banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 89  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2012, 18:30 
Bacim mackama, svako jutro cekaju na zumanca...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kontam da tensSine macke, jeduci otpatke njegove BB ishrane vrlo vjerovatno kolju pse po komsiluku
Ili im u najmanju ruku pucaju pleske i salju ih po Whiskas

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
tensSa je napisao:
Bacim mackama, svako jutro cekaju na zumanca...

Pola jede pola mački daje. Nemate vi džaba iste inicijale.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
V@nja je napisao:
Kontam da tensSine macke, jeduci otpatke njegove BB ishrane vrlo vjerovatno kolju pse po komsiluku

Nešto ovako?
:laughing6:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Tpojka je napisao:
V@nja je napisao:

Nešto ovako?

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 07:25 
Tpojka je napisao:
V@nja je napisao:

Nešto ovako?

:lol: :lol: :lol:

Mala macka mi je vrag zivi, kao da je na kokainu... :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Flashman je napisao:
ne znam za vas, ali ja sam prije par dana kupio paket zdrave hrane Vitaplex (http://milox.org/Vita.htm)...kosta 95 KM...unutra se dobije 15 paketa u kojima se nalazi hrana za 15 dana kada su dvije osobe u pitanju(rucak i vecera), brojsov caj, musli paket i dva paketica u kojima su dodaci ishrani...u tih 15 paketa se nalazi razlicite vrste žitarica, zrnevlja, soje i sl...i to se kuha zajedno sa raznim povrcem (dakle mesa u prehrani uopšte nema, osim malo tunjevine, ribe ili sl.). Uz sve ovo dodje i knjiga u kojoj se opisuje kako se taj paket treba koristiti...Naime, pored toga sto cisti organizam, regulise i tezinu...ja vec po sebi osjecam da sam laksi, da mi farmerke vec spadaju polako poslije 3 dana koriscenja...

jedino je malo problem sto se mora ispostovati da imas 5 jela (3 glavna i 2 medjuobroka), kad je kuhanje u pitanju potrebno je oko sat i po da se napravi rucak...
Jos jedan mali problem je za ljude koji rade sto moraju nositi hranu sa sobom na posao..ako npr. rade do 16h moraju ponijeti rucak na posao.
Sto se mog iskustva tice, ja se mogu najesti od svakog glavnog jela, čak šta više ne traži mi se neke namirnice koje sam tamanio za večeru prije ovoga.

ako neko ima jos nekih pitanja slobodno..

pozz

evo mjesec dana nakon prestanka korišćenja Vitaplexa, da vam prenesem svoje iskustva:

- 15 dana sam se držao onoga što piše u knjizi i skinuo sam 6 kg (imao sam 105kg, a nakon 15 dana 99kg)...vec nakon 10 dana postaje polako dosadno, ali nisam se dao :-)...najbitnije je da se nisam ni u jednom trenutku osjećao gladan.

- e sad...po mom mišljenju, lako je skinuti kilograme, ali ih je teško održavati, pa sam sebi dao zadatak da vidim šta će se desiti sa kilogramima u periodu od mjesec dana nakon prestanka "dijete"...

- znači, 04.06. sam imao 99 kg, a danas, 04.07. imam 96,5 kg (vagao sam se večeras, pred večeru)...a razlog je vrlo jednostavan...uveo sam u ishranu neke jednostavne stvari koje sam koristio u vitaplex programu, a to je prije svega doručak i ručak...

- a za doručak sam pravio sebi žitarice (zobene pahuljice, pšenične pahuljice, lan, bundevino sjeme, mekinje i sl.) koje sam kupio u Zelenoj jabuci na rinfuzu i to mješao sa gustim sokom i svježim voćem...zdravo je i drži me do ručka

- ručak mi je bio klasičan tj. ono što se inače kod mene pravi za ručak (kuvanje, supe, meso, krompir, štagod...), naravno bez hljeba i sa puno salate. U mjesec dana sam možda 5 puta pojeo špagete, jedanput pitu sirnicu za ručak i sve ukupno 10 kriški hljeba čisto da zato što mi se tražilo, jer ipak u čovjekovoj ishrani treba biti svega zastupljeno...od slatkiša sam, možda sve ukupno pojeo 3 reda čokolade i malo plazme keksa i to je to...

