Hertzog je napisao:
90% onih koji su ovih dana na protestima sinoc dosli na koncer Cole koji su organizovali upravo ljudi koji su unistili park i to parama poreskih obveznika. Trebali su bojkotovati Milin koncert, kao i onaj u Akvani od Nine Badric, jer time daju podrsku velikom vodji
"Mi" smo koncert bojkotovali. Naravno, bilo je onih što su turistički protestovali, pa onda otišli na koncert, ali najviše onih koje za sve proteste i sve što se dešava u njihovom ulazu/ulici, a kamo li gradu, zabole i "neće da se miješaju u to", plus što je došlo bezbroj ljudi iz okoline - sinoć od Dijamanta do Skya nije bilo jednog jedinog parking mjesta.
rotor je napisao:
jbg...sad ga i ti pretjera...reci mi iskreno jel ti smatras da su svi gradjani Banja Luke protiv gradnje?
Nije ovdje niko protiv gradnje generalno i za to da se vratimo svi u sojenice i prethistoriju - mi smo konkretno protiv ovog haosa ovdje.
rotor je napisao:
....ja sam za to da se Banja Luka izgradjuje, a da se okolina Banja Luke uredjuje sa zelenilom te sportskim sadrzajima...Banja Brdo, Ski staza sa vjestackim snijegom, Slatina ogoroman potencijal, Sibovi...i.t.d
Da se razumijemo, ti si za ono za šta ti se kaže da jesi.
Sem toga, o kakvom uređenju ti pričaš? Ono kad ste uredili Šehitluke tako da ne smiju gore sa psima i biciklima? Neuređeni izvori, šumski putevi, propala glavna staza, provalije bez ograde, devastiran spomenik - svaka vam čast!
"Slatina ogroman potencijal", sem što je odvratna floskuletina, ne znači ništa. Šta ste uradili? Šta ćete raditi!?
rotor je napisao:
a u grad treba da se izgradjuje te otvaraju nova radna mijesta i prave pare...
O čemu ti pričaš? Koja će se radna mjesta otvoriti, koje će se pare i kome "praviti"?
Da ne bude da te napadam - lijepo te pitam, očekujem konkretne odgovore, ne šuplje predizborne floskule. Važi?