banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2012, 08:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
ma koji narod lopovi po izbornim odborima...
pod jedan dveri nisu skinule poziv na protest sa sajta znaci protest ce biti danas!
pod dva dveri treba da nastave za ispitivanjem glasackog materijala u riku ili ce dozovliti da ih zavrnu..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
вјерујем ја да је било неправилности.Али исто тако сви ми који волимо Србију а живимо у РС морамо схватити да је народ Србије евидентно заборавио на све патње и даје подршку европским политичким опцијама,надам се и искрено вјерујем да му се то неће обити о главу,јер је распад ЕУ неминовност,а Србија неће још дуго тамо.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 08:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
вјерујем ја да је било неправилности.Али исто тако сви ми који волимо Србију а живимо у РС морамо схватити да је народ Србије евидентно заборавио на све патње и даје подршку европским политичким опцијама,надам се и искрено вјерујем да му се то неће обити о главу,јер је распад ЕУ неминовност,а Србија неће још дуго тамо.

care sad te vise ne pratim jel si ti ovde naviao za sns? pa i sns je za eu....
oko te eu vise! ja mislim da je to cista zamena teza odnosno mozemo govoriti o razlicitim politikama/odnosima prema toj eu a ne pro i kontro...primer dveri : STOP eu integraciji dok se ne ispostuje nas integritet to ne znaci da si apriori kontro eu NEGO drugacije da se postavis...
ja mislim da narod srbije jednostavno glasa za politike a eu tu nema nikakve veze sustinski...
nem pojma sto si se ovako naglo razocarao i predao al sto se mene tice
pod jedan glasam i navijam da nikolic pobedi pod dva ne pada mi na pamet da pristanem na bilo kakve izborne prevare ( dosta mi je ova mediska magla) a pogotovu ne sto se tice dveri!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Podrska EU je najmanje bitna, svakako ce, ako je reda i zakona, pre ulaska u EU biti referendum gradjana po tom pitanju, a znajuci nas mentalitet mi cemo opet glasati kontra onog sto je dobro za nas. Tako da stranke koje podrzavaju EU nisu nuzno zlo. Veci je problem narod koji sam sebi sere u usta. Cela Srbija pljuje po Tadicu, a on na izborima dobije najvecu podrsku, paradoks

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 09:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne bih rekao da cela srbija pljuje po njemu niti da je dobio najvecu podrsku...moras da vidis ko oblikuje javno mnjenje moras da vidis ko nam je intelektualna elita moras da vidis kako se mediji ponasaju i koliko favorizuju tadica...isto je tako cela srbija pljuvala po milosevicu pa smo ga jedva smenili jelte...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stoji to, ali je bitan i izbor kampanje, a Tadic je tu svetlosnim godinama ispred Tome seljaka... Tadic se usmerio na laganu pricu iz naroda i u kampanji je delovao kao miran i stalozen, covek koji zna sta zeli i kako da vodi Srbiju... Sve se to moglo videti iz dobro uradjenih spotova, covek iz naroda sa evropskom pricom... " EU je za nas najbolje resenje, ali je najbitnije da ocuvamo svoju privredu i da je unpredimo jer imamo potencijal za to"

Za razliku od njega Toma seljak je kasno poceo sa sotovima porodicnog coveka, pre toga se derao kao magarac i optuzivao vladajucu strukturu, cela kampanja mu se svodila na to da pljuje po ostalima. To narod zna, ali daj nam neki konkretan razlog zasto si ti bolje resenje... Kada je onomad ispred radikala dosao do dobrih rezultatat, ista je prica bila, derao se kao magarac i pljuvao po vladajucima... Tada je to proslo, sada nije... Na sve to on po zavrsetku izbora odmah poceo sa pricom, kako su vladajuci kriminalci, lopovi i sl. OKi mozda i jesu, ali je neozbiljno za jednog politicara tog ranga da optuzuje a da pre toga nije izneo dokaze, u svetu se za to dobije prekrsajna prijava i ide na sud... Dosta su mu u kamanji nastetili spotovi u kojima ga prikazuju kako kategoricno menja misljenj, i to za 180 stepeni... Sto je narodu strasno zasmetalo i verujem da je vecina odlucila da mu ne da glas vec da ga prosledi nekoj drugoj stranci (ne tadicu)

Isto tako po zavrsetku izbora on krene sa pricom da se o skupstinskoj vecini sa SPS-om pricati kada se slegne "mulj" izmedju DS-SPS, pa gde je tu ozbiljnos, poceo je sa vredjanjem kao uobrazeno dete kada izgubi u nekoj igrici, to nije odlika velikog politicara i nije ni cudo sto su sve stranke podrzale tadica u drugom krugu, jer Toma seljak jedva docekao da krene sa pljuvacinom jer je izgubio (a realno nije izgubio, ali zbog svega ovoga hoce)