-večeri sam posvetio najviše pažnje, jer je ona ta koja je "tihi ubica"...:-)...za večeru sam pravio salate i to svih mogućih sastojaka kojih imam u kući...glavna podloga za salatu su mi paradajz i krastavac...u to nekad ubacim kuhano jaje, malo suhomesnatog, mladog sira, graha iz konzerve, masline, nekad skuham sočivo ili stavim kus-kusa i obavezno sa morkom soli i maslinovim uljem...uglavnom sve moguće varijante na temu...kad sam vani u vrijeme večere odem do merkatora i tamo sebi kupim neku salatu.

- što se tiče alkohola tj. piva, pošto samo to pijem, nisam se ni malo ustručavao, pio sam ga i pijem ga kad god mogu...:-)))

Još jedna malo napomena: moja majka, koja ima 50 godina, je zajedno samnom koristila vitaplex i skinula 4 kg i isto tako u ovih mjesec dana se pridržavala ovoga što sam gore napisao, i skinula je još nekih 1.5 kg.

eto...za sada toliko, ako neko ima nešto da pita, slobodno :-)))

pozz

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Flashman je napisao:
što se tiče alkohola tj. piva, pošto samo to pijem, nisam se ni malo ustručavao, pio sam ga i pijem ga kad god mogu...:-)))

kad pijem pivo (a pijem ga mnogo) uvijek sam sutra laksi za kg-dva, na vagu inace stajem svaki dan...
kako i zasto, nemam pojma...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Braneee je napisao:
Flashman je napisao:
što se tiče alkohola tj. piva, pošto samo to pijem, nisam se ni malo ustručavao, pio sam ga i pijem ga kad god mogu...:-)))

kad pijem pivo (a pijem ga mnogo) uvijek sam sutra laksi za kg-dva, na vagu inace stajem svaki dan...
kako i zasto, nemam pojma...

hahaha...mislim da pivo djeluje kao neki detoksikant kada je organizam u pitanju...znam da čisti bubrege i mokraćne kanale...:-))

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:54 
Flashman, moze neke slike kako izgledas prije i poslije dijete?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 20:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

e sad ne znam koliko ćeš moči uočiti, al evo...

1. Ovo je slikano dan pred početak dijete

Slika

2. a ovo je slikano prije 10 dana

Slika

na prvoj slici sam u žutoj majici, a na drugoj samo u gornjem redu, šesti sa lijeva na desno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 20:50 
Dobro sada, tesko je uociti razliku dok imas odjecu na sebi, no nebitno, ako si ti zadovoljan onda odlicno.

Samo da kazem da si to sve mogao (4-5 kila manje na vagi) odraditi i sa obicnom ishranom, bez potrebe za nekim preparatima i slicno, dovoljno je smanjiti kalorije i to bi bilo to.

Nadam se da nisi skupo platio to sto si uzimao, zao mi je gledati budale koje trose pare na one herbalife gluposti koje se prodaju po 3x vecoj cjeni od obicnih suplemenata, obican meal replacement ili omega3 naprimjer...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa pazi...meni je trebalo nešto da mi pokrene skidanje kilograma, a to je bilo tacno to što mi je trebalo...a sto se para tice, racunica je ovakva: vitaplex paket od 3.5 kg u kome ti dodje caj, dodaci ishrani, musli dorucak i 15 kesica za ručak i za večeru je koštao 95 KM...i to dvoje jedu...plus sam potrošio jos cirka 50 KM na povrće, voće, vode i sokove za tih 15 dana...sve ukupno cca 150 KM, a dobra stvar kod tog vitaplexa je što ti pročisti organizam, krvna slika ti se poboljsa, bolje funkcionišeš i sl. A sad možeš izračunati koliko treba dvoma ljudima da jedu za 15 dana...ja mislim isto toliko, cca 150 KM...u suštini, što se para tice dodjes na isto, a ovako procistis organizam, sigurno smrsas i dobijes jos vecu volju da nastavis dalje da skidas

