borke je napisao:
Najgora je napisao:
E kod mene su u dvorištu instalirali baštu kafane i dječije igralište, muzika nije problem, sad samo djeca i dan i noć vrište: "Maaaaaammmaaaaaa, ljuljaj meeeeeeeeee"

Nije valjda komsinice da onaj moj galami...uuuuuu odracu ga od batina

.. Nije on je prilicno dobra, sem kad ga napadne vristavitis on obicno dodje i preslozi sve one ljulje prema svom naslaze jedno na drugo i poveze onim strikom za preskakanje ... a sve to na suptilan nacin

ono bez buke i vike ... jos i drugu djecu zainteresuje za takav vid zabave ...
Al upravu si malo je ovo postalo bezveze ... poceli su dovoditi djecu od svuda i bude jako velika guzva i galama ... i stvarno se cudim kako neko nije dosada se bunio, bas sam pitao one konobare, kazu da niko nije nista rekao, cudno mi posto su Robinzonu bar jedno 300 puta zvali komunalnu, znaci cak su neki dan covjeku zovnuli za onu staru ladu samaru pred mojim ulazom da je skloni ostavili komunalci poruku ..
Al cuo sam da ce tamo sad praviti pravo igraliste da ovi iz tvog ulaza skupljaju pare, tako da nek je bog vam na pomoci

, ja cu nadam se vec prije il kasnije valjda i pazarit novi stan

Ma nemam ništa protiv djece, znam da je novo naselje i svi imaju malu djecu, moraju se negdje igrati, samo mi treba malo da se naviknem na taj vid buke

Prije neki dan mi otvoren prozor i pričam na tel, kaže mi sagovornik: "Kakva je to vriska kod tebe, ništa te ne čujem"

A i taj sa Ladom ne znam šta je mislio, da je ostavi da trune i skuplja gmizavce tu, ako neće registrovati i voziti, nek šalje na otpad, ionako je nemoguće naći parking, pa još treba krševe ostavljati da zauzimaju mjesto