A verovatno nas uskoro ocekuje jos jedan strajk gladju doticnog zbog nezadovoljstva... Pa rodjeni nisi ti ubogi radnik propalog drzavnog preduzeca koji nema druge opcije nego da strakom gladju skrene paznju na sebe, ti si covek iz najjace opozicione stranke, zar je jedini argument koji imas strajk gladju i pljuvanje po vladajucima... Ja jos uvek, a verujem i veci deo Srbije, ne zna koji je clj SNS-a, jer je tako malo rekao, kroz tu svoju pljuvacku kampanju

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dobro ne voles ga pa ga ne voles i to je ok!
ja bih samo rekao dve stvari prvo nije mi uopste jasna ta prica da je lose da se covek menja...ja licno takve osobe najivise i cenim vise se tu radi o zamerci da je promenio neke stavove sa strane simpatizera seselja a sa druge strane cist marketinski spin ds-a na koji vidim mnogi padaju
druga sta vise sa tim strajkom poceo strajk pa prekinuo i zbog toga je izgubio podrsku jel? mislim stvarnoooo...reci cu samo jedno da bog da to bio najveci greh i drugim politicarima...
trece tadic ne mora nista da uradi dovoljno mu je da se smeska a kad bi analizirao sve gluposti i koliko malo se ustvari pojavljivao u ovoj kampanji sve bin ti bilo jasno
i jos jedno ako je neko vrsio negativnu kampanju to su vecina medija prema sns-u
zato izmedju ostalog i ti danas imas tako negativno misljenje o njemu..
a tebe pozivam da izdrzis samo 1 dan ono sto on izdzi u ovoj kampanji evo ja iskreno to ne bih bio kadar da uradim...
sve mi se cini da bi opozicionog lidera ljudi mrzeli cak i da cuti da nista i ne progovori a sve to ima svoje u psihologiji...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pre svega, ja Tomu ne voli odavno, prosto mi je ljigav covek, nema to veze sa ovom kampanjom... Jedini period kada mi je bo zanimljiv je u to vreme kada je sa SRS bio na vrhuncu, sto je svakako kratko jer se tada tek poceo pojavljivati kao lider ispred Seselja, ostalo je istorija... Tadic mi je bio OKi u pocetku kada se pojavio, kao i vecini, ali sada mi je odvratan kao i vecem delu srbije, tako da ne mislis da favorizujem Tadica a pljujem po Tomi

I ja nemam nista protiv da ljudi menjaju misjenje, to je sasvim normalno i cak pozitivna karakteristika ako je sa pravim ciljevima... Ali mi je smesno da je drvio protiv EU kada je ono bila na vrhuncu moci, a sada kada je EU u najvecoj krizi i pred raspadom, on stao uz nju... Mislim da je on tu uvideo sansu, jer je prethodna vast dovela Srbiju pred ulazak u EU, a on bi samo pokupio slag sa torte jer bi bio on taj koji "izveo Srbiju na pravi put" sto prethodnoj vlasti nije polazailo za rukom... Prosto je provalio da je donji ako bi svoju kampanju zasnivao na tome da je protiv EU... Ja sada vise nego ikada mislim da EU nije dobra za Srbiju, pa ne vidim sto je on menjao price... Vecina ulaganja koja su namenjena Hrvatskoj, dosla su u Srbiju, upravo iz razloga sto su Hrvati od sledece godine u EU i svi troskovi proizvodnje su manji kod nas... Zato je ovo stanje bolje, trenutno, dok ne dodju strani investitiori i dok se ne ojaca privreda, tek onda krenuti sa razmisljanjem o EU, sada je to besmisleno, ne zelim da zivim kao Bugarin i Rumun...

Glavna poenta zasto je ljigav i prevrtljiv je sto mu je kampanja u smeru podrske EU, a u skupstini pregovara za partnerstvo sa Kostunjavim (koji je jos gori do njega), koji je protiv EU, gde to ima smisla... Znaci osnovni cilj ti je da se docepas vlasti, a ne da pomognes narodu i Srbiji

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/32292 ... -u-pitanje

и мађари тврде да су покрадени.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... i-premijer

DS, LDP i SPS.
LSDP- Liberalno-socijalistička demokratska koalicija - LSD koalicija :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:
drinin vuk je napisao:

care sad te vise ne pratim jel si ti ovde naviao za sns? pa i sns je za eu....
oko te eu vise! ja mislim da je to cista zamena teza odnosno mozemo govoriti o razlicitim politikama/odnosima prema toj eu a ne pro i kontro...primer dveri : STOP eu integraciji dok se ne ispostuje nas integritet to ne znaci da si apriori kontro eu NEGO drugacije da se postavis...
ja mislim da narod srbije jednostavno glasa za politike a eu tu nema nikakve veze sustinski...
nem pojma sto si se ovako naglo razocarao i predao al sto se mene tice
pod jedan glasam i navijam da nikolic pobedi pod dva ne pada mi na pamet da pristanem na bilo kakve izborne prevare ( dosta mi je ova mediska magla) a pogotovu ne sto se tice dveri!

