Sibir je napisao:
nasmjeshiti luzer je napisao:
Sibir je napisao:
Pa to ti kazem, oni se bune protiv RTRS-a a sa svoje stranice skidaju postove i komentare ljudi, to se zove licemjerstvo.
> U Cemu su onda bolji?
> Da li se razlikuju po necemu od vlasti (sjase kurta da uzjase murta)?
Recimo, po tome sto gradu ne nanose stetu koja se mjeri u desetinama miliona maraka ili u kvaliteti vazduha, te po tome sto niko od nas ne placa pretplatu fb grupi "Spasimo Picin park".
Namjesiti luzer
Niko ne placa pretplatu naravno ali je prije svega LICEMJERNO pozivati se na "slobodu medija" a sam canzurisati!!!
KAZE -"OVI SA VLASTI SE
BOJE istine", OK legitimno, medjutim oni skidanjem pojedinih komentara isto tako da se boje istine a proklamiraju "sve otvoreno"/demokratiju ma sta to znacilo.
Pitao ih covjek ko finansira ovu organizaciju (neznam neku NVO spomenu) nije proslo par komentara i to ode

)
Zasto skidaju par komentara koji samo skrecu paznju na neke stvari tipa "Cavic kao politicar" ovdje ne stoji"... Skinuto brate sa stranice dok si rek'o keks?!

Zvati ovo "gradjanskom incijativom" i kaciti slike politicara ne ide.
Ne nasose stetu naravno, ali NISU ONO ZA STA SE PRESTAVLJAJU, zato im i opada clanstvo.
Pa ja prvi sam se ukljucio na tu stranicu "zbog parka" ali nikako za ovo licemjerje sada.
Nema tu sta da se objasnjava.
I ja bih obrisao komentare ispranih mozgova koji samo pricaju o PDP-ovcima i Cavicu. PDP-ovci su uletili na mjesto zlocina i uslikali se za predizbornu kampanju, jedino sto su demonstranti mogli je da ih prebiju. S Cavicem bih se vjerovatno i ja fotogrfisao jer se jedini od politicara usudio javno progovoriti o cinjenicama u vezi sa slucajem parka (velike pare u igri, zbog takvih stvari lako se gubi cak i glava), bez obzira na to ko je taj Cavic. Sve da je vodja zemunskog klana,
rekao je istinu o slucaju parka na javnoj tribini. Dakle, nisu se uslikali sa Cavicem zbog Cavica, nego kao podsjetnicu na istinu koju je jedna javna licnost (on) javno izgovorila. A njega treba hvatati za muda kad se o njemu bude radilo.
Ja znam 30-tak ljudi koji redovno protestuju i niko od njih nema veze sa politikom. Pola ih je zaposleno, pola nije, pola ozenjeno, pola nije, niko nije narkoman i sve sto ih u ovom slucaju veze je alergija na nepravdu. Kad ih pitam: "Kako vam se da?" Odgovaraju:"Ovako vise ne ide, mora se ici u kontranapad uvijek i svuda, izludice nas ovo. Sta pitas uostalom, kao, tebi je bas dobro

?" I u pravu su. Svi znaju da je parkic samo povod za iskazivanje mnogo veceg nezadovoljstva. Da li je dobar povod? Jeste, sto da nije? I svaki buduci povod treba da bude dovoljan sve dok drzavni aparat ne pocne da radi u sluzbi gradjana. Licimo na crnce u SAD s pocetka proslog vijeka. Posjedujemo taj robovski mentalitet.