banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2012, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ja mislim da je lik skontao da je nekom u onoj frci ispao džoint i ko fol se sageo :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mozda je i dop, ima raznih akademika tamo

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
znaci, narkomani mogu imati samo negativne stavove u zivotu?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
nasmjeshiti luzer je napisao:
Sibir je napisao:
Pa to ti kazem, oni se bune protiv RTRS-a a sa svoje stranice skidaju postove i komentare ljudi, to se zove licemjerstvo.

> U Cemu su onda bolji?
> Da li se razlikuju po necemu od vlasti (sjase kurta da uzjase murta)?

Recimo, po tome sto gradu ne nanose stetu koja se mjeri u desetinama miliona maraka ili u kvaliteti vazduha, te po tome sto niko od nas ne placa pretplatu fb grupi "Spasimo Picin park".

Namjesiti luzer

Niko ne placa pretplatu naravno ali je prije svega LICEMJERNO pozivati se na "slobodu medija" a sam canzurisati!!!

KAZE -"OVI SA VLASTI SE BOJE istine", OK legitimno, medjutim oni skidanjem pojedinih komentara isto tako da se boje istine a proklamiraju "sve otvoreno"/demokratiju ma sta to znacilo.

Pitao ih covjek ko finansira ovu organizaciju (neznam neku NVO spomenu) nije proslo par komentara i to ode :))
Zasto skidaju par komentara koji samo skrecu paznju na neke stvari tipa "Cavic kao politicar" ovdje ne stoji"... Skinuto brate sa stranice dok si rek'o keks?! :)
Zvati ovo "gradjanskom incijativom" i kaciti slike politicara ne ide.

Ne nasose stetu naravno, ali NISU ONO ZA STA SE PRESTAVLJAJU, zato im i opada clanstvo.
Pa ja prvi sam se ukljucio na tu stranicu "zbog parka" ali nikako za ovo licemjerje sada.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
znaci, narkomani mogu imati samo negativne stavove u zivotu?

Zavisi kako ih pukne.. ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
The_new_Statesman je napisao:
Svaka cast za trud, ali ne shvatam da li ih podrzavas ili im se ismijavas? :cry:

Naravno da podrzavam, ucestvovao u prvom proboju! 8)
Nekada sam u tom parku cure ljubio, pio, drogirao se...a sta sad :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 07:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nista. Omatorio si :P

Elem, mislio sam da je zajebancija jer sam prvo procitao setOci sto mi zvuci kao banjOlucani.

Pa onda kombinacija nesrecno izabranog saobracajnog znaka i asfaltne podloge porucuje da im treba zabraniti pristup asfaltu, tj. gradu.

Ne znam, meni je ovo vise zajebancija :P Kao laiku :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Sibir je napisao:
nasmjeshiti luzer je napisao:
Sibir je napisao:
Pa to ti kazem, oni se bune protiv RTRS-a a sa svoje stranice skidaju postove i komentare ljudi, to se zove licemjerstvo.

> U Cemu su onda bolji?
> Da li se razlikuju po necemu od vlasti (sjase kurta da uzjase murta)?

Recimo, po tome sto gradu ne nanose stetu koja se mjeri u desetinama miliona maraka ili u kvaliteti vazduha, te po tome sto niko od nas ne placa pretplatu fb grupi "Spasimo Picin park".

Namjesiti luzer

Niko ne placa pretplatu naravno ali je prije svega LICEMJERNO pozivati se na "slobodu medija" a sam canzurisati!!!

KAZE -"OVI SA VLASTI SE BOJE istine", OK legitimno, medjutim oni skidanjem pojedinih komentara isto tako da se boje istine a proklamiraju "sve otvoreno"/demokratiju ma sta to znacilo.

Pitao ih covjek ko finansira ovu organizaciju (neznam neku NVO spomenu) nije proslo par komentara i to ode :))
Zasto skidaju par komentara koji samo skrecu paznju na neke stvari tipa "Cavic kao politicar" ovdje ne stoji"... Skinuto brate sa stranice dok si rek'o keks?! :)
Zvati ovo "gradjanskom incijativom" i kaciti slike politicara ne ide.

Ne nasose stetu naravno, ali NISU ONO ZA STA SE PRESTAVLJAJU, zato im i opada clanstvo.
Pa ja prvi sam se ukljucio na tu stranicu "zbog parka" ali nikako za ovo licemjerje sada.