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:06 
Citiraj:
A sad možeš izračunati koliko treba dvoma ljudima da jedu za 15 dana...ja mislim isto toliko, cca 150 KM.

Ne pitaj me to, 150 je samo za mene jedva dovoljno...ustvari to je neki prosjek...

Sta tacno sadrze ti dodaci ishrani?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:
A sad možeš izračunati koliko treba dvoma ljudima da jedu za 15 dana...ja mislim isto toliko, cca 150 KM.

Ne pitaj me to, 150 je samo za mene jedva dovoljno...ustvari to je neki prosjek...

Sta tacno sadrze ti dodaci ishrani?

ha..dodaci ishrani, to sam ih ja tako zvao, što ne moraju biti...to me puno pitaš...znam samo da su u jednoj kesi bile mekinje, koje se dodaju sa posebnom smjesom muslija, u drugoj kesici su bile neke ili zobene ili ovsene pahuljice, koje su se dodavale u supu i bila je još jedna kesica u kojoj ne znam šta je bilo
Mekinje su dobre jer ciste trakt, zato ja svaki put ujutro u svoj mix muslija stavim kascicu mekinja...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
150 maraka? Pa to ti je petak dnevno, ne znam na šta bi ličio sa tako malo hrane. :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Samo izbacivši iz ishrane brzu hranu, premasnu i inače visokokaloričnu, te značajno podigavši udio povrća u ishrani, organizam bi ti se pročistio i krvna slika popravila, nisu potrebni neki posebni preparati ni paket. Mada, kako sam shvatio, Flashmanu je bio potreban taj psihički zamajac.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:19 
Citiraj:
Mekinje su dobre jer ciste trakt, zato ja svaki put ujutro u svoj mix muslija stavim kascicu mekinja...

Da, one sadrze vlakna koja su dobra za probavu, zato i treba sto vise voca i povrca jesti...

Realno, ti si ustvari kupio hranu ako se ne varam, bar po ovome sto si nabrojao, sada 150 km za 3.5 kilograma hrane da li je puno ili ne...sem ako ja nisam negdje u racunici pogrijesio?

Ali ok, ako ti je trebalo nesto da te "pogura" to bi bilo to...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
150 maraka? Pa to ti je petak dnevno, ne znam na šta bi ličio sa tako malo hrane. :-?

pa dobro...malo sam se preracunao...u pravu si...samo dvoje da bi normalno jelo treba cca 300 KM, a nas dvoje smo prosli tih 15 dana za cca 150 KM..

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:

Da, one sadrze vlakna koja su dobra za probavu, zato i treba sto vise voca i povrca jesti...

Realno, ti si ustvari kupio hranu ako se ne varam, bar po ovome sto si nabrojao, sada 150 km za 3.5 kilograma hrane da li je puno ili ne...sem ako ja nisam negdje u racunici pogrijesio?

Ali ok, ako ti je trebalo nesto da te "pogura" to bi bilo to...

:-)

ovako...95 KM sam platio Vitaplex paket od 3.5 kg u kome se nalazi:
- 15 kesica koje se kuhaju i jedu za rucak i veceru
- musli za 15 dana dorucka
- caj koji se pije 2X dnevno
- 3 kesice dodataka hrani

+ cca 50 KM na svježe voće i povrće, sokove, razne grickalice za užinu i sl.

Povrće se kuha sa tim kesicama prema zadanim receptima, ustvari, ti sastojci u kesicama bi trebali zamjeniti meso na neki nacin...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 89  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]