Шајин je napisao:
Морам ово да прокоментаришем. Не улазим у то колико је дринин вук имао налога и шта се све дешавало. Ово што је Шлагер окачио јесте болесно и ја за то знам од почетка када је постављено на сс.ба. Тада сам још то сачувао на комп и написао да није нормалан ако је направио толике налоге...
Међутим, на форуму се била подигла толика хајка против дрининог од стране доста обичних форумаша који нису знали за друге налоге него их је само нервирао дринин вук. Е то је оно што сам хтио да споменем. И мене су нервирале неке ствари које је писао, али исто тако ме нервирају одређене ствари које пишу неки други форумаши, па шта?
Исто тако се прије дигла хајка на Кобру. Не разумијем шта се ви толико примате на такве ствари?? Ако вам неко не одговара имате опцију да га блокирате и уопште не читате његове постове. Ја нпр. никога нисам болирао, али понекад једноставно прескочим нечије постове, јер ми се не читају. Или још јаче, када се закачите са неким на форуму и због тога се изнервирате...
Ма дајте људи, сви ми имамо толико стварних проблема не треба се нервирати око форума нити схватати озбиљно.Као што сам већ рекао, мени је форум разбибрига у слободно вријеме, али исто тако мјесто гдје се може наћи доста корисних информација, јер има људи који се разумију у одређене ствари. Апсолутно нико ми не смета док ме не вријеђа. А то што лупа глупости или има другачије мишљење од мене, то је небитно... барем ја тако размишљам.
Apsolutno i ja tako razmišljam, slažem se sa svim napisanim, s tim što ja ovo što je Shlager okačio vidim danas prvi put, pa sam bila malo šokirana, ali sad kad pogledam, to ustvari uopšte nije moj problem. Svako živi svoj život kako hoće, virtuelni i "pravi", neću da se petljam se u to. Ponekad se uključim, kao sad npr, jer eto imam potrebu da dam nekome do znanja da se slažem sa načinom razmišljanja i da ni sama ne bih bolje objasnila kako razmišljam o toj temi. Očito je da je Vuku ovaj forum bio jako bitan, pa su ostali članovi foruma koji u više komunicirali sa njim možda ostali uskraćeni za objašnjenje nekih stvari, pa da sami prosude šta je istina a šta ne.