banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 09:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 705 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2012, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ja sam se sa Drininim često zezao i to je ok. Ne volim predrasude i prema svima pokušavam biti dobar.

Ali ako je on stvarno pravio tolike naloge, to je već težak oblik..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Danny ^_^ je napisao:
Ja sam se sa Drininim često zezao i to je ok. Ne volim predrasude i prema svima pokušavam biti dobar.

Ali ako je on stvarno pravio tolike naloge, to je već težak oblik..
слажем се, али већина људи када га је шиканирала, то углавном није знала

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Obično ljudi imaju vremena da prvo šikaniraju normalne osobe. ](*,)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Шајин je napisao:
Морам ово да прокоментаришем. Не улазим у то колико је дринин вук имао налога и шта се све дешавало. Ово што је Шлагер окачио јесте болесно и ја за то знам од почетка када је постављено на сс.ба. Тада сам још то сачувао на комп и написао да није нормалан ако је направио толике налоге...

Међутим, на форуму се била подигла толика хајка против дрининог од стране доста обичних форумаша који нису знали за друге налоге него их је само нервирао дринин вук. Е то је оно што сам хтио да споменем. И мене су нервирале неке ствари које је писао, али исто тако ме нервирају одређене ствари које пишу неки други форумаши, па шта?
Исто тако се прије дигла хајка на Кобру. Не разумијем шта се ви толико примате на такве ствари?? Ако вам неко не одговара имате опцију да га блокирате и уопште не читате његове постове. Ја нпр. никога нисам болирао, али понекад једноставно прескочим нечије постове, јер ми се не читају. Или још јаче, када се закачите са неким на форуму и због тога се изнервирате...

Ма дајте људи, сви ми имамо толико стварних проблема не треба се нервирати око форума нити схватати озбиљно.Као што сам већ рекао, мени је форум разбибрига у слободно вријеме, али исто тако мјесто гдје се може наћи доста корисних информација, јер има људи који се разумију у одређене ствари. Апсолутно нико ми не смета док ме не вријеђа. А то што лупа глупости или има другачије мишљење од мене, то је небитно... барем ја тако размишљам.

Apsolutno i ja tako razmišljam, slažem se sa svim napisanim, s tim što ja ovo što je Shlager okačio vidim danas prvi put, pa sam bila malo šokirana, ali sad kad pogledam, to ustvari uopšte nije moj problem. Svako živi svoj život kako hoće, virtuelni i "pravi", neću da se petljam se u to. Ponekad se uključim, kao sad npr, jer eto imam potrebu da dam nekome do znanja da se slažem sa načinom razmišljanja i da ni sama ne bih bolje objasnila kako razmišljam o toj temi. Očito je da je Vuku ovaj forum bio jako bitan, pa su ostali članovi foruma koji u više komunicirali sa njim možda ostali uskraćeni za objašnjenje nekih stvari, pa da sami prosude šta je istina a šta ne.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 00:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Mislim da su protesti za Picin od 6, predlazem mirnu setnju upozorenja za Drininog, Kobru & Co od 8?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Istina Šajin. Ima i onih koji bi jedva dočekali njegov post pa da mu bilo šta napišu zauzvrat. Što je interesantno, to su zrelije osobe, ljudi.

Drinin podigne temu iz 2001 kako je recimo polno opštio sa nekom Austrijankom, odmah se pojavi par likova koji bi s njim da se prepiru. Normalno da to Drininom daje povod da nastavi u istom ritmu.

Znaš kako, ima jedna dobra švedska poslovica, dok je publike, biće i klovnova. Svakim novim postom koji je odgovor na njegov post ga samo još više hranite. Ovako ga pustite nek podigne par tema, kad shvati da nema publiku za svađanje, prepirku i riječkanje on će odustati. Nemojte da me ko pogrešno shvati, sve ovo govorim dobronamjerno.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Није ово подршка за Кобру, Дрининог и компанију, бар што се мене тиче. То уопште није поента моје приче. Ко хоће да сконта поенту моје приче само нека пажљиво прочита други дио мог претходног поста на овој теми.

А и када смо код тога да је болесно и ненормално ово што је дринин имао стотине налога на сс.ба, шта ви мислите да ли смо ми сви форумаши и у стварности овакви какви смо на форуму? Јесмо, ал' мало сутра!! када би се сви међусобно упознали, вјерујем да бисте о многима промјенили мишљење!!О некима на позитивно, о некима на негативно.... да не улазим превише у ту тему могао бих свашта написати, али да не идем сад у дужину, вјерујем да ионако једва читате моје постове :D
зато још једном кажем, ово је форум јебте..

Poslednji put menjao Шајин dana 11 Jun 2012, 00:24, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
A kad smo već kod toga da se nekim ljudima ne da ovo čitati i misle da je sve šuplja priča, predugački postovi i sl..onda predlažem da otključate temu Drinin vuk, pa nek svako ko želi nešto reći- piše tamo. Ostali koji ne žele da više čitaju o njemu biće mirni i zadovoljni, oni kojima nedostaje i koji mu daju podršku ili šta već, imaće temu za to- mislim da bi tako svi bili zadovoljni.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 00:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jes da ja vec polako ulazim u ozbiljne godine, vjerovatno i Alchajmer lagano kuca na vrata, al nista ja vas ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hajde neka mi objasne ovi što dižu ruke....Zašto bi iko sa dobrom namjerom prema ovom forumu imao više od jednog naloga? Dajte mi dobro objašnjenje i ja ću tražiti da se njegov nalog "odbanuje".

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:52 
Iskreno, meni to nije bas ni normalno, psihicki...mada citajuci Drinine postove (bar sam ih u pocetku citao) vidim da ni on nije bas najstabilniji...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma ne zanima mene njegovo psihičko zdravlje. Bog zna da nas svakakvih ima ovde. Meni je bitna njegova namjera prema forumu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Valjda postoji Pravilnik. Ne razumijem inače pravljenje duplih naloga i koja im je svrha (jedan nalog je dobar a drugi nalog je namćor?)
Pošto i u životu imamo spektar ponašanja i osjećanja koja se mijenjaju u zavisnosti od situacije a koja pokazujemo u svojoj personi ne vidim zašto to ne bi bio slučaj i na forumu u vidu jednog naloga?

Inače sam protiv banovanja, ali mi je totalno bezveze i protiv Pravilnika imati više naloga.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Kod mene izgleda stalno ovaj drugi nalog :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:04 
_зока je napisao:
Ma ne zanima mene njegovo psihičko zdravlje. Bog zna da nas svakakvih ima ovde. Meni je bitna njegova namjera prema forumu.

Ima i toga... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kako sam sistematski unisten od idiota :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Сад би била фора кад би неки ник написао: "Само вас посматрам 8) ".

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Posmatramo vas.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
_зока je napisao:
Kod mene izgleda stalno ovaj drugi nalog :lol:

Mene zanimaju koji su to ženski nalozi preko kojih je pisao. Da li ih ima više od jednog - ne znam. Ali da ga/ih je registrovao - to je izvjesno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 705 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]