banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2012, 10:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
ja ne znam stvarno kome može smetati buka dječije igre i radosti

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 10:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Očigledno da ne provodiš mnogo vremena blizu mjesta na kojem se djeca igraju....

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 10:09 
Majstor
Majstor

ne ,živim u podrumu
kao da i mi nekada nismo bili djeca
kažemo previše vremena provode pred kompjuterom i na fejsbuku a smetaju na kad su vani
ali evo novi urbanisti polako rješavaju i problem dječije galame na igralištima ispred zgrada

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 10:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2012, 13:20
:lol:
Ispod stana u kom živim je vrtić, srećom radim dok su oni tu. Međutim, igralište iza zgrade nije rezervisano samo za vrtićku djecu, tu se po cijeli dan okupljaju i igraju i ostala djeca - što manja, što veća. I sve bi bilo ok da nije onih plastičnih auta u kojima se djeca vozaju, tj. odgurivanjem ih pokreću. To struganje po betonu ne mogu da podnesem, naprosto me izluđuje.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 10:12 
Majstor
Majstor

evo mile rješava i te probleme polako

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Najgora je napisao:
E kod mene su u dvorištu instalirali baštu kafane i dječije igralište, muzika nije problem, sad samo djeca i dan i noć vrište: "Maaaaaammmaaaaaa, ljuljaj meeeeeeeeee" :D

Nije valjda komsinice da onaj moj galami...uuuuuu odracu ga od batina :) .. Nije on je prilicno dobra, sem kad ga napadne vristavitis on obicno dodje i preslozi sve one ljulje prema svom naslaze jedno na drugo i poveze onim strikom za preskakanje ... a sve to na suptilan nacin :) ono bez buke i vike ... jos i drugu djecu zainteresuje za takav vid zabave ...

Al upravu si malo je ovo postalo bezveze ... poceli su dovoditi djecu od svuda i bude jako velika guzva i galama ... i stvarno se cudim kako neko nije dosada se bunio, bas sam pitao one konobare, kazu da niko nije nista rekao, cudno mi posto su Robinzonu bar jedno 300 puta zvali komunalnu, znaci cak su neki dan covjeku zovnuli za onu staru ladu samaru pred mojim ulazom da je skloni ostavili komunalci poruku ..

Al cuo sam da ce tamo sad praviti pravo igraliste da ovi iz tvog ulaza skupljaju pare, tako da nek je bog vam na pomoci :) , ja cu nadam se vec prije il kasnije valjda i pazarit novi stan :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 23:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2012, 11:21
U mom "selu" trenutno motorijada. Izludit ću noćas. Još sam podaleko kako li je ovim što su bliže.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Kostajnica? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 02:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
DANIJEL BL je napisao:
ja ne znam stvarno kome može smetati buka dječije igre i radosti

:angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 03:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Grad je, bar za mene postao naporan za život. Ne samo radi buke, mada to čovjeka zna da najviše izludi. Ako živiš u pojedinim dijelovma grada prvo sada muku mučiš sa parkingom. Ako živiš u većoj zgradi muku mučiš i sa stanarima jer se ne možeš dogovoriti ni oko najjednostavnije stvari. Podstanare i žurke da ne spominjem. Grijanje opet u nekim dijelovima katastrofa. Mislim da je kuća na 5-10 km od grada idealno rješenje. Možeš da kupiš dobru kuću za cijenu 1 1/2 sobnog stana u gradu. Svoj si gazda i možeš da noću slušaš cvrkut ptičica. Ok to stvara dodatne troškove radi posla, prevoza, ali to je cijena nekog mira kome je potreban. Uostalom ko na zapadu živi u nekom strogom centru? Jest da nemamo neki metro al da je bar tramvaj ko u ZG bilo bi lakše.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
borke je napisao:
Najgora je napisao:
E kod mene su u dvorištu instalirali baštu kafane i dječije igralište, muzika nije problem, sad samo djeca i dan i noć vrište: "Maaaaaammmaaaaaa, ljuljaj meeeeeeeeee" :D

Nije valjda komsinice da onaj moj galami...uuuuuu odracu ga od batina :) .. Nije on je prilicno dobra, sem kad ga napadne vristavitis on obicno dodje i preslozi sve one ljulje prema svom naslaze jedno na drugo i poveze onim strikom za preskakanje ... a sve to na suptilan nacin :) ono bez buke i vike ... jos i drugu djecu zainteresuje za takav vid zabave ...

