banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Hertzog je napisao:
90% onih koji su ovih dana na protestima sinoc dosli na koncer Cole koji su organizovali upravo ljudi koji su unistili park i to parama poreskih obveznika. Trebali su bojkotovati Milin koncert, kao i onaj u Akvani od Nine Badric, jer time daju podrsku velikom vodji :lol:

"Mi" smo koncert bojkotovali. Naravno, bilo je onih što su turistički protestovali, pa onda otišli na koncert, ali najviše onih koje za sve proteste i sve što se dešava u njihovom ulazu/ulici, a kamo li gradu, zabole i "neće da se miješaju u to", plus što je došlo bezbroj ljudi iz okoline - sinoć od Dijamanta do Skya nije bilo jednog jedinog parking mjesta.
rotor je napisao:
jbg...sad ga i ti pretjera...reci mi iskreno jel ti smatras da su svi gradjani Banja Luke protiv gradnje?
Nije ovdje niko protiv gradnje generalno i za to da se vratimo svi u sojenice i prethistoriju - mi smo konkretno protiv ovog haosa ovdje.
rotor je napisao:
....ja sam za to da se Banja Luka izgradjuje, a da se okolina Banja Luke uredjuje sa zelenilom te sportskim sadrzajima...Banja Brdo, Ski staza sa vjestackim snijegom, Slatina ogoroman potencijal, Sibovi...i.t.d
Da se razumijemo, ti si za ono za šta ti se kaže da jesi.
Sem toga, o kakvom uređenju ti pričaš? Ono kad ste uredili Šehitluke tako da ne smiju gore sa psima i biciklima? Neuređeni izvori, šumski putevi, propala glavna staza, provalije bez ograde, devastiran spomenik - svaka vam čast!
"Slatina ogroman potencijal", sem što je odvratna floskuletina, ne znači ništa. Šta ste uradili? Šta ćete raditi!?
rotor je napisao:
a u grad treba da se izgradjuje te otvaraju nova radna mijesta i prave pare...
O čemu ti pričaš? Koja će se radna mjesta otvoriti, koje će se pare i kome "praviti"?
Da ne bude da te napadam - lijepo te pitam, očekujem konkretne odgovore, ne šuplje predizborne floskule. Važi?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Citiraj:
Након што би у медијима објаснио шта је "кључ успјеха", господину Радишићу треба омогућити да на семинарима и стручним скуповима из области економије едукује младе људе који желе да се баве успјешним бизнисом, па позивамо власти Града Бања Лука и ресорних министарстава у Влади РС да му то омогуће.

То би било занимљиво предавање :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
@E

Da je dolazaila sepultra ili neka hard death metal grupa ti ne bi bojkotovao koncert, ali posto te Cola ne zanima, mozes pricati kako si ga bojkotovao :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Након што би у медијима објаснио шта је "кључ успјеха", господину Радишићу треба омогућити да на семинарима и стручним скуповима из области економије едукује младе људе који желе да се баве успјешним бизнисом, па позивамо власти Града Бања Лука и ресорних министарстава у Влади РС да му то омогуће.

Radišić Mile u ovoj epizodi služi samo za pokazivanje. Najvjerodostojnija verzija, da kad je plac prodavan 1. put, Stanković i Mile su trebali to uzeti (jer su u talu za sve drugo, zgradu Vlade, autoput itd) a kum Mile Radišić je tom prilikom trebao biti samo drugi "najpovoljniji ponuđač". Međutim Radišić je smislio naguz, uspio tajno otvoriti koverte, vidio ponudu Stankovića, povisio svoju prvobitnu i poručio novi pečat. Tako je on došao u posjed ove atraktivne lokacije. Poslije se zna šta se sve dešavalo, pošli su ga prvo kao uvod prozivati u medijima da nije platio to zemljište gradu do kraja i onda su ga i uhapsili za Medicinsku elektroniku. Zar nije malo čudno da je to ujedno bio i jedini "veliki posao" tog cirkusa od Specijalnog tužilaštva. Tokom postupka Mile no 1 ga je kulturno uslovio da se mane tog objekta u zamjenu za slobodu...
Sad vi mene prozivajte za teorije zavjere, ali stvarni tok dešavanja se poprilično uklapa, a lično sam se uvjerio jednom prilikom u Milinu nemilosrdnost kada je u pitanju eliminisanje konkurencije.

Poslednji put menjao dtkbl dana 02 Jun 2012, 15:58, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Narod izlazi na ulice da zastite neki mini park!