Навијао за рушење Тадићија. ;) Самим тиме желио да Томо (кад реално нико други није у стању) га обори. Иначе искључиво сам за идеју СРС. И вјероватно ћу до краја живота бити,наравно узмемо ли и Двери с чијим се начелима такође слажем.Ал кажем СРС је мој избор и у животу и у овој анкети.

Народ Србије нажалост гласа углавном ради неке личне користи која је минимална (кило брашна,пола метра пута,рачун од струје, рачун од воде). То је највеће зло,ал социјална слика утиче на то. Слажем се да 70% људи које је гласало не зна ни предсједнике пет најјачих странки,камоли шта друго.
Разочарао се јесам,првенствено што СРС није прошао,а онда и због тога што евидентно и поред очајне социјално-демографске слике исти тај народ даје подршку олошу који 12 година управља животима тог и таквог народа. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
drinin vuk je napisao:
За сам Двери је и боље што је скуп забрањен,јер би појединци несумњиво изазвали сукобе на улицама и оде сав имиџ у воду.
Нису прошли,боже мој,народ је тако одлучио.Ни много већа странка СРС није прошла,шта да се ради то је политичка воља народа.

Није то политичка воља народа, већ политичка воља режима. Смешан ми је ЦеСИД са својим тврдњама да је немогуће покрасти изборе јер су присутни сви посматрачи. Како су крадени за време Слобе када је и ДЕПОС тада имао своје посматраче? :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Било је и креативних листића. 8)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo i Blic piše o prevarama na izborima, ali za njih je velika prevara to što je NOPO kao manjinska stramka dobila poslanika :)
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3229 ... -bez-Vlaha

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Било је и креативних листића. 8)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

jel su spremni ovi umetnici na dinkicevo crtanje jedne velike kare sad?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pre svega, ja Tomu ne voli odavno, prosto mi je ljigav covek, nema to veze sa ovom kampanjom... Jedini period kada mi je bo zanimljiv je u to vreme kada je sa SRS bio na vrhuncu, sto je svakako kratko jer se tada tek poceo pojavljivati kao lider ispred Seselja, ostalo je istorija... Tadic mi je bio OKi u pocetku kada se pojavio, kao i vecini, ali sada mi je odvratan kao i vecem delu srbije, tako da ne mislis da favorizujem Tadica a pljujem po Tomi

I ja nemam nista protiv da ljudi menjaju misjenje, to je sasvim normalno i cak pozitivna karakteristika ako je sa pravim ciljevima... Ali mi je smesno da je drvio protiv EU kada je ono bila na vrhuncu moci, a sada kada je EU u najvecoj krizi i pred raspadom, on stao uz nju... Mislim da je on tu uvideo sansu, jer je prethodna vast dovela Srbiju pred ulazak u EU, a on bi samo pokupio slag sa torte jer bi bio on taj koji "izveo Srbiju na pravi put" sto prethodnoj vlasti nije polazailo za rukom... Prosto je provalio da je donji ako bi svoju kampanju zasnivao na tome da je protiv EU... Ja sada vise nego ikada mislim da EU nije dobra za Srbiju, pa ne vidim sto je on menjao price... Vecina ulaganja koja su namenjena Hrvatskoj, dosla su u Srbiju, upravo iz razloga sto su Hrvati od sledece godine u EU i svi troskovi proizvodnje su manji kod nas... Zato je ovo stanje bolje, trenutno, dok ne dodju strani investitiori i dok se ne ojaca privreda, tek onda krenuti sa razmisljanjem o EU, sada je to besmisleno, ne zelim da zivim kao Bugarin i Rumun...

Glavna poenta zasto je ljigav i prevrtljiv je sto mu je kampanja u smeru podrske EU, a u skupstini pregovara za partnerstvo sa Kostunjavim (koji je jos gori do njega), koji je protiv EU, gde to ima smisla... Znaci osnovni cilj ti je da se docepas vlasti, a ne da pomognes narodu i Srbiji

jelm ti znas koliko menjaju stavove nasi politicari? evo uzmi primer Dodika sta je prica dok nije postao vlast , uzmi primer djindjica od '90 pa do danas pa to je da se upisas od smeha uostalom pogledaj Jovanovic io Seselja pa seselj je pisao ljubavna pisma amerikancima :lol: i sve ovo nikom ne smeta samo je NIKOLIC LJIGAV JEL
Drugo Nikoloic je u vreme o kome ti pricas govorio da je evroskeptika ako cemo do kraja..
Trece on je morao da promeni politiku da bi im izbio tad argument iz ruke i mislim da je dobro i mudro postupio oni odjednom ne moraju vise da budu po defoltu buducnost srbije..drugo izbegavajuci tu laznu podelu izbegao je podelu naroda ono na cemu ds i ostali zive! na tome mu se jos niko nije zahvalio ali podsetio bih te na 2008 i koliko podeljeno drustvo smo bili...
razgovara sa Kostunicom i to treba i da radi onaj ko prati sve ovo danas zna i zasto...