Al upravu si malo je ovo postalo bezveze ... poceli su dovoditi djecu od svuda i bude jako velika guzva i galama ... i stvarno se cudim kako neko nije dosada se bunio, bas sam pitao one konobare, kazu da niko nije nista rekao, cudno mi posto su Robinzonu bar jedno 300 puta zvali komunalnu, znaci cak su neki dan covjeku zovnuli za onu staru ladu samaru pred mojim ulazom da je skloni ostavili komunalci poruku ..

Al cuo sam da ce tamo sad praviti pravo igraliste da ovi iz tvog ulaza skupljaju pare, tako da nek je bog vam na pomoci :) , ja cu nadam se vec prije il kasnije valjda i pazarit novi stan :)

Ma nemam ništa protiv djece, znam da je novo naselje i svi imaju malu djecu, moraju se negdje igrati, samo mi treba malo da se naviknem na taj vid buke :D Prije neki dan mi otvoren prozor i pričam na tel, kaže mi sagovornik: "Kakva je to vriska kod tebe, ništa te ne čujem" :D
A i taj sa Ladom ne znam šta je mislio, da je ostavi da trune i skuplja gmizavce tu, ako neće registrovati i voziti, nek šalje na otpad, ionako je nemoguće naći parking, pa još treba krševe ostavljati da zauzimaju mjesto :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 08:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Eto ko je zvao komunalce za ladu :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Psssst :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Meni mala djeca uopšte ne smetaju, čak znam stat i poigrat se s njima. (Bez pedo bear upadica, ozbiljan sam)

Smetaju mi klipani od 11-12, možda i 14-15 godina što stoje jedan kraj drugog i pokušavaju impresionirat djevojčice tako što se deru ko da im kožu gule. Staaaaaaaaaaaka, buraz, jebo ti staru svoju, aj vamo aaaaaaaaaaaaaaa!
Šta se dereš vole eto ga kraj tebe, čuo te?

Kod mene u naselju nema kafića... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Da li je istina da se u BL trebao praviti tramvaj za područje šire BL regije?

Navodno su se dobijene pare trebale prepoloviti, pola za manju zgradu vlade a pola za tramvaj. To sam čuo od osobe koja malo voli da izmišlja, pa da pitam vas. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Na senaforu kod Boske je bio postavljen semafor za trajvane, ali su ga skinuli :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
A zna li neko zašto policija stoji već 2 dana na bulevaru? Ova dvojica u autu će se skuvati

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ma nisu ni djeca djeca kao prije. Neke stvari koje ne da nisam smio uraditi nego mi ni u ludilu nisu padale na pamet, sad su ok. Gledam sinoc klinac na parkingu hoda po haubi od komsijinog mercedesa (doduse 190D, ali normalno auto). Zveci onaj lim, lomi se. Pitam ga smije li po tatinom tako, kaze ne smije. A stoooo? Kaze pa pokvarice se. A kako po ovome smijes? A on slijeze ramenima.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 12:10 
Odveo bih ga kod tate i fino trazio novu haubu...ako nece, nogama, po tati naravno...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Danny ^_^ je napisao:
Da li je istina da se u BL trebao praviti tramvaj za područje šire BL regije?

Navodno su se dobijene pare trebale prepoloviti, pola za manju zgradu vlade a pola za tramvaj. To sam čuo od osobe koja malo voli da izmišlja, pa da pitam vas. :)

Iko? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]