje udarati kontru prvobitnoj grupici, pa se to još malo razvodni, pa se forumaši sjete pljuvati po prvobitnoj grupici, zato što misle da će oni sa svojih 80 i kusur stranica nešto promijeniti i da su najpametniji itd.. Pročitao sam strašno pametnih komentara u ovih par stranica, ali to je ipak samo forum, međusobna izmjena mišljenja bez uticaja na slijed događaja.
I kakvo crno rušenje vlasti, vlast ne treba rušiti,jer nema ko pametan da dođe na Milino mjesto. Vlast je odabrana od naroda i treba ovisiti o narodu, vlast ne treba rušiti već mijenjati, treba im dati do znanja da ne rade kako treba treba im mijenjati svijest. Problem je što mislim da se to može jako teško napravit-lakše je i srušiti vlast pa se opet naći u govnima, nego izmjeniti postojeću vlast za dobrobit svih nas, naših potomaka...
Vidim da je nekolicini Dakić trn u oku, pa kakav on god bio jedini se otvoreno suprostavio organima vlasti, jedini se bori za skidanje kaciga-i uspio je, prijedlog ide na izglasavanje, jedan je od rijetkih koji predstavlja našu zemlju u inostanstvu... Jedan je od rijetkih koji je odbio posao na budžetu preko štele, jer ne želi da šuti zarad sigurne plate.... Moj stav se razlikuje od njegovog, ali poštujem njegov princip i borbenost. Ali shvatam i njegove suparnike, pa ipak smo mi srbi, nebeski narod, glup ko k...c...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
regi je napisao:
Eno ih veceras protestuju protiv Glasa??? Protiv privatnog medija???

Ko je vlasnik Glasa?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
То што је Глас приватни медиј, нема никакве везе. Добро се зна да су и они и Независне режимске новине, уз РТРС наравно.
Иначе Копања је власник Гласа и Независних

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
vipla_s je napisao:
I tako Srbi(može i Bosanci, Balkanci itd) po ko zna koji put pokazuju koliko su glup narod. Picin park je bio okidač za neka dešavanja, e sad u normalnom svijetu bi se narod lijepo skupio i napravio sranje u roku dva tri dana, bilo bi masovnosti, nemira, povređenih, ali nešto bi se desilo. Kod nas klasika: okupi se grupica za spas picinog parka, pa poslije par dana od grupice se odcijepi grupica koja počinje udarati kontru prvobitnoj grupici, pa se to još malo razvodni, pa se forumaši sjete pljuvati po prvobitnoj grupici, zato što misle da će oni sa svojih 80 i kusur stranica nešto promijeniti i da su najpametniji itd.. Pročitao sam strašno pametnih komentara u ovih par stranica, ali to je ipak samo forum, međusobna izmjena mišljenja bez uticaja na slijed događaja.
I kakvo crno rušenje vlasti, vlast ne treba rušiti,jer nema ko pametan da dođe na Milino mjesto. Vlast je odabrana od naroda i treba ovisiti o narodu, vlast ne treba rušiti već mijenjati, treba im dati do znanja da ne rade kako treba treba im mijenjati svijest. Problem je što mislim da se to može jako teško napravit-lakše je i srušiti vlast pa se opet naći u govnima, nego izmjeniti postojeću vlast za dobrobit svih nas, naših potomaka...
Vidim da je nekolicini Dakić trn u oku, pa kakav on god bio jedini se otvoreno suprostavio organima vlasti, jedini se bori za skidanje kaciga-i uspio je, prijedlog ide na izglasavanje, jedan je od rijetkih koji predstavlja našu zemlju u inostanstvu... Jedan je od rijetkih koji je odbio posao na budžetu preko štele, jer ne želi da šuti zarad sigurne plate.... Moj stav se razlikuje od njegovog, ali poštujem njegov princip i borbenost. Ali shvatam i njegove suparnike, pa ipak smo mi srbi, nebeski narod, glup ko k...c...

Sta bi se desilo? Gradjanski rat opet?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
vipla_s je napisao:
I tako Srbi(može i Bosanci, Balkanci itd) po ko zna koji put pokazuju koliko su glup narod. Picin park je bio okidač za neka dešavanja, e sad u normalnom svijetu bi se narod lijepo skupio i napravio sranje u roku dva tri dana, bilo bi masovnosti, nemira, povređenih, ali nešto bi se desilo.

Jeste, zamalo pa "banjalucko proljece". :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 23:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Maja Popovic je napisao:
Žao mi je što nemam priliku napustiti ovaj grad. Sramota me je što sam rođena u Banjaluci i što su mi i djedovi i pradjedovi rođeni ovdje. Banja luka je postala grad nekulturnih i vrlo sebičnih ljudi. Nikome više nije stalo da ostavi malo prostora i za nekog drugog. Nove zgrade se pojavljuju bez ikakvog reda i rasporeda i grade se sa najjeftinijim materijalim koji se pri tom jako štede i tu i tamo po neko nešto i ukrade pa pogledajte onda na šta liče nove zgrade. Kompletan tok Crkvene je zagađen kanalizacijom, a nikome nije palo na pamet da je to jedina pritoka Vrbasa koja donosi strujanje vazduha u grad. Gospoda koja sjedi na visokim pozicijama grada je zaboravila prvu lekciju iz biologije, zaboravili su fotosintezu i kakve koristi čovjek ima od toga. Znam da ne mogu da se borim sa svim tim ljudima koji su pobjegli od trave i košenja trave pa došli u Banjaluku da betoniraju, zato ću prvom prilikom put pod noge i otići. Ljudi moji Banja Luka je mrtva! Primite moje iskreno saučešće.