Nema tu sta da se objasnjava.
I ja bih obrisao komentare ispranih mozgova koji samo pricaju o PDP-ovcima i Cavicu. PDP-ovci su uletili na mjesto zlocina i uslikali se za predizbornu kampanju, jedino sto su demonstranti mogli je da ih prebiju. S Cavicem bih se vjerovatno i ja fotogrfisao jer se jedini od politicara usudio javno progovoriti o cinjenicama u vezi sa slucajem parka (velike pare u igri, zbog takvih stvari lako se gubi cak i glava), bez obzira na to ko je taj Cavic. Sve da je vodja zemunskog klana, rekao je istinu o slucaju parka na javnoj tribini. Dakle, nisu se uslikali sa Cavicem zbog Cavica, nego kao podsjetnicu na istinu koju je jedna javna licnost (on) javno izgovorila. A njega treba hvatati za muda kad se o njemu bude radilo.
Ja znam 30-tak ljudi koji redovno protestuju i niko od njih nema veze sa politikom. Pola ih je zaposleno, pola nije, pola ozenjeno, pola nije, niko nije narkoman i sve sto ih u ovom slucaju veze je alergija na nepravdu. Kad ih pitam: "Kako vam se da?" Odgovaraju:"Ovako vise ne ide, mora se ici u kontranapad uvijek i svuda, izludice nas ovo. Sta pitas uostalom, kao, tebi je bas dobro :) ?" I u pravu su. Svi znaju da je parkic samo povod za iskazivanje mnogo veceg nezadovoljstva. Da li je dobar povod? Jeste, sto da nije? I svaki buduci povod treba da bude dovoljan sve dok drzavni aparat ne pocne da radi u sluzbi gradjana. Licimo na crnce u SAD s pocetka proslog vijeka. Posjedujemo taj robovski mentalitet.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Pa jesu li dobili ikakav osip, kada su se slikali sa Cavicem?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jao naivne price Boze dragi :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cavic Mirotocivi.

Ku*ac bi taj ista rekao, da mu je glava u pitanju. Obicno prikupljanje glasova.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Čavić,najčešće viđan gost na Dodikovom imanju(ribnjaku) u Bakincima. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije cava toliko los covjek...ja licno mu zamjeram napustanje sds-a i davanje premijerskog mandata dodiku,prihvatanje onog prenaduvanog izvjestaja o srebrenici,pomilovanje par likova za koje meni ne bi palo na pamet da ih pomilujem,ali jbg,niko nije bezgresan o uvoj nasoj politickoj zabokrecini....
u ratu je bas bio dobar,kao logisticar u vojnoj policiji stalno je bilo i uniformi i cigara jer je tad radio u fabrici duvana,i mislim da mnogi grijesite,tj da je on mnogo manje zlo od ovih neimara i vlastodrzaca koje velicate na ovoj temi..

to je neki moj stav,i bar moje licno iskustvo sa njim je pozitivno...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedino ko je velican na ovoj temi je nepostojeci nezavisni kandidat, Cavic i SDS su rasprodali sve, a ovi sada samo pokupili kajmak, dosta je on bio na vlasti da bi ljudima bio dobar... Mada evo ovim mladim goranima Cava najbolji lik u gradu

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Besparica je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2012, 22:50
Uopšte nije bitno kakav je Čavić u privatnom životu, pitanje je za kolike se pare da prodati i ko mu je nalogodavac.

Svaki političar koji ode u sarajevsku emisiju i učestvuje u njihovoj pljuvačini po RS, jednostavno mi se gadi.

Dodik je rekao za Čavića da je sramota da od bivšeg predsjednika jedva bude biran za narodnog poslanika, a kakva će biti sramota tek kada ne prođe za gradonačelnika. I šta je sa Čavićem, jel on vraća mandat poslanika pa na izbore, ili sa mandatom pa proš'o, ne proš'o, meni svejedno. I dalje sam poslanik?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:

Nisu, ali poenta je u tome da se predstavljaju kao "Gradjanska Inicijativa" non stop isticu da su nad-stranacki, pa se onda slikaju sa "stranackim covjekom". Kontas, sta je tu tesko za shvatiti.
Isto kao za medije, napadaju jedne za cenzuru i onda ti cenzurisu post :(

Ne nasmjeshiti luzer, on brisu postove kada ih neko o Cavicu i sta ce nejgove slike tamo isto kao i za cenzuru na grupi.

Poenta, povod je dobar, i prvi dani ali ovo sada je presmijesno i povrh svega LICEMJERNO.
Ne sumnjam da je tu ostalo jos ljudi koji misle SAMO na park, ali isto tako ne sumnjam da su pojedine face, dobile obecanja za buduca mjesta citaj POZICIJE.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Iskander je napisao:
Uopšte nije bitno kakav je Čavić u privatnom životu, pitanje je za kolike se pare da prodati i ko mu je nalogodavac.

Svaki političar koji ode u sarajevsku emisiju i učestvuje u njihovoj pljuvačini po RS, jednostavno mi se gadi.

:thumbright: :salute:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Dosta pratim dešavanja u Latinskoj Americi i uvjek se zapitam da li je kod nas moguće dignuti društvenu svijest na njihov nivo.Da li je to uopšte izvodivo u našim prilikama,naravno i sa nekom od naših stranaka.Bez obzira što smo mali i živimo u banana republičici.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Sumnjam, prije svega zato što ste individualci. Jedan na neki način dobije malo više para, on se odvaja od ostalih i ubio bi da dobije još više.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]