meni Tadic nikad nije bio ok taj se uvukao Kostunici onda ga jeo polako sa pozicije pozicije i uz spregu medija najpre U92 i takav je covek tebi bio u startu simpatican?
u srbiju ono sto je doslo doslo je iz jedinog razloga sto smo jeftina najeftinija radna snaga u evropi toliko...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Drinin vuce nastavi da navijas ne budi piiiiiiip :P

p.s.i pored toga sto je otkazan skup izgleda da je ulica kralja milana poprilicno puna ja ne znam kako da postavim fotku evo vam link http://forum.burek.com/dveri-postaju-st ... .2190.html

Poslednji put menjao no_pasaran dana 10 Maj 2012, 18:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Preko 200000 narodnih glasova je završilo po konternerima, smeću i deponijama, a od onih 4,kusur% nevažećih glasova preko 3% je naknadno prešvrljano i to najčešće olovkom druge boje, tako da se poništi glas patriotskim strankama. Toliko o volji naroda...
Svi se bune, čak i mađari i LDP, samo Radikali ćute k'o nokautirani i kažu da nisu primetili krađu, njima kao isto da l' je 4% ili 5%, jer eto oni su očekivali 30ak%. Krelci.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 18:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Николић тражи "обарање" избора

Томислав Николић поручио да би изборе требало "оборити" и оптужио власт да је у бирачки списак дописала 500.000 непостојећих и мртвих, а онда "заокружила" њихове гласове. Николић је новинарима показао око 3.000 гласачких листића, који су, како тврди, бачени после избора и замењени новим, на којима су заокружени представници власти.

Кандидат Српске напредне странке за председника Србије Томислав Николић изјавио је да би изборе требало "оборити" и да Демократска странка, због организовања изборне крађе, више не би требало да наступи ни на једним изборима.

"Ухватили смо их у крађи гласачких листића и доказаћемо зашто нисмо победили са 15 одсто разлике, колико је отприлике наша снага", рекао је Николић у Дому омладине у разговору са младима.

Николић је оптужио власт да је у бирачки списак дописала 500.000 непостојећих и мртвих, јер они не могу да се буне, а онда "заокружила" њихове гласове.

"То је тај резервоар гласова. Допише се 500.000 непостојећих и мртвих и њих заокружују на бирачком месту као да су гласали, знајући да не могу да се појаве на бирачком месту и питају зашто су заокружени када нису гласали", рекао је Николић.

Лидер напредњака је оценио да СНС, када буде доказао изборну крађу, треба "да обори изборе" и не дозволи Демократској странци да се икада више кандидује.

"Крађа у недељу је већа од оне која се догодила у септембру 2000. године, а одиграла се на свих 9.000 бирачких места у Србији, рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Бачено 3.000 листића

Николић је показао око 3.000 гласачких листића, који су, како тврди, бачени у контејнер после избора и навео да су они замењени новим листићима на којима су заокружени представници актуелних власти.

Николић није желео да прецизира где су ти листићи нађени, али је рекао да је њихово место требало да буде у РИК-у, а не у његовим рукама.

Он је рекао и да је од тих 3.000 бачених изборних листића на 2.800 глас дат представницима опозиционих странака док је за представнике власти било 70 гласова.

Николић је навео да СНС оставља РИК-у, Управном суду, тужилаштву и полицији да провере наводе које је он данас изнео и да очекује одговор од Бориса Тадића.

"Лажни листићи" су, према његовим информацијама, штампани у Пољској, а преко мађарске границе стигли су у Србију и подељени су члановима бирачких одбора из владајуће коалиције како би их они заменили.

Николић је, такође, навео и да је ОЕБС изјавио да изводи из бирачког списка са Косова и Метохије не одговарају централном бирачком списку који постоји у Министарству за државну управу и локалну самоуправу.

Он тврди и да су покрадени сви представници опозиционих партија, а не само СНС, и најавио да ће разговарати са представницима других политичких партија које сматрају да су покрадене.

Николић је додао да ће се касније током дана чути са лидером Савеза војвођанских Мађара Иштваном Пастором, али и са лидером ДСС-а Војиславом Коштуницом и представницима Покрета "Двери", чије протесте, како је рекао, подржава.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Blic Online | Konačni rezultati izbora: Tadiću 25,31, Nikoliću 25,05 odsto glasova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]