A sa druge strane suti kada nema posla! Bas interesantno! :tard:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
da ima posla ne bi stigli ici u park

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E . je napisao:
[
rotor je napisao:
jbg...sad ga i ti pretjera...reci mi iskreno jel ti smatras da su svi gradjani Banja Luke protiv gradnje?
Nije ovdje niko protiv gradnje generalno i za to da se vratimo svi u sojenice i prethistoriju - mi smo konkretno protiv ovog haosa ovdje.
Džaba je sada protestvovati. Trebalo je biti aktivan prilikom donošenja regulacionog plana. Sada ovi imaju sve karte u rukama i mogu ignorisati protestante do kad hoće. Zakon je na njihovoj strani.
E . je napisao:
rotor je napisao:
....ja sam za to da se Banja Luka izgradjuje, a da se okolina Banja Luke uredjuje sa zelenilom te sportskim sadrzajima...Banja Brdo, Ski staza sa vjestackim snijegom, Slatina ogoroman potencijal, Sibovi...i.t.d

"Slatina ogroman potencijal", sem što je odvratna floskuletina, ne znači ništa. Šta ste uradili? Šta ćete raditi!?
Neće uraditi ništa. Prije par godina, pred izbore asfaltirali cestu do Krčmarica sa pričom da će na proljeće (sledeće godine) od Krčmarica do Slatine. Mi obećali da ćemo svi glasati za Davidovića da nam asfaltiraju i kroz Krčmarice uz naše učešće...Trebam li reći da cesta prema Slatini nikada nije sređena?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
_зока je napisao:
Džaba je sada protestvovati. Trebalo je biti aktivan prilikom donošenja regulacionog plana. Sada ovi imaju sve karte u rukama i mogu ignorisati protestante do kad hoće. Zakon je na njihovoj strani.

Они су закон.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
E...mogao bih pola sata da ti objasnjavam...al ne da mi se jer vidim da gledas uskotracno...sto isti taj Tiho Dakic nije napravio projekat i sjeo za sto te dogovorio stazu na Sehitlucima za bicikliste...ne nego on samo voli da mitinguje...ja sam naveo primjere koji treba da se realizuju, a mladi ljudi i nevladine organizacije treba da imaju konkretne projekte s kojima ce da izadju pred skupstinu grada te ako se isti ne realizuju onda pistaljke u ruke....a sto se tice zgrade dovoljno je da se otvori trzni centar i eto ti radnih mijesta...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:25 
Administrator
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
_зока je napisao:

Они су закон.
'esu qrac. Ako bi se stvorio dovoljan pritisak javnosti, a oni radili mimo propisa morali bi popustiti. Ovako ne moraju.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:27 
Administrator
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
a sto se tice zgrade dovoljno je da se otvori trzni centar i eto ti radnih mijesta...

To je neka nova ekonomija? Ono, živimo samo od trgovine, presipamo iz šupljeg u prazno....Zato i plate jesu 400 maraka jer takvi pametnjakovići osmišljavaju ekonomsku i privrednu politiku. Hajde da napravimo ogroman tržni centar i rješimo problem nezaposlenosti.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa ono i nije mjesto za fabrike...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Live dešavanja: Demonstranti ne daju kamionima da izadju iz parka. Vozac moze proci ali kamion NE.

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:31 
Administrator
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
pa ono i nije mjesto za fabrike...
Nije al' nemoj sad opravdavati gradnju nekim nebulozama o novim radnim mjestima i šta ti ja znam.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zoka nesto te pratim pa ti si covjece konstantno protiv gradnje...da se tebe pita jos bi dole kod prasice autoput isao jednom trakom :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Loše pratiš. Ja sam protiv ovih što protestvuju. Ne protiv njih lično niti protiv protesta kao izraza volje građana nego protiv protesta u pogrešno vrijeme i bez svrhe.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Борац 1926 je napisao:
Да ли си се ти бунио са њима против "ноћи шампиона" (праоница новца) због које годишње спорт града Бањалуке буде ускраћен за готово 1.000.000 км?
Да ли си ти био на улици са њима када су ти исти изашли на улицу и пред општину да протествују против уништавања ФК Борац и спорта у граду уопште?
Да ли си дигао свој глас са њима против фамозне изградње стазе за Формулу 1 у Залужанима?
Да ли са њима изашао на улицу да дигнеш свој глас против Рафтинга у који је у 2 године згурано 12-15.000.000 км?
Да ли си се и ти бунио против предстојећег падобранског купа за које ће бити издвојена средства у висини од скоро 20.000.000 км?
Да ли си се бунио са њима 2 године за редом на Кастелу у склопу концерта "Друга страна улице" када су свирали Бањалучки бендови јер у том тренутку нису имали гдје да свирају у граду па су изреволтирани момци успјели организовати концерт и то на Кастелу?
Да ли смо се заједно њима бунили против рушења малог Борчевог на 100 метара од пициног?
...
И ово је превише

Koliko ja vidim, Vulturesi u stvari imaju sad svoje proteste protiv svojih sugrađana jer nisu shvaćeni (ljudi mirno šaketaju koga stignu a mi ih ne shvatamo), a protestuju na taj način što neće da protestuju protiv izgradnje na lokaciji Picin park? Mudro!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

padobranski kup 20 miliona...kamo srece...jel ovo neko iz opozicije igrao se ciframa :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 17:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Ni meni to nije jasno....Kupuju im novi avion?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]