Putuuuuuuuuj :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 08:24 
Crkvena donosi strujanje u BL?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 08:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
U jbte, koliko ova godina ima, 14 :-)))

Treba joj reci da "te ne moze biti sramota za nesto na sto nisi imala uticaja, vec samo za svoje postupke" pa te tako nemoze nikako biti "sramota zato sto su ti djedovi rodjeni ovdje" djevojko :-)))

Јадниче, нема гдје да оде :( :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 09:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Stara narodna kaze "koga nema, bez njega se moze", ovo je vise neki vapaj pojedinca kao ono u fazonu kao drustvo je krivo sto ja idem, mozete kriviti koga hocete ali zivot melje i vecinu boli tuki za pojedinca, tako je bilo i bice. Sutra neko da u protestima rikne, bice par dana jao, kuku zauvijek u srcu i ostale gluposti, i sve to do prvog cuganja i izlaska naravno standarad je los ali se tresti maltetne svaku noc, samo kratko FUJ.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 12:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jan 2009, 12:36
Prema posljednjoj izmjeni regulacionog plana plaza kod Zelenog mosta ce nestati. Od Zelenog mosta prema Abaciji se gradi ovim redom : dva TENISKA terena, zgrada tj. neka vrsta staklenca u cijem ce podrumu biti prostor za ostavljanje camaca, parking. Sinoc su objavili da je Vrbas kod zelenog zagadjen i da nije dozvoljeno kupanje, sto je neka vrsta pripreme za pomenutu gradnju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 12:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
a sad ocekujem postove ovog snsd-ovog trojca kako je to sve super,kako banjaluka treba da se gradi i razvija,kako je vrbas zagadjen i kako abacija nikad i nije bila ni za q,vec skupljaliste narkomana,hahhahha

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
regi je napisao:
Maja Popovic je napisao:
Žao mi je što nemam priliku napustiti ovaj grad. Sramota me je što sam rođena u Banjaluci i što su mi i djedovi i pradjedovi rođeni ovdje. Banja luka je postala grad nekulturnih i vrlo sebičnih ljudi. Nikome više nije stalo da ostavi malo prostora i za nekog drugog. Nove zgrade se pojavljuju bez ikakvog reda i rasporeda i grade se sa najjeftinijim materijalim koji se pri tom jako štede i tu i tamo po neko nešto i ukrade pa pogledajte onda na šta liče nove zgrade. Kompletan tok Crkvene je zagađen kanalizacijom, a nikome nije palo na pamet da je to jedina pritoka Vrbasa koja donosi strujanje vazduha u grad. Gospoda koja sjedi na visokim pozicijama grada je zaboravila prvu lekciju iz biologije, zaboravili su fotosintezu i kakve koristi čovjek ima od toga. Znam da ne mogu da se borim sa svim tim ljudima koji su pobjegli od trave i košenja trave pa došli u Banjaluku da betoniraju, zato ću prvom prilikom put pod noge i otići. Ljudi moji Banja Luka je mrtva! Primite moje iskreno saučešće.

Putuuuuuuuuj :D

Kakav domoljub u ovoj curi čuči... :confused4:

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Dillinger je napisao:
Prema posljednjoj izmjeni regulacionog plana plaza kod Zelenog mosta ce nestati. Od Zelenog mosta prema Abaciji se gradi ovim redom : dva TENISKA terena, zgrada tj. neka vrsta staklenca u cijem ce podrumu biti prostor za ostavljanje camaca, parking. Sinoc su objavili da je Vrbas kod zelenog zagadjen i da nije dozvoljeno kupanje, sto je neka vrsta pripreme za pomenutu gradnju.

Можеш навести извор?

Јер по овом важећем регулационом плану: http://www.banjaluka.rs.ba/static/uploa ... _Jug_4.jpg остаје плажа код Зеленог моста као јавна плажа. И нема никакве нове градње, једино је планирано да се на мјесту оних већ постојећих гаража прави објекат јавне гаража.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Pobise se na nacionalnoj ostovi u grupi k'o tici. Ne zna se ko je gori, nepismeni kosmpoliti koji se u tu problematiku razumiju ko Mara u q qurac ili navodni "gradjani", ciji fanatizam izbija na najprostiji nacin. Tuzna je ovo zemlja

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 13:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Sve je to postalo smijurija jos 3-eceg dana. a stvarno su zastranili zesce, sto jest' jest